DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 θέλω να ξερω αν έχει νόημα να κάνω ψευτο-ηχομονωση,να βάλω κάτι στο πάτωμα ώστε να ελαττωθεί η φασαρία. αν γίνεται να βάλω π.χ κάτι μόνο στο σημείο που είναι το γραφείο μου από όπου θα έρχεται η φασαρία. έχει νόημα κάτι τέτοιο η πρέπει να καλυφθεί όλο το πατωμα. και ποια θα ήταν η φθηνότερη λύση,δεν με ενδιαφέρει να γίνει καλή ηχομόνωση,ίσα ίσα
filip123go Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μια φλοκάτη η ένα χοντρό χαλί, πολύ πιθανόν να σου κάνει. Ειδικά η φλοκάτη ειναι πολύ καλή και δοκιμασμένη λύση. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνεις το καλοκαίρι , με την ζέστη. 1
fredd0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 για να κανεις ηχομονωση πρεπει να σπασεις οτι υπαρχει σαν δαπεδο να φτασεις στην πλακα, να βαλεις ηχομονωση και απο πανω το δαπεδο σου, οτι ειναι αυτο, ξυλο, μαρμαρο, τσιμπεντοκονια πλακακι κλπ οποτε οπως ειπε ο/η @filip123go δες μηπως κανεις τη δουλεια σου με χοντρο χαλι 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Τα χαλια και τα διάφορα πρόσθετα στο υπάρχον δάπεδο ειναι για να μην ακούγεται εσυ στους κάτω. Για να μην ακούγονται οι κάτω σε σένα αυτό που είπε ο @fredd0 1
DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 όχι εγώ δεν θέλω να ακουγομαι στους κάτω. αν αρκεί μια φλοκάτη μια χαρά,όσο βοηθήσει,μου αρκεί. ευχαριστώ
Salvation81 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 40 λεπτά πριν, DYEL είπε όχι εγώ δεν θέλω να ακουγομαι στους κάτω. αν αρκεί μια φλοκάτη μια χαρά,όσο βοηθήσει,μου αρκεί. ευχαριστώ Casting Couch κατασταση;
DYEL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Casting Couch κατασταση; οχι,μονο με την δικια μου. προς το παρον. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από DYEL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα