panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, ήθελα να ρωτήσω έχω το xiaomi redmi 6A και μου κάνει κάτι τρελά πράγματα τώρα τελευταία, συγκεκριμένα σε 300 μέτρα ποιο πάνω από το σπίτι μου χτυπάει σαν κλήση ενώ δεν παίρνει κανένας, υπάρχει περίπτωσει να έχει πρόβλημα το κινητό; το έκανε και σήμερα σε άλλη περιοχή που ήμουν όχι πολύ μακριά απο το σπίτι μου, η cosmote από την άλλη εδώ και 4 μήνες έχει πέσει μια κεραία και το σήμα ήτανε στο 0 σχεδόν ούτε ίντερνετ καλό είχε, τώρα κάπως το έφτιαξαν, μήπως λαμβάνει λάθος κλείσεις από την κεραία και χτυπάει μόνο του; πάντως δεν έχει κλήση όταν το κάνει αυτό άλλα φαίνεται σαν να παίρνει κάποιος, μέχρι να το βγάλω από την τσέπη σταματάει, και τον Απρίλιο με χρέωσε 75 λεπτά από την κάρτα σαν να μίλησα σε γνωστό νούμερο, άλλα κλήση δεν έκανα δεν είχε εξερχόμενη καταγεγραμενη στο κινητό, παρόλα αυτά στην άρση κλήσεων που ζήτησα έλεγε οτι μίλησα σε γνωστό νούμερο 1 λεπτό κιόλας Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από panos0100
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Τρέξε μερικά antivirus/antimalware κατα προτίμηση malwarebytes antimalware και bitdefender mobile security. Η πιο σωστή λύση βεβαια ειναι να πας για factory reset. Μπορεί να είναι απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο..
panos0100 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, zernex201 είπε Τρέξε μερικά antivirus/antimalware κατα προτίμηση malwarebytes antimalware και bitdefender mobile security. Η πιο σωστή λύση βεβαια ειναι να πας για factory reset. Μπορεί να είναι απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο.. Αυτό έκανα factory reset τα ξανά πέρασα όλα από την αρχή, άλλαξα και μια κάρτα μνήμης έβαλα 64gb από 32 που είχα, και απλά δεν την είχε αναγνωρίσει γιατί μέχρι fat32 δουλεύει άλλα την διαμόρφωσε το κινητό σε fat32 και δουλεύει καλά τώρα, άλλα αυτό με τις κλήσεις που κάνει τι είναι δεν ξέρω πραγματικα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ περίεργο. Κάνε κλήση στο *#67# θα σου βγάλει μια λίστα που θα λέει Προώθηση κλήσης κλπ κλπ και δίπλα πρέπει να γράφει "δεν προωθήθηκε" σε όλα... Εάν αντί για "δεν προωθήθηκε" βλέπεις κάποιο νούμερο σημείωσε το κάπου την ίδια κλήση κάνε και στο *#21# και έπειτα στο *#62# επίσης έλεγξε τα παραπάνω.. Ζήτα τεχνικό έλεγχο της γραμμής από τον πάροχο σου. Σε περίπτωση που βρήκες προώθηση σε κάτι απ'όλα, ανέφερε το στον πάροχο και πες ότι το βρίσκεις ύποπτο. Αυτό που περιγράφεις μοιάζει αρκετά με υποκλοπή. Πιστεύεις ότι θα ήσουν στόχος για κάτι τέτοιο ? (Αν σκεφτείς για πάνω από 5 δευτερόλεπτα πριν πεις "όχι" τότε κάνε τα παραπάνω αν όχι, πάλι καντα γιατί ποτέ δε ξέρεις) Αν βρεις κάτι, πες μου για να σου πω τον τρόπο που θα καταργήσεις την εκτροπή από το νούμερο σου. