Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρόνια πολλά!

Ενοικιαζω ένα σπίτι και ενδιαφέρομαι για σύστημα ασφαλείας. Συναγερμό και 2 κάμερες. Σκέφτομαι να πάρω το bundle της xiaomi (mi smart home sensor set) και 2 περιστροφικες κάμερες της ίδιας εταιρίας (mi home security camera 360) για εξωτερικό χώρο που δεν θα βρέχονται. Έχει δουλέψει κανεις κάποιο από τα δυο; Είναι αξιόπιστα; Έχω διαβάσει πολλά και μπερδεύτηκα! Υπάρχει κάτι παρόμοιο με budget γύρω στα 200€;;

Υ.γ Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για τη δημοσίευση όποτε αν δεν είναι παρακαλώ ας την μεταφέρει κάποιος διαχειριστής!

Δημοσ.

Αν και είναι θέμα χρόνου να πεταχτούν οι εξυπνάκηδες του insomnia και να "μου την πουν". Θα πω τη γνώμη μου.

Ασφάλεια με ασύρματα , με xiaomi κλπ δεν είναι ασφάλεια. Δεν μπορείς να βασιστείς στα ασύρματα.. Καλό είναι να τα έχεις σαν έξτρα μέσο ασφάλειας (πχ ip καμερες για μεσα στο σπιτι) οποτε αν λειπεις και μπει καποιος να στειλει φωτογραφια.

Για να κάνεις σωστή δουλειά θα πρέπει να φέρεις κάποιον επαγγελματία που εγκαθιστά κάμερες και συναγερμούς (με καλώδια).. Βέβαια δε θα τη βγάλεις με 200 ευρώ, αλλά ούτε ζητάνε και τρελά ποσά, νορμάλ πράγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zernex201 είπε

Αν και είναι θέμα χρόνου να πεταχτούν οι εξυπνάκηδες του insomnia και να "μου την πουν". Θα πω τη γνώμη μου.

Ασφάλεια με ασύρματα , με xiaomi κλπ δεν είναι ασφάλεια. Δεν μπορείς να βασιστείς στα ασύρματα.. Καλό είναι να τα έχεις σαν έξτρα μέσο ασφάλειας (πχ ip καμερες για μεσα στο σπιτι) οποτε αν λειπεις και μπει καποιος να στειλει φωτογραφια.

Για να κάνεις σωστή δουλειά θα πρέπει να φέρεις κάποιον επαγγελματία που εγκαθιστά κάμερες και συναγερμούς (με καλώδια).. Βέβαια δε θα τη βγάλεις με 200 ευρώ, αλλά ούτε ζητάνε και τρελά ποσά, νορμάλ πράγματα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το θέμα είναι ότι το οίκημα δεν είναι δικό μου όποτε το να περάσω καλώδια ακούγεται αρκετά δύσκολο!! Γιαυτο θέλω να αποφύγω τα καλώδια!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikitasd13 είπε

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το θέμα είναι ότι το οίκημα δεν είναι δικό μου όποτε το να περάσω καλώδια ακούγεται αρκετά δύσκολο!! Γιαυτο θέλω να αποφύγω τα καλώδια!!

ε καλα μη φανταστεις οτι θα ριξεις τον τοιχο. Κανουνε πολυ μικρες και διακριτικες τρυπες, ουτε καν φαινονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...