Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Τον προηγούμενο μήνα μου κόπηκε το επίδομα ανεργίας που έπαιρνα και στις 31/7 έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητηκά για να πάρω το ειδικό βοήθημα των 200 ευρώ που δίνουν μετά την λήξη τακτικού επιδόματος ανεργίας.Μπαίνω καθημερινά μέσα και δεν εχει αλλάξει κάτι στη κατασταση.Συγκεκριμάνα αναφερει εκει που λέει κατασταση ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ και στο διπλανό κουτακι ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ.

Υπάρχει περίπτωση να μην μου τα δώσουν?

Ξέρει κανεις ποσες ημερες κάνουν να τα δωσουν?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις κ την βοηθεια σας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλος έχει υποβάλλει αίτηση για το επίδομα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργων εδώ και ένα μήνα+. Η αίτηση βρίσκεται "υπό εξέταση" και στα τηλέφωνα δεν απαντάνε ποτέ προφανώς. Θα σου έλεγα μετά από λίγο καιρό να δοκιμάσεις να κλείσεις ραντεβού ή να επικοινωνήσεις (μπορεί να είσαι σε καλύτερο ΚΠΑ) και να δεις τι γίνεται. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2020 στις 5:26 ΜΜ, Helionar είπε

Φίλος έχει υποβάλλει αίτηση για το επίδομα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργων εδώ και ένα μήνα+. Η αίτηση βρίσκεται "υπό εξέταση" και στα τηλέφωνα δεν απαντάνε ποτέ προφανώς. Θα σου έλεγα μετά από λίγο καιρό να δοκιμάσεις να κλείσεις ραντεβού ή να επικοινωνήσεις (μπορεί να είσαι σε καλύτερο ΚΠΑ) και να δεις τι γίνεται. 

σ ευχαριστω παλα πολυ!

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Παίρνει τουλάχιστον 40 μερες για να πάρεις απάντηση ακομα νωρίς ειναι που ψάχνεσαι.

σ ευχαριστω 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλήμερα παιδιά. Αυτό το 200 μετά για πόσο καιρό το παίρνεις; 

μία φορα και πρεπει να κάνεις αίτηση μέχρι κ 2 μήνες αφού τελειώσει το επίδομα σου.Λέγεται Ειδικό βοήθημα λήξης επιδόματος ανεργίας

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoupous είπε

μία φορα και πρεπει να κάνεις αίτηση μέχρι κ 2 μήνες αφού τελειώσει το επίδομα σου.Λέγεται Ειδικό βοήθημα λήξης επιδόματος ανεργίας

Δηλσδη 200Χ2 μήνες; 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Δηλσδη 200Χ2 μήνες; 

οχι 200 ευρω και τελος 1 φορα το περνεις απο τελειωσει το κανονικο επιδομα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

οχι 200 ευρω και τελος 1 φορα το περνεις απο τελειωσει το κανονικο επιδομα

Κλάιν.... Και μετά άφραγκος Δηλσδη; 

Άρα στην ουσία μιλάμε για 13 μήνες ταμείο και μετά τέλος. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κλάιν.... Και μετά άφραγκος Δηλσδη; 

Άρα στην ουσία μιλάμε για 13 μήνες ταμείο και μετά τέλος. 

Συγγνώμη, πόσο θες;

Αφού είσαι άνεργος δεν συνεισφέρεις οικονομικά την κοινωνία και σε μπουστάρει το κράτος μέχρι να πάρεις ξανά τα πάνω σου.

Αν δεν τα πάρεις γιατί να συνεχίσει να σε ταΐζει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Συγγνώμη, πόσο θες;

Αφού είσαι άνεργος δεν συνεισφέρεις οικονομικά την κοινωνία και σε μπουστάρει το κράτος μέχρι να πάρεις ξανά τα πάνω σου.

Αν δεν τα πάρεις γιατί να συνεχίσει να σε ταΐζει;

Αν δεν πάρω ποια τι εννοείς; 

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν δεν πάρω ποια τι εννοείς; 

Το επίδομα είναι μέχρι να βρεις δουλειά, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε αυτό και να περιμένεις τους 11 μήνες και 15 μέρες για να ψάξεις για δουλειά

Επίσης να ξες το επίδομα (όσα μεροκάματο λένε ότι δικαιούσαι) είναι 1 φορά στα 4 χρόνια, οπότε αν εξαντλήσεις ότι είναι να πάρεις τα επόμενα 4 χρόνια δεν ξανά μπαίνεις ταμείο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Το επίδομα είναι μέχρι να βρεις δουλειά, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε αυτό και να περιμένεις τους 11 μήνες και 15 μέρες για να ψάξεις για δουλειά

Επίσης να ξες το επίδομα (όσα μεροκάματο λένε ότι δικαιούσαι) είναι 1 φορά στα 4 χρόνια, οπότε αν εξαντλήσεις ότι είναι να πάρεις τα επόμενα 4 χρόνια δεν ξανά μπαίνεις ταμείο

Βρε συ απλώς ρώτησα να ξέρω τα δικαιώματα μου. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μολις εστειλα μεηλ και μου απαντησανε οτι θα μου τα βαλουνε την επομενη εβδομαδα.Λοιπον δεν πηρα 12 μηνες επιδομα αλλα εξι.Αν επερνα 12μηνο μετα κανεις τα χαρτια σου γιατι δικαιουσαι αλλους 12 μηνες απο 200 ευρω το μηνα.Μου ειπανε στο μεηλ τον επομενο μηνα να κανω την αιτηση για το επιδομα τριμηνης παραμονης στα μητρωα.Αυτο το παιρνεις 3 φορες στο χρονο.Ψαξτε τα επιδοματα και δειτε τι δικαιουστε.Μακαρι να βρειτε δουλιτσα ομως.Ψαχνω αγωνιωδως καθε μερα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...