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, zernex201 είπε Πολύ περίεργο. Κάνε κλήση στο *#67# θα σου βγάλει μια λίστα που θα λέει Προώθηση κλήσης κλπ κλπ και δίπλα πρέπει να γράφει "δεν προωθήθηκε" σε όλα... Εάν αντί για "δεν προωθήθηκε" βλέπεις κάποιο νούμερο σημείωσε το κάπου την ίδια κλήση κάνε και στο *#21# και έπειτα στο *#62# επίσης έλεγξε τα παραπάνω.. Ζήτα τεχνικό έλεγχο της γραμμής από τον πάροχο σου. Σε περίπτωση που βρήκες προώθηση σε κάτι απ'όλα, ανέφερε το στον πάροχο και πες ότι το βρίσκεις ύποπτο. Αυτό που περιγράφεις μοιάζει αρκετά με υποκλοπή. Πιστεύεις ότι θα ήσουν στόχος για κάτι τέτοιο ? (Αν σκεφτείς για πάνω από 5 δευτερόλεπτα πριν πεις "όχι" τότε κάνε τα παραπάνω αν όχι, πάλι καντα γιατί ποτέ δε ξέρεις) Αν βρεις κάτι, πες μου για να σου πω τον τρόπο που θα καταργήσεις την εκτροπή από το νούμερο σου. Sorry που θα σου χαλάσω τη φάρσα αλλά το 2020 κανένας δεν παρακολουθεί μεσω δικτύου. Υπάρχουν πολλοι καλύτεροι τρόποι να έχεις έλεγχο στο μικρόφωνο. Όσο για να mmi που έδωσες έχουμε μέσα και προωθήσεις για roaming , voicemail κτλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, omitziz είπε Sorry που θα σου χαλάσω τη φάρσα αλλά το 2020 κανένας δεν παρακολουθεί μεσω δικτύου. Υπάρχουν πολλοι καλύτεροι τρόποι να έχεις έλεγχο στο μικρόφωνο. Όσο για να mmi που έδωσες έχουμε μέσα και προωθήσεις για roaming , voicemail κτλπ Sorry που θα στο χαλάσω και εγώ, αλλά επέτρεψε μου να γνωρίζω καλύτερα εάν το 2020 γίνονται παρακολουθήσεις μέσω δικτύου.. Ναι βέβαια υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι, αλλά εξαρτάται από το ποιός , το πώς και το γιατί θα κάνει μια υποκλοπή. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, zernex201 είπε Πολύ περίεργο. Κάνε κλήση στο *#67# θα σου βγάλει μια λίστα που θα λέει Προώθηση κλήσης κλπ κλπ και δίπλα πρέπει να γράφει "δεν προωθήθηκε" σε όλα... Εάν αντί για "δεν προωθήθηκε" βλέπεις κάποιο νούμερο σημείωσε το κάπου την ίδια κλήση κάνε και στο *#21# και έπειτα στο *#62# επίσης έλεγξε τα παραπάνω.. Ζήτα τεχνικό έλεγχο της γραμμής από τον πάροχο σου. Σε περίπτωση που βρήκες προώθηση σε κάτι απ'όλα, ανέφερε το στον πάροχο και πες ότι το βρίσκεις ύποπτο. Αυτό που περιγράφεις μοιάζει αρκετά με υποκλοπή. Πιστεύεις ότι θα ήσουν στόχος για κάτι τέτοιο ? (Αν σκεφτείς για πάνω από 5 δευτερόλεπτα πριν πεις "όχι" τότε κάνε τα παραπάνω αν όχι, πάλι καντα γιατί ποτέ δε ξέρεις) Αν βρεις κάτι, πες μου για να σου πω τον τρόπο που θα καταργήσεις την εκτροπή από το νούμερο σου. να τα κανω τωρα ολα αυτα ή να περιμενω να ξανα χτυπησει ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 50 λεπτά πριν, panos0100 είπε να τα κανω τωρα ολα αυτα ή να περιμενω να ξανα χτυπησει ετσι; Από τώρα κάντα.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, zernex201 είπε Πολύ περίεργο. Κάνε κλήση στο *#67# θα σου βγάλει μια λίστα που θα λέει Προώθηση κλήσης κλπ κλπ και δίπλα πρέπει να γράφει "δεν προωθήθηκε" σε όλα... Εάν αντί για "δεν προωθήθηκε" βλέπεις κάποιο νούμερο σημείωσε το κάπου την ίδια κλήση κάνε και στο *#21# και έπειτα στο *#62# επίσης έλεγξε τα παραπάνω.. Ζήτα τεχνικό έλεγχο της γραμμής από τον πάροχο σου. Σε περίπτωση που βρήκες προώθηση σε κάτι απ'όλα, ανέφερε το στον πάροχο και πες ότι το βρίσκεις ύποπτο. Αυτό που περιγράφεις μοιάζει αρκετά με υποκλοπή. Πιστεύεις ότι θα ήσουν στόχος για κάτι τέτοιο ? (Αν σκεφτείς για πάνω από 5 δευτερόλεπτα πριν πεις "όχι" τότε κάνε τα παραπάνω αν όχι, πάλι καντα γιατί ποτέ δε ξέρεις) Αν βρεις κάτι, πες μου για να σου πω τον τρόπο που θα καταργήσεις την εκτροπή από το νούμερο σου. *#62# σε αυτο εδω βρηκε ενα νουμερο αγνωστο με 13 ψηφια απο 697 αρχιζει στα αλλα ολα λεει "δεν προωθήθηκε" Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από panos0100
