Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το παραπάνω θέμα γνωρίζει κανείς πότε θα το φέρει; έχω κάνει προπαραγγελια από τις 27 Ιουλίου και ακόμα τίποτα. Ρωτάω επειδή βλέπω ότι γενικά η oneplus έχει ένα θέμα με την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου. Ακόμα και στο επίσημο site είναι out of stock. 

Δημοσ.

Αν δεν ξερει ο ιδιος ο Κωτσοβολος ποτε θα φερει το συγκεκριμενο κινητο,θα ξερουμε εμεις που δεν δουλευουμε σε αυτον??

Δημοσ.

οντως κατι παιζει...και εδω 10-12 μερες ....(γερμανια)

Anmerkung 2020-08-16 143418.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ρωτάω να μου πει κάποιος ποια μέρα θα γίνει διαθέσιμο στο Κωτσοβολο, αυτό εννοείται ότι δεν μπορεί να το ξέρεις ο καθένας. Απλώς λέω επειδή γενικά υπάρχει ένα πρόβλημα με την διαθεσιμότητα του κινητού και στο επίσημο site αλλά και σε Amazon, μήπως γνωρίζει κάποιος τι παίζει και αν υπάρχει περίπτωση για παραλαβή μέχρι τέλος του μήνα η τσάμπα περιμένω.. Αν είναι να κοιτάξω μήπως μπορώ να αλλάξω την παραγγελία και να παρω άλλο κινητό γιατί το βιάζομαι, το παλιό δεν βγάζει πολύ ακόμα 

Επεξ/σία από Anukios
Δημοσ.

Πάρτους αύριο το πρωί ενα τηλέφωνο να δεις, μην περιμένεις άδικα.

Πιο ξεκάθαρη απάντηση δεν θα βρεις. Αν αρχίσουν τα μα μου, αλλάζεις/ακυρώνεις και αγοράζεις κάτι άλλο.

Εγώ ήδη το περιμένω εδώ και 1 εβδομάδα.

Δημοσ.

Ναι δίκιο έχεις. Τους έχω στείλει email αλλά δεν απαντάνε, θα τους πάρω και ένα τηλ να δω.. Εγώ από 27 Ιουλίου το έχω κάνει προπαραγγελια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anukios είπε

Ναι δίκιο έχεις. Τους έχω στείλει email αλλά δεν απαντάνε, θα τους πάρω και ένα τηλ να δω.. Εγώ από 27 Ιουλίου το έχω κάνει προπαραγγελια

Ρώτα τους:Από την Κίνα έρχεται; 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...