Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα thinkpad T440s , i7 , 12gb ram, ssd.

μου προτειναν να αναβαθμισω την καρτα δικτυου που εχει ,  (intel AC-7260) με αυτην εδω, https://www.ebay.ie/itm/274278047153

επειδη η χρηση του υπολογιστη ειναι η μεγιστη του αναταποκρισημοτητα στην πλοηγηση στο διαδυκτιο . 

Ισχυει ; 

Αξιζει η αναβαθμιση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι η χρηση του υπολογιστη ειναι αυτη που αναφερεις, τοτε η χρηση καλωδιου θα επρεπε να ειναι μονοδρομος στην επιλογη σου. Η κάρτα που δειχνεις ειναι για wifi και αν εχεις την ac 7260 ειναι ακριβως η ιδια...

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για wifi μιλαμε.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι ακριβως η ιδια ; Aυτη ειναι η ακριβης προταση.Και μου εστειλε εκεινη την προταση στο ebay.

What you need is the 7260NGW in M.2 NGFF format with FRU 04X6007 printed on it!

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, drapanakis είπε

μου προτειναν να αναβαθμισω την καρτα δικτυου που εχει ,  (intel AC-7260) με αυτην εδω, https://www.ebay.ie/itm/274278047153

Εγω απο την προταση αυτη καταλαβαινω οτι εχεις ΤΩΡΑ την intel ac-7260. Αν αυτο αληθευει , τοτε τι συζηταμε ? Αυτη του λινκ ειναι η intel ac-7260. Για τι αναβαθμιση μιλαμε?
Αν δεν εχεις ΤΩΡΑ την 7260 και υποθεσουμε οτι εχεις καποια υποδυεστερη , τοτε προφανως η 7260 αποτελει αναβαθμιση και αν υποψιαζομαι σωστα , στο φορητο σου παιζει whitelist και θελει συγκεκριμενες καρτες , τοτε πας για αυτη του λινκ που ειναι συμβατη με το φορητο σου.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχες απολυτο δικιο και παλι καλα που δεν την αγορασα. Με γλυτωσες απο πεταμενα χρηματα

Ευχαριστω φιλε.

Δεν υπαρχει καποια καλυτερη για αναβαθμιση, σωστα ;

Επεξ/σία από drapanakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...