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panos0100 είπε *#62# σε αυτο εδω βρηκε ενα νουμερο αγνωστο με 13 ψηφια απο 697 αρχιζει στα αλλα ολα λεει "δεν προωθήθηκε" Εάν δεν έχει κάνει κάποια φορητότητα σε άλλη εταιρεία, τότε κανονικά ανήκει σε cosmote. Συνέχισε με τα παρακάτω που σου είπα, και επίσης ρώτα τον πάροχο σου σχετικά με αυτό το νούμερο (αν πρόκειται για τηλεφωνητή και αν όχι, τότε ότι μπορούν να σου πούνε σχετικά - ποιος είναι , αν ανήκει στον πάροχο που είσαι και εσύ ή αν έχει αλλάξει εταιρεία κλπ) Αφού μιλήσεις με τον πάροχο και ζητήσεις να το ελέγξει τότε θα σου πω τον τρόπο να διαγράψεις την εκτροπή, αλλά δε θέλω ακόμα, ώστε να φανεί στον έλεγχο που θα κάνει (λέμε τώρα) ο πάροχος. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, zernex201 είπε Εάν δεν έχει κάνει κάποια φορητότητα σε άλλη εταιρεία, τότε κανονικά ανήκει σε cosmote. Συνέχισε με τα παρακάτω που σου είπα, και επίσης ρώτα τον πάροχο σου σχετικά με αυτό το νούμερο (αν πρόκειται για τηλεφωνητή και αν όχι, τότε ότι μπορούν να σου πούνε σχετικά - ποιος είναι , αν ανήκει στον πάροχο που είσαι και εσύ ή αν έχει αλλάξει εταιρεία κλπ) Αφού μιλήσεις με τον πάροχο και ζητήσεις να το ελέγξει τότε θα σου πω τον τρόπο να διαγράψεις την εκτροπή, αλλά δε θέλω ακόμα, ώστε να φανεί στον έλεγχο που θα κάνει (λέμε τώρα) ο πάροχος. το κινητό είναι καρτοκινητο, ο παροχος είναι cosmote το νούμερο είναι της cosmote απλά τα τελευταία ψηφία είναι δικά μου του κινητού μου, η cosmote τα έχει κάνει να μην πω πως, είπα από τον Απρίλιο να με στείλουν την αναλυτική κλίσεων έκαναν 3 μήνες το email να έρθει, μετά κατά λάθος διεγραψα τον κωδικό για το email γιατί ήθελε κωδικό το pdf να ανοίξει, με τα πολλά έκαναν άλλον ένα μήνα να με στείλουν άλλο κωδικό, και τώρα περιμένω αλλο εναν μηνα να μαθω τι εγινε με την κληση που εκανα τον απριλιο που δεν ειχε κληση και ητανε το νουμερο της γιαγιας μου, ενα πραγμα μια αηδια σκετη γι αυτη την εταιρεια, αν δεν ειχα το φοιτιτικο θα εφευγα, εχω αγανακτισει επεσε μια κεραια 3 μηνες σημα 0 το ιντερνετ σε 3g και αν επιανε τελος παντων
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Κάτι μας είπες... όσο λιγότερο ασχολούμαστε με cosmote και λοιπά λαμόγια τόσο το καλύτερο. Το θέμα είναι ότι και να φύγεις από εκεί , οι εναλλακτικές στο θέμα καρτοκινητού δεν είναι και ότι καλύτερο. Προσωπικά έχω κάνει κάτι άλλο (δε θα το πω εδώ για να μη λένε ότι διαφημίζω) και γλίτωσα από τα 20ρικα σε μονάδες κάθε μήνα (τα οποία τα έτρωγαν μόνοι τους, ούτε καν εγώ δε προλάβαινα να τα φάω). Πλέον βάζω 10 ευρώ το 3μηνο για να μην μου απενεργοποιήσουν το νούμερο και για δεδομένα έχω άλλη λύση, μακράν φθηνότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα