Προς το περιεχόμενο

C5 Aircross vs KIA SPORTAGE 1.6 (2020 edition)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 11:59 ΠΜ, xx1100 είπε

Λεωφόρος Α. Παπανδρέου, κοντά στο Mall - στάση στην.

Μεγάλο λάθος στο πορτοφόλι σου, πηγαινε σε άλλους αντιπροσώπους 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, xx1100 είπε

33000 με τα έξτρα btw, είναι αυτόματο 7ταχυτο 

Ηταν εταιρικό (όχι leasing), το προσωπικό αυτοκίνητο του Δντη πωλήσεων (πχ εχει Alcantara στο σαλόνι που κοστίζουν 2.000€

15000 χλμ είναι στρώσιμο για το πετρέλαιο 

8000 είναι οτι χάνεις όταν παίρνεις καινούργιο αμάξι (από τα έξτρα) 

Το 2004 ειχα παρει μτχ με 32500 (Mercedes E class) και έκανα 340.000 χλμ χωρίς να πάθει τπτ. Δεν εχω κανένα ζόρι με τα καλά μτχ. Οπωσδήποτε ειναι προσωπικά γούστα και προσωπικές εκτιμήσεις. 

Καλοταξιδο να είναι και καλά χιλιόμετρα.

Αφού σου άρεσε, εμάς δεν μας πέφτει λόγος εάν το πήρες ακριβά ή φτηνά, δικά σου τα γένια, δικά σου και τα χτένια.

Αλλά του διευθυντή ΔΕΝ ήταν. Αυτό ήταν μια παπαρια του πωλητή για να κλείσει την πώληση. Σε όλα σχεδόν τα εκθεσιακά, δημόσιογραφικα πες τα όπως θες το ίδιο ψέμα πουλάνε. Όπως το άλλο πάρτι τώρα γιατί θα αλλάξουν τα τέλη,θα εκραγεί ο Βεζούβιος, το είχε ο γιατρός από το Καπανδρίτι σε γκαράζ κτλ

Διεύθυντης με ενός έτους αμάξι δεν υπάρχει.

25000 για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ΚΙΑ είναι αρκετά, μην πω πολλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barimagas είπε

Αμαξαρα το pro ceed αξίζει τα λεφτα του και ειναι πανέμορφο, πολυ καλή προσφορα, καλοταξιδο.

Η 1η μου επαφή μαζί του οδηγικά ήταν επίσης εξαιρετική. 

Αν και είναι μακρύ, στρίβει καλά στα στενά μου θύμισε την πάλε ποτέ Mercedes μου. Στα χωράφια περιξ της Λ. Κηφισίας περνούσε αρκετά ομαλά με πολύ καλή απόσβεση. Με όλα αυτά (+τα προηγούμενα) δεν ειχα λόγο να μην την επιλέξω. Επίσης, 5 χρόνια εγγύηση κλπ κλπ 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xx1100 είπε

Η 1η μου επαφή μαζί του οδηγικά ήταν επίσης εξαιρετική. 

Αν και είναι μακρύ, στρίβει καλά στα στενά μου θύμισε την πάλε ποτέ Mercedes μου. Στα χωράφια περιξ της Λ. Κηφισίας περνούσε αρκετά ομαλά με πολύ καλή απόσβεση. Με όλα αυτά (+τα προηγούμενα) δεν ειχα λόγο να μην την επιλέξω. Επίσης, 5 χρόνια εγγύηση κλπ κλπ 

5 χρόνια δίνουν όχι 7; Ή 5 είναι το υπόλοιπο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

5 χρόνια δίνουν όχι 7; Ή 5 είναι το υπόλοιπο;

Το 7 ισχύει για τα καινούργια... Λίγο μ@λ@κία αυτό... το ξέρω.... Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα σε αυτήν την ζωή. 😉

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tutuyo είπε

Αλλά του διευθυντή ΔΕΝ ήταν. Αυτό ήταν μια παπαρια του πωλητή για να κλείσει την πώληση. Σε όλα σχεδόν τα εκθεσιακά, δημόσιογραφικα πες τα όπως θες το ίδιο ψέμα πουλάνε. Όπως το άλλο πάρτι τώρα γιατί θα αλλάξουν τα τέλη,θα εκραγεί ο Βεζούβιος, το είχε ο γιατρός από το Καπανδρίτι σε γκαράζ κτλ

Διεύθυντης με ενός έτους αμάξι δεν υπάρχει.

Πες τα Χρυσοστομε. Δεν ήθελα να μιλήσω σχετικά. Αλλά έχει παραγίνει το κακό με το να βαφτίζουν τα td «διευθυντών» για να φύγουν 

• Like 1
Δημοσ.

Και για όσους θεωρούν ότι πάντα γνωρίζουν καλύτερα: οδηγώ 25 χρόνια και έχω κάνει πανω από 1.000.000 χλμ. με - πρακτικά - ένα ατύχημα (νύχτα στην Εθνική Οδό με αντικείμενο στη μέση του δρόμου). 

Έχω αγοράσει 8 αυτοκίνητα (5 καινούργια, 3 μτχ). Έχω περάσει από ιαπωνικά και ευρωπαϊκά αυτ/τα και εχω τώρα 3 αφού ξεκινούν τα παιδιά μου να οδηγούν. 

Η εμπειρία μου είναι ότι σταδιακά τα αυτ/τα έχουν βελτιωθεί αρκετά ώστε τα περισσότερα να είναι καλά και φυσικά είναι δεδομένο πως πάντα κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. Είτε αυτό το κάτι είναι η μυρωδιά του καινούργιου, το κέρδος του ελαφρά μτχ, η υπεραξία του 1ου χεριού, η εγγύηση του νέου κλπ, κλπ. 

Προσωπικά είμαι στην ευχάριστη θέση να μην με πολυνοιαζει η αξία μεταπώλησης αφού και 2 αυτ/τα ακόμα να είχα μοορω να τα διαθεσω ως "εκπαιδευτικά" στα παιδιά μου αργότερα (με ορίζοντα 5 ετιας). 

Έχω μάθει στη ζωή μου να ακούω γνώμες και συμβουλές αλλά σε καμία περίπτωση δεν τις ακολουθώ τυφλά. Εντέλει, ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές και μακάρι να τιε κάνει καλά για τα δικά του δεδομένα. 

Φιλιά και καλά χλμ σε όλους. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...