Aquarius Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Λοιπόν πήγα να συνδεθώ στο net το πρωί και μου έβγαζε το ακόλουθο error ...μου το έβγαζε απευθείας όμως δεν έκανε καν προσπάθεια να συνδεθεί (Είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτό το error message) Μετά από λίγο παρατήρησα ότι το PC "αργεί" οπότε άνοιξα το Task Manager να δώ τι γίνεται...Λοιπόν υπήρχε ένα άρχειο με όνομα avserve.exe το οποίο χρησημοποιούσε αρκετή μνήμη από το PC και μάλιστα όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε η μνήμη που χρησημοποιούσε...Μόλις σταμάτησα τη λειτουργεία του τότε μπόρεσα να συνδεθώ στο net... Έκανα Restart...πάω να συνδεθώ...δεν μπορούσα πάλι ..μου έβγαζε το παραπάνω error! ανοίγω πάλι το Task Manager βρίσκω πάλι το αρχείο avserve.exe του οποίου η μνήμη που χρησημοποιούσε μεγάλωνε συνεχώς και πάλι και σταματάω τη λειτουργία του...Δοκιμάζω τότε να συνδεθώ και ..συνδέθηκε..το αρχείο αυτό βρίσκεται μέσα στο φάκελο WINDOWS...θα το έσβηνα αλλά είπα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάτι γιαυτό να μου πει.... Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα... παρεπιπτώντως...ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα που μπορώ να ελέγχω το download/upload speed; (εκτός από το NetLimiter)..
Aquarius Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Το έψαξα το θέμα και μάλλον πρόκειται για έναν καινούργιο ιο... όσο υπάρχει αυτό το αρχείο μέσα στο φάκελο των windows εμφανίζεται το ακόλουθο error message Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κάνει reboot το PC... η λύση είναι μάλλον στα τελευταία Updates της Microsoft.. όποιος ξέρει κάτι σχετικό ας ενημερώσει ευχαριστώ ---------EDID-------------- ok κύριοι Admins κλειδώστε το, διαγράψτε το ότι θέλετε κάντε το..το θέμα υπάρχει ήδη σε άλλο topic.. Sorry :?
Vaghelas Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Τώρα είδα το post σου. Το αρχείο αυτό δηλώνει ότι έχεις προσβληθεί από τον Sasser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.