Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Periphery είπε

Είσαι σίγουρος ότι μόνο εκεί τα βρίσκεις; Δώσε αν θέλεις ένα παράδειγμα για να κάνω την έρευνά μου... (κατά προτίμηση rock ή metal)

Τα ποιο πολλά είναι του 2016. Σίγουρα θα τα βρεις και σε Torrent , όχι όμως τόσο εύκολα η άμεσα η μπορεί και καθόλου. 

Γενικα εάν είσαι λάτρης της μουσικής και έχεις και ένα αντίστοιχο σοβαρό headset η πληρωμένη μουσική είναι μονόδρομος στην ποιότητα και ένταση. 

A1DB229B-F3B6-4B87-96C0-4A2B143548AA.jpeg.243ec4d2638e99e79720994fb8fa1953.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ενώ υπήρχαν και πριν συνδρομές μας ενοχλεί που τώρα τις κάνει πακέτο...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Αν είσαι αλοιφή τράβα εσύ να φας γκουρμέ και πάρε με τηλ να μιλήσουμε για το τι είναι state of art.

Εγώ θα σου απαντάω με ήχους γιατί θα με ενδιάφερει περισσότερο το hot dog μου. 

Φοράς και μπλούζα Microsoft 365 στο γυμναστήριο;

Microsoft 365. Όχι 360 που είναι οι μοίρες του κύκλου και μπορείς να πεις all-in-one, universal solution κλπ, 365

365 μέρες το χρόνο.

Ωραίο όνομα ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/8/2020 στις 10:14 ΜΜ, AtiX είπε

Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ενώ υπήρχαν και πριν συνδρομές μας ενοχλεί που τώρα τις κάνει πακέτο...

Γιατι το θεμα αφορά την Apple και πρέπει να κράξουν. Μην ασχολείσαι. Λες και η google, Amazon , Netflix, Spotify , Disney etc δεν έχουν συνδρομές. Η είδηση ειναι θετική για όσους επιθυμούν να έχουν ενα πακέτο υπηρεοαων σε χαμηλότερη τιμή απο οτι αν έπαιρναν την κάθε υπηρεσία χωριστα. Οι υπόλοιποι που δεν ενδιαφέρονται ας μη γίνονται σαν ταύροι που βλέπουν κόκκινο πανί όταν διαβάζουν τη λέξη Apple και φυσικα να μην πληρώσουν ποτε συνδρομή για τίποτα εφόσον δεν το επιθυμούν 

Επεξ/σία από vangelis_k
Δημοσ.
Στις 16/8/2020 στις 5:13 ΜΜ, jackess είπε

Καλώς η κακώς το Apple music έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογή. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει τώρα μιας και έχω όλη μου τη συλλογή local αλλά όταν χρησιμοποιούσα υπηρεσίες steaming έκανα τη μετάβαση απo spotify σε apple music περνώντας όλα τα κομμάτια επιτυχώς. αφού μεγάλωσε η συλλογή μου και έτυχε να γυρίσω πίσω στο spotify, δεν υπήρχαν ούτε τα μισά...

Ειδικά σε άγνωστα jazz/soul το apple music τα πάει πολύ καλύτερα. pergamum πχ μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε σε spotify. 

Η καλύτερη λύση όμως είναι local οσο και να φουτουρίζουν τα steaming δε βλέπω πια λόγο.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα στο ποια υπηρεσία έχει μεγαλύτερη συλλογή, όμως το Spotify έχει καλύτερο recommendation σύστημα. Το Music αποτυγχάνει να προτείνει επόμενο κομμάτι βάσει του ίδιου του κομματιού και, μου φαίνεται ότι, το κάνει βάσει μετά-δεδομένων. Το Spotify πρέπει να έχει και μετά-δεδομένα αλλά και πληροφορία από το ίδιο το μουσικό σήμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sacadmerde είπε

Δεν έχω καταλήξει ακόμα στο ποια υπηρεσία έχει μεγαλύτερη συλλογή, όμως το Spotify έχει καλύτερο recommendation σύστημα. Το Music αποτυγχάνει να προτείνει επόμενο κομμάτι βάσει του ίδιου του κομματιού και, μου φαίνεται ότι, το κάνει βάσει μετά-δεδομένων. Το Spotify πρέπει να έχει και μετά-δεδομένα αλλά και πληροφορία από το ίδιο το μουσικό σήμα. 

το radio του spotify ειναι πολυ καλο στο τι βαζει ισχυει

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jackess είπε

το radio του spotify ειναι πολυ καλο στο τι βαζει ισχυει

και νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο selling advantage του. Ο αλγόριθμος για το music recommendation. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...