Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις 1-2 μήνες apple tv, να διακόψεις, να κάνεις Netflix, να διακόψεις, να κάνεις disney, να διακόψεις, να κάνεις sirina tv... να πας στον γιατρό για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Δεν την παντρεύεσαι την συνδρομή 

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Για αυτό δεν θα βάλει φορτιστή στα νέα iPhone. Θα είναι με συνδρομή και η φόρτιση... :P

Τι μαλακας...πνίγηκα από τα γέλια 😂😂

Μην βάζεις ιδέες όμως στην Apple. 
λογικά θα εχει πακέτα.

απλη φόρτιση τον μήνα 10$
γρήγορη φόρτιση τον μήνα 25$

Δημοσ.

Όποιος αγοράζει iPhone, θα πληρώνει και 200 ευρώ τον μήνα συνδρομή για να μπορεί να το κρατήσει.

Νε τι 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Μπορεί να το ονομάσει Apple365

Να κλέψει λες αυτό το τερατούργημα ιδέας ονομασίας

<company name> 365

Valid για καντίνες, βενζινάδικα, supermarket... και τη Microsoft

• Confused 1
Δημοσ.

Έχει γεμίσει συνδρομές το Android. Σε λίγο μέχρι και το fitness θα ζητανε συνδρομες ελεος. Γι΄αυτο ο κόσμος προτιμάει την Apple. Πληρώνεις λίγο παραπάνω στην αρχή αλλά ξενοιάζεις

Δημοσ.

Οι πάροχοι συνεχίζουν να είναι τα μεγαλύτερα ταγαρια πάντως. Η συνδρομή τουλάχιστον κόβεται . Μου είχαν οι γνωστοί πάροχοι τηλεόρασης σαπιλες στην καραντίνα και ούτε μπάλα είχε και δεν έκαναν καμία έκπτωση και μετά κλαίγονται για τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Μια χαρά είναι οι συνδρομές μπροστά στα 24 μήνα συμβόλαιο ληστεία των παρόχων.

• Like 6
Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούν για συνδρομή οι Apple haters και συγχύζονται. Υπάρχουν ήδη δεκάδες συνδρομητικές υπηρεσίες (μουσική, κινηματογράφος, office, gaming) και εκατοντάδες άρθρα που λένε το ίδιο πράγμα: το μέλλον είναι συνδρομητικό.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Αυτο με το Apple Music ποτε δεν το καταλαβα, στο android απλα κατεβαζεις την μουσικη και τελειωσες.

Και στο iOS αν θες να είσαι παράνομος , κατεβάζεις πειρατικά και τέλος. Τα περνάς μέσω iTunes και τα παίζεις από το Music ή και απευθείας download στο κινητό και μετά ένα music player τύπου Flacbox.

Αν θες να είσαι νόμιμος και να έχεις TOP ποιότητα στην μουσική με remaster κομμάτια που δεν βρίσκεις πουθενά , πας συνδρομητικά σε Apple Music κλπ ή στο Android με τύπου YouTube music κλπ , πάλι συνδρομητικά. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Αν θες να είσαι νόμιμος και να έχεις TOP ποιότητα στην μουσική με remaster κομμάτια που δεν βρίσκεις πουθενά , πας συνδρομητικά σε Apple Music κλπ ή στο Android με τύπου YouTube music κλπ , πάλι συνδρομητικά. 

Είσαι σίγουρος ότι μόνο εκεί τα βρίσκεις; Δώσε αν θέλεις ένα παράδειγμα για να κάνω την έρευνά μου... (κατά προτίμηση rock ή metal)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Periphery είπε

Είσαι σίγουρος ότι μόνο εκεί τα βρίσκεις; Δώσε αν θέλεις ένα παράδειγμα για να κάνω την έρευνά μου... (κατά προτίμηση rock ή metal)

Καλώς η κακώς το Apple music έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογή. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει τώρα μιας και έχω όλη μου τη συλλογή local αλλά όταν χρησιμοποιούσα υπηρεσίες steaming έκανα τη μετάβαση απo spotify σε apple music περνώντας όλα τα κομμάτια επιτυχώς. αφού μεγάλωσε η συλλογή μου και έτυχε να γυρίσω πίσω στο spotify, δεν υπήρχαν ούτε τα μισά...

Ειδικά σε άγνωστα jazz/soul το apple music τα πάει πολύ καλύτερα. pergamum πχ μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε σε spotify. 

Η καλύτερη λύση όμως είναι local οσο και να φουτουρίζουν τα steaming δε βλέπω πια λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Για αυτό δεν θα βάλει φορτιστή στα νέα iPhone. Θα είναι με συνδρομή και η φόρτιση... :P

Έτσι ακριβώς!! Συνδρομές και περηφάνια μορε! Αχαχαχαχαχαααα....

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jackess είπε

Καλώς η κακώς το Apple music έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογή. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει τώρα μιας και έχω όλη μου τη συλλογή local αλλά όταν χρησιμοποιούσα υπηρεσίες steaming έκανα τη μετάβαση απo spotify σε apple music περνώντας όλα τα κομμάτια επιτυχώς. αφού μεγάλωσε η συλλογή μου και έτυχε να γυρίσω πίσω στο spotify, δεν υπήρχαν ούτε τα μισά...

Ειδικά σε άγνωστα jazz/soul το apple music τα πάει πολύ καλύτερα. pergamum πχ μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε σε spotify. 

Η καλύτερη λύση όμως είναι local οσο και να φουτουρίζουν τα steaming δε βλέπω πια λόγο.

Οπως τα λες, το apple music ειναι καλυτερο, αλλα το spotify ειναι παντου, ευκολα ομορφα και γρηγορα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Να κλέψει λες αυτό το τερατούργημα ιδέας ονομασίας

<company name> 365

Valid για καντίνες, βενζινάδικα, supermarket... και τη Microsoft

Αν είσαι αλοιφή τράβα εσύ να φας γκουρμέ και πάρε με τηλ να μιλήσουμε για το τι είναι state of art.

Εγώ θα σου απαντάω με ήχους γιατί θα με ενδιάφερει περισσότερο το hot dog μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...