redmedusa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε αυτό το εύρος τιμών έπαιρνες true flagship. Τώρα, με το iPhone 11 παίρνεις ένα καλύτερο iPhone XR. Θα κοστίζει 649-699$, με OLED 5.4" και aluminum borders. Πάλι compromises, το iPhone Xs έχει OLED 5.7" και stainless steel borders. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από redmedusa
esofron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Εγω Χτύπησα ένα iPhone 11. Μια χαρά κινητό και οθόνη. 1
redmedusa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, esofron είπε Εγω Χτύπησα ένα iPhone 11. Μια χαρά κινητό και οθόνη. Με γεια
tilaverboy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Παιδιά εγώ έχω 11 pro. Δεν κατάλαβα την τρελή διαφορά από το 11 που είχε φίλος στην οθόνη . Σημαίνει ότι η Apple έβαλε εξαιρετική οθόνη και στο 11. 3
mistr4l Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Παιδιά εγώ έχω 11 pro. Δεν κατάλαβα την τρελή διαφορά από το 11 που είχε φίλος στην οθόνη . Σημαίνει ότι η Apple έβαλε εξαιρετική οθόνη και στο 11. Δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά αν τα δεις δίπλα δίπλα. Φίλος όμως με το 11, μου έστειλε 4 φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο ίδιος με το 11 (νυχτερινές αλλά και ηλιοβασίλεματα) στο XS. Τις είδαμε δίπλα δίπλα. Εκεί παθαίνεις πλάκα. Τα χρώματα του 11 ήταν σχεδόν ανύπαρκτα σε σχέση με το XS (υπερβολή προφανώς, αλλά είχε έντονη διαφορά). Σχεδόν άλλες φωτογραφίες (διαφορετικό editing). Και τώρα πάμε στο άλλο θέμα. Σε νοιάζει το παραπάνω? Όχι. Αν ασχολείσαι σοβαρά με το φωτογραφίες, κάνεις editing στο κινητό ? Προφανώς όχι. Έχει διαφορά η led με την oled? Ναι. Αξίζει το 11 έναντι του xs / 11 pro ? Ο καθένας αποφασίζει μόνος του λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια.
aris_rom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ πριν από κανέναν μήνα. Τελικά αποφάσισα να περιμένω για το 12. Ο λόγος ήταν ότι αφού το επόμενο κινητό θα το κρατήσω για τουλάχιστον 3-4 χρόνια(ακόμα με το 6ς είμαι φαντάσου) ας πάρω το πιο καινούργιο. Συν το ότι εάν όντως πάει σε αλλαγή του ντιζάιν με πιο τετράγωνο σχήμα θα είναι μία ευχάριστη αλλαγή στο χέρι και στο μάτι καθημερινά. 2
koutsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, aris_rom είπε Το ίδιο δίλημμα είχα κι εγώ πριν από κανέναν μήνα. Τελικά αποφάσισα να περιμένω για το 12. Ο λόγος ήταν ότι αφού το επόμενο κινητό θα το κρατήσω για τουλάχιστον 3-4 χρόνια(ακόμα με το 6ς είμαι φαντάσου) ας πάρω το πιο καινούργιο. Συν το ότι εάν όντως πάει σε αλλαγή του ντιζάιν με πιο τετράγωνο σχήμα θα είναι μία ευχάριστη αλλαγή στο χέρι και στο μάτι καθημερινά. Συμφωνώ μαζί σου, απλά εκεί τίθεται και το οικονομικό ζήτημα. Το 12 σίγουρα θα είναι πολύ πιο ακριβό μιας και θα είναι καινούργιο μοντέλο.
AggelosTz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 To Xs είναι αυτή την στιγμή σε εξαιρετική τιμή. Ήμουν μεταξύ Xs και 11. Πήρα το Xs καθαρά λόγω οθόνης και premium κατασκευής. Ποτέ δεν είμαι της λογικής θα περιμένω το επόμενο μοντέλο δηλαδή το 12 όταν κυκλοφορήσει όταν έρθει Ελλάδα όταν υπέρ κοστολογηθεί λόγω ΦΠΑ.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 14 hours ago, koutsis said: Το 12 σίγουρα θα είναι πολύ πιο ακριβό μιας και θα είναι καινούργιο μοντέλο. Όχι απαραίτητα αν μιλάμε για επίσημους resellers. 7 minutes ago, AggelosTz said: To Xs είναι αυτή την στιγμή σε εξαιρετική τιμή. Ήμουν μεταξύ Xs και 11. Πήρα το Xs καθαρά λόγω οθόνης και premium κατασκευής. Ποτέ δεν είμαι της λογικής θα περιμένω το επόμενο μοντέλο δηλαδή το 12 όταν κυκλοφορήσει όταν έρθει Ελλάδα όταν υπέρ κοστολογηθεί λόγω ΦΠΑ. Τι σχέση έχει η κοστολόγηση και δη η υπερκοστολόγηση με τον ΦΠΑ; Τα προηγούμενα μοντέλα δεν έχουν ΦΠΑ; Ο μόνος λόγος που τα περσινά είναι φθηνότερα είναι ότι τα δίκτυα παραεισαγωγής χρειάζονται χρόνο για να διαθέσουν το κάθε μοντέλο. 1
leonidas_fs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι απαραίτητα αν μιλάμε για επίσημους resellers. Τι σχέση έχει η κοστολόγηση και δη η υπερκοστολόγηση με τον ΦΠΑ; Τα προηγούμενα μοντέλα δεν έχουν ΦΠΑ; Ο μόνος λόγος που τα περσινά είναι φθηνότερα είναι ότι τα δίκτυα παραεισαγωγής χρειάζονται χρόνο για να διαθέσουν το κάθε μοντέλο. Καλά δεν παίζει να κάνει κάτω από 1299€ το 12αρι...όποτε οποίος ψάχνει iPhone ας πάει το 11, XS κτλ...
CheOnWeb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 17 minutes ago, leonidas_fs said: Καλά δεν παίζει να κάνει κάτω από 1299€ το 12αρι...όποτε οποίος ψάχνει iPhone ας πάει το 11, XS κτλ... Σε ποιο 12αρι αναφέρεσαι και σε ποιο 11αρι αντιστοιχεί; 1
koutsis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Καλά δεν παίζει να κάνει κάτω από 1299€ το 12αρι...όποτε οποίος ψάχνει iPhone ας πάει το 11, XS κτλ... Καλά φαντάζομαι εσύ αναφέρεσαι στο 12 pro max. Ο φίλος μιλάει για το απλό 12... 40 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι απαραίτητα αν μιλάμε για επίσημους resellers. Δηλαδή πιστεύεις ότι το 12 θα είναι πιο φτηνό από το 11 η το xs?
CheOnWeb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 10 minutes ago, koutsis said: Δηλαδή πιστεύεις ότι το 12 θα είναι πιο φτηνό από το 11 η το xs? Εξαρτάται απ' τις αντιστοιχίες των μοντέλων αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό, όπως ειπώθηκε. Εξάλλου είπα: "Όχι απαραίτητα". 1
esofron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Επειδή το 12 δεν θα έχει μεγάλες διάφορες από το τρέχων, προτίμησα το 11. Θα αναβαθμισω σε 12s ή 13 ή όπως το ονομάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα