Figantu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Οσοι μενετε θεσσαλονικη ξερετε καμια αλανα εδω περα? Σε παρκινγκ μαγαζιων δεν θα ηθελα να παω να το ρισκαρω. Μολις ξεκινησα να κάνω τα πρωτα βηματα οδηγησης σε εναν χωματόδρομο και τωρα θελω να παω σε καποια αλανα για να εξασκηθω σε εκκίνηση φρεναρισμα κτλ.
terry308 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Carrefour Ευκαρπιας Ikea Το 1ο μου μάθημα, σταμάτα ξεκίνα, το έκανα σε παράδρομο του Cosmos και μετα με έβγαλε περιφερειακό για να γυρίσουμε... στα βαθιά από το 1ο μάθημα.. δυστυχώς ή ευτυχώς τον παράδρομο αυτόν τον έχουν κλείσει τώρα. Τα υπόλοιπα μαθήματα τα έκανα κοντά στο τούνελ του Περιφερειακου, άνω τούμπα εάν θυμάμαι καλά, πάνω από το τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ εκεί. 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Eμείς ψάχνουμε αλάνες για τηλεκατευθυνόμενα στην Αθήνα, και δεν βρίσκουμε. Εσύ θες για κανονικά; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από _BASSstarlet_
Figantu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε Eμείς ψάχνουμε αλάνες για τηλεκατευθυνόμενα στην Αθήνα, και δεν βρίσκουμε. Εσύ θες για κανονικά; Ναι κανονικο αυτοκινητο το αναφερω ξεκαθαρα στον τιτλο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Figantu είπε Οσοι μενετε θεσσαλονικη ξερετε καμια αλανα εδω περα? Σε παρκινγκ μαγαζιων δεν θα ηθελα να παω να το ρισκαρω. Μολις ξεκινησα να κάνω τα πρωτα βηματα οδηγησης σε εναν χωματόδρομο και τωρα θελω να παω σε καποια αλανα για να εξασκηθω σε εκκίνηση φρεναρισμα κτλ. Διπλωμα εχεις ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έχει από αύριο. Του έστειλα μια φωτοτυπία από το δικό μου. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από _BASSstarlet_
Figantu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Inuyasha είπε Διπλωμα εχεις ? 17 ειμαι απλα μου αρεσει πολυ η οδηγηση και θελω να εξασκηθω απο τωρα για να παρω το διπλωμα με την μια. Και φυσικα θα ειμαι με συνοδηγο που εχει διπλωμα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Figantu
Figantu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, KiriosMarios είπε στο κοδρα να πας Που ειναι αυτο? Πρωτη φορα το ακούω αυτο το ονομα
Figantu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Απο οτι ειδα ειναι στρατοπεδο στην καλαμαρια. Πως θα παω σε κλειστο χωρο να οδηγησω ρε συ? Ειπα ψαχνω μια αλανα εναν χωρο μεγαλο γήπεδο αδειο κατι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Figantu είπε 17 ειμαι απλα μου αρεσει πολυ η οδηγηση και θελω να εξασκηθω απο τωρα για να παρω το διπλωμα με την μια. Και φυσικα θα ειμαι με συνοδηγο που εχει διπλωμα. Γινε 18 βγαλε διπλωμα και μετα πανε κανε οσο εξασκηση θελεις , το 90% του κοσμου που κοβετε ειναι σε χαζομαρες και οχι στη πορεια , οποτε οσο "πρακτικη" και αν κανιες απο πριν μπορει να κοπεις γιατι δεν κοιταξες στον καθρεπτη πριν βγεις απο το αμαξι
Figantu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, KiriosMarios είπε Δεν λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια και είναι ανοιχτό για όλους Όλοι εκεί πάνε για μαθήματα Λιγο χαζη ερώτηση αλλα επειδη εχει σπίτια παρατημενα δεν μενουν εκει τιποτα ναρκομανείς ή παραξενοι?
panos_dlx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Στα μνηματα της θερμης, είναι σαν πόλη (διασταυρωσεις ανηφόρες κατηφόρες τα πάντα) και θα έχεις και ησυχία 😀😀... 1
vins Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 12:33 ΠΜ, panos_dlx είπε Στα μνηματα της θερμης, είναι σαν πόλη (διασταυρωσεις ανηφόρες κατηφόρες τα πάντα) και θα έχεις και ησυχία 😀😀... Νεκρική σιγή που λένε 😂
Figantu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, vins είπε Νεκρική σιγή που λένε 😂 Στις 19/8/2020 στις 12:33 ΠΜ, panos_dlx είπε Στα μνηματα της θερμης, είναι σαν πόλη (διασταυρωσεις ανηφόρες κατηφόρες τα πάντα) και θα έχεις και ησυχία 😀😀... Αρα ολοι αυτοι πεθαναν για να μου δημιουργησουν ενα ήσυχο μερος να οδηγησω😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα