Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χίλια συγνώμη. Είμαι πρωτάρης στο forum και μπορεί πραγματικά να βρίσκομαι σε λάθος forum και θέμα. Όμως χρειάζομαι βοήθεια. Έχω έναν λογαριασμό στο fb που τον χρησιμοποιούσα πριν καιρό με αποτέλεσμα να ξεχάσω και τον κωδικό. Το θέμα είναι πως τώρα που τον αποσυνεδεσα τον λογαριασμό δεν μπορώ να ξαναμπώ γιατί και έχω ξεχάσει τον κωδικό και το τηλέφωνο που έχω εισχωρήσει είναι το παλιό μου που έχω να το χρησιμοποιησω καιρό και δεν ξέρω τι να κάνω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Bill1999 είπε

Παιδιά χίλια συγνώμη. Είμαι πρωτάρης στο forum και μπορεί πραγματικά να βρίσκομαι σε λάθος forum και θέμα. Όμως χρειάζομαι βοήθεια. Έχω έναν λογαριασμό στο fb που τον χρησιμοποιούσα πριν καιρό με αποτέλεσμα να ξεχάσω και τον κωδικό. Το θέμα είναι πως τώρα που τον αποσυνεδεσα τον λογαριασμό δεν μπορώ να ξαναμπώ γιατί και έχω ξεχάσει τον κωδικό και το τηλέφωνο που έχω εισχωρήσει είναι το παλιό μου που έχω να το χρησιμοποιησω καιρό και δεν ξέρω τι να κάνω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

αυτα ειναι ... εγω παντως τετοια πραγματα δεν τα πιστευω ποτε..

εμενα μου μου φαινεται οτι πας να μπεις σε λογαριασμο αλλου χρηστη..οποτε ...καλη τυχη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antilogos1975 είπε

αυτα ειναι ... εγω παντως τετοια πραγματα δεν τα πιστευω ποτε..

εμενα μου μου φαινεται οτι πας να μπεις σε λογαριασμο αλλου χρηστη..οποτε ...καλη τυχη.

Αλήθεια σου λέω. Ποτέ δεν θα προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο ειλικρινά.... Γιατί δεν με ξέρεις ως χαρακτήρα και άνθρωπο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bill1999 είπε

Αλήθεια σου λέω. Ποτέ δεν θα προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο ειλικρινά.... Γιατί δεν με ξέρεις ως χαρακτήρα και άνθρωπο. 

μπορει φιλε μου , αλλα οπως σου ειπα. οταν καποιος ψαχνεται σε φορουμ δεξια και αριστερα να βρει τροπους να μπει ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ...εγω δεν τα πιστευω.

εχω ξεχασει ενα καρο κωδικους. πατας επαναφορα κωδικου. στο στελνει στο μαιλ...μπαινει στο μαιλ ΣΟΥ με τον κωδικο του ΜΑΙΛ ΣΟΥ και επαναφερεις των κωδικο ΣΟΥ στο facebook ΣΟΥ ...το επιασες το υποννοουμενο ε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φτιάξε άλλον,που κόλλας;

Δεν κολλάω κάπου και πραγματικά δεν με νοιάζει να τον διαγράψω θέλω όμως είναι όλες μου οι φωτογραφίες μεσα. Τεσπά ευχαριστώ. 

3 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

μπορει φιλε μου , αλλα οπως σου ειπα. οταν καποιος ψαχνεται σε φορουμ δεξια και αριστερα να βρει τροπους να μπει ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ...εγω δεν τα πιστευω.

εχω ξεχασει ενα καρο κωδικους. πατας επαναφορα κωδικου. στο στελνει στο μαιλ...μπαινει στο μαιλ ΣΟΥ με τον κωδικο του ΜΑΙΛ ΣΟΥ και επαναφερεις των κωδικο ΣΟΥ στο facebook ΣΟΥ ...το επιασες το υποννοουμενο ε...

Δεν ξέρω εάν το έκανες καλοπροαίρετα πάντως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ποτέ δεν επεδίωξα να μπω σε ξενώνα προφίλ ούτε ποτέ το είχα σκεφτεί και ειλικρινά δεν με νοιάζει και να το ανακτήσω απλώς οι γονείς μου με πρηξανε σου λέω γιατί έχω φωτογραφίες που λένε