adrfinance Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή για δουλειά και παιχνίδια. θέλω να δώσω όσο λιγότερα μπορώ αρκεί να πάρω κάτι αξιοπρεπές. τι μου προτείνετε?
alexgr21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, adrfinance είπε καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή για δουλειά και παιχνίδια. θέλω να δώσω όσο λιγότερα μπορώ αρκεί να πάρω κάτι αξιοπρεπές. τι μου προτείνετε? Συμπληρωσε την φορμα και γινε πιο συγκεκριμενος.Τι δουλεια? τι παιχνιδια? οσα λιγοτερα μπορω? ποσα περισσοτερα μπορεις? 1000 ειναι λιγα για σενα? 500? τι? 1
adrfinance Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, alexgr21 είπε Συμπληρωσε την φορμα και γινε πιο συγκεκριμενος.Τι δουλεια? τι παιχνιδια? οσα λιγοτερα μπορω? ποσα περισσοτερα μπορεις? 1000 ειναι λιγα για σενα? 500? τι? η δουλειά μου σχετίζεται με ανάλυση δεδομένων, SQL κλπ. με 500 μπορώ να πάρω κάτι καλό ή πρέπει να δώσω κατι παραπάνω? παιχνίδια όπως Starcraft, Counter Strike, GTA, Overwatch κλπ
alexgr21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, adrfinance είπε η δουλειά μου σχετίζεται με ανάλυση δεδομένων, SQL κλπ. με 500 μπορώ να πάρω κάτι καλό ή πρέπει να δώσω κατι παραπάνω? παιχνίδια όπως Starcraft, Counter Strike, GTA, Overwatch κλπ Χρειαζεσαι οθονη? Αν εχεις πες το μοντελο και την αναλυση της. Κουτι Ευρυχωρο σε υπερκαλυπτει. Επεξεργαστης 8/16 θα σε καλυψει σε οτι χρειαστεις. Μητρικη Αξιοπρεπεστατη παιρνει και m2 και θα μπορεις να βαλεις και την 3000 σειρα αλλα πιθανοτατα και την 4000. Μνημες ram Καλες 3200 16gb. SSD Φθηνος αξιοπιστος. Τροφοδοτικο Αξιοπιστο απο μια πολυ καλη εταιρια. Καρτα γραφικων Τωρα οσον αφορα την καρτα παρε την 550 η οποια ειναι αρκετη για τα παιχνιδια που θα παιζεις. Αργοτερα αναβαθμιζεις αν δεν σε καλυπτει σε πιο απαιτητικα παιχνιδια. Συνολο Πρεπει να βγαινει κατωαπ τα 600. Επεξεργαστη,μνημες,καρτα,μητρικη,ssd τα χει το sonoshop για να γλυτωσεις πολλαπλα μεταφορικα και να μην ψαχνεσαι με πολλα καταστηματα. Δωσε αυτο το κατι παραπανω αν μπορεις καθως αξιζει. 1
adrfinance Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, alexgr21 είπε Χρειαζεσαι οθονη? Αν εχεις πες το μοντελο και την αναλυση της. Κουτι Ευρυχωρο σε υπερκαλυπτει. Επεξεργαστης 8/16 θα σε καλυψει σε οτι χρειαστεις. Μητρικη Αξιοπρεπεστατη παιρνει και m2 και θα μπορεις να βαλεις και την 3000 σειρα αλλα πιθανοτατα και την 4000. Μνημες ram Καλες 3200 16gb. SSD Φθηνος αξιοπιστος. Τροφοδοτικο Αξιοπιστο απο μια πολυ καλη εταιρια. Καρτα γραφικων Τωρα οσον αφορα την καρτα παρε την 550 η οποια ειναι αρκετη για τα παιχνιδια που θα παιζεις. Αργοτερα αναβαθμιζεις αν δεν σε καλυπτει σε πιο απαιτητικα παιχνιδια. Συνολο Πρεπει να βγαινει κατωαπ τα 600. Επεξεργαστη,μνημες,καρτα,μητρικη,ssd τα χει το sonoshop για να γλυτωσεις πολλαπλα μεταφορικα και να μην ψαχνεσαι με πολλα καταστηματα. Δωσε αυτο το κατι παραπανω αν μπορεις καθως αξιζει. σε ευχαριστώ πολύ. το κάτι παραπάνω εννοείς να πάω στα 600? οθόνη για παιχνίδια ποια θα πρότεινες? έχω μια samsung curved 24 ίντσες δεν ξέρω αν είμαι οκ. επίσης αν τα αγοράσω ποιος θα μου τα συναρμολογήσει? δεν μπορώ να τα πάρω από κάπου έτοιμα?
alexgr21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, adrfinance είπε σε ευχαριστώ πολύ. το κάτι παραπάνω εννοείς να πάω στα 600? οθόνη για παιχνίδια ποια θα πρότεινες? έχω μια samsung curved 24 ίντσες δεν ξέρω αν είμαι οκ. επίσης αν τα αγοράσω ποιος θα μου τα συναρμολογήσει? δεν μπορώ να τα πάρω από κάπου έτοιμα? Αμα δεν μπορεις να τα συναρμολογισεις μονο σου τοτε θα πρεπει να βρεις ενα καταστημα που υποστηριζει συναρμολογιση ωστε να στο φτιαξει. Αν το κανεις αυτο τοτε προτιμοτερο θα ναι να τα παρεις ολα απο ενα. Ξερω οτι το digital master υποστηριζει αλλα σε 15 μερες θα λειτουργισει το σαιτ. Και το eshop αλλα ειναι ακριβο. Αλλιως ρωτα κανα πλαισιο π.χ η αλλο καταστημα αν μπορεις να τους δωσεις τα κομματια που αγορασες και να στα συναρμολογισουν. Για οθονη ορισε ενα μπατζετ, και πες ποια συγκεκριμενα ειναι η samsung που εχεις. Ειναι 1920x1080? 1
adrfinance Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, alexgr21 είπε Αμα δεν μπορεις να τα συναρμολογισεις μονο σου τοτε θα πρεπει να βρεις ενα καταστημα που υποστηριζει συναρμολογιση ωστε να στο φτιαξει. Αν το κανεις αυτο τοτε προτιμοτερο θα ναι να τα παρεις ολα απο ενα. Ξερω οτι το digital master υποστηριζει αλλα σε 15 μερες θα λειτουργισει το σαιτ. Και το eshop αλλα ειναι ακριβο. Αλλιως ρωτα κανα πλαισιο π.χ η αλλο καταστημα αν μπορεις να τους δωσεις τα κομματια που αγορασες και να στα συναρμολογισουν. Για οθονη ορισε ενα μπατζετ, και πες ποια συγκεκριμενα ειναι η samsung που εχεις. Ειναι 1920x1080? αυτήν εδώ έχω https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html αλλά σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποια 2η για καλύτερη και για να έχω μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και για την δουλειά.
alexgr21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 57 λεπτά πριν, adrfinance είπε αυτήν εδώ έχω https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html αλλά σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποια 2η για καλύτερη και για να έχω μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και για την δουλειά. Αν εισαι ικανοποιημενος προχωρα. Μετα για μεγαλυτερο οπτικο πεδιο κοιτας σε ultrawide. 1
adrfinance Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, alexgr21 είπε Αν εισαι ικανοποιημενος προχωρα. Μετα για μεγαλυτερο οπτικο πεδιο κοιτας σε ultrawide. σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου
alexgr21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, adrfinance είπε σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου Να σε καλα φιλε, καλες αγορες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα