Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, esofron said:

Επειδή το 12 δεν θα έχει μεγάλες διάφορες από το τρέχον

Πού το ξέρεις; Μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει για "νέο" τετράγωνο σχεδιασμό, νέα μεγέθη (5.4" full screen) και ίσως και 5g. Απ' το 13 τι περιμένεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Πού το ξέρεις; Μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει για "νέο" τετράγωνο σχεδιασμό, νέα μεγέθη (5.4" full screen) και ίσως και 5g. Απ' το 13 τι περιμένεις;

Δε το ξέρω σίγουρα, αλλά σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν έχουν ακυρωθεί διάφορα τα οποία πιθανόν να γίνουν στα μετέπειτα μοντέλα.

Ο νέος σχεδιασμός σίγουρα θα υπάρξει αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ το τωρινό.

Όσο αφορά το 5g για την ώρα δεν με απασχολεί, εδώ δεν πιάνουμε 4g καλά καλά.

Περιμένω,

USB type c

Reverse wireless charging

Μικρότερο notch, ίσως και καθόλου

Μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας

Επεξ/σία από esofron
Δημοσ.
2 hours ago, esofron said:

Δε το ξέρω σίγουρα, αλλά σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν έχουν ακυρωθεί διάφορα τα οποία πιθανόν να γίνουν στα μετέπειτα μοντέλα.

Ο νέος σχεδιασμός σίγουρα θα υπάρξει αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ το τωρινό.

Όσο αφορά το 5g για την ώρα δεν με απασχολεί, εδώ δεν πιάνουμε 4g καλά καλά.

Περιμένω,

USB type c

Reverse wireless charging

Μικρότερο notch, ίσως και καθόλου

Μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας

Καλά, ο σχεδιασμός που σ’ αρέσει δεν νομίζω να επιστρέψει στο 13. 
Το 5g ούτε εμένα με πολυκαίει, απλώς το ανέφερα ως πιθανή αλλαγή. 
Το USB-C  κι εγώ θετικά θα το έβλεπα. 
Το reverse charging το θεωρώ ανούσιο για τους περισσότερους (γι’ αυτούς ενδιαφέρεται η Apple), δεν ξέρω αν θα το βάλει ποτέ. 
Για καθόλου notch δεν το βλέπω ούτε στο 23 εκτός αν βρουν κάτι άλλο που να ξεχωρίζει. Το ανύπαρκτο design ενός full frame χωρίς notch, drop, hole κλπ, είναι εκτός φιλοσοφίας τής Apple (πέρα απ’ τους πρακτικούς λόγους). 
Νομίζω ότι όσο παραμένουμε στο Λίθιο, οι μπαταρίες της Apple θα είναι πάντα κοντά στο minimum, λόγω βάρους και χώρου (πάλι το design έχει πρωτεύοντα ρόλο). 
Κανένα καλό link έχεις για τις προβλέψεις του 12;

Δημοσ.
Στις 22/8/2020 στις 12:08 ΠΜ, esofron είπε

Επειδή το 12 δεν θα έχει μεγάλες διάφορες από το τρέχων, προτίμησα το 11. Θα αναβαθμισω σε 12s ή 13 ή όπως το ονομάσουν.

Το 12 θα έχει oled οθόνη αν ισχύσουν όλες οι φήμες, που δεν είναι και λίγο. Καλά έκανες όμως και προχώρησες με το 11. Ειδικά αν σε καίει το θέμα. Αν δεν σε καίει κι έχεις κινητό, στη θέση σου θα περίμενα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Καλά, ο σχεδιασμός που σ’ αρέσει δεν νομίζω να επιστρέψει στο 13. 
Το 5g ούτε εμένα με πολυκαίει, απλώς το ανέφερα ως πιθανή αλλαγή. 
Το USB-C  κι εγώ θετικά θα το έβλεπα. 
Το reverse charging το θεωρώ ανούσιο για τους περισσότερους (γι’ αυτούς ενδιαφέρεται η Apple), δεν ξέρω αν θα το βάλει ποτέ. 
Για καθόλου notch δεν το βλέπω ούτε στο 23 εκτός αν βρουν κάτι άλλο που να ξεχωρίζει. Το ανύπαρκτο design ενός full frame χωρίς notch, drop, hole κλπ, είναι εκτός φιλοσοφίας τής Apple (πέρα απ’ τους πρακτικούς λόγους). 
Νομίζω ότι όσο παραμένουμε στο Λίθιο, οι μπαταρίες της Apple θα είναι πάντα κοντά στο minimum, λόγω βάρους και χώρου (πάλι το design έχει πρωτεύοντα ρόλο). 
Κανένα καλό link έχεις για τις προβλέψεις του 12;

Για το θέμα σχεδιασμού με βλέπω να μένω στην σειρά 11. :-)

το reverse charging θα βολέψει πολύ για τα AirPods, αλλά όπως ανέφερες δύσκολο.

το notch δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά θα το ήθελα πιο μαζεμένο.

η μπαταρία δυστυχώς και εγώ δεν το βλέπω. Εκτός και αν βάλουν μεγαλύτερη στο μεγάλο μοντέλο.

6 ώρες πριν, mistr4l είπε

Το 12 θα έχει oled οθόνη αν ισχύσουν όλες οι φήμες, που δεν είναι και λίγο. Καλά έκανες όμως και προχώρησες με το 11. Ειδικά αν σε καίει το θέμα. Αν δεν σε καίει κι έχεις κινητό, στη θέση σου θα περίμενα.  

Η oled οθόνη μέχρι στιγμής δεν με καίει. Πριν αγοράσω το 11, τα είδα δίπλα δίπλα και δεν είδα κάποια διαφορά. Προφανώς κάποιοι θα βλέπουν διαφορές. Από την άλλη καλοδεχούμενο θα είναι, αν δεν ανεβάσει την τιμή.

Επεξ/σία από esofron
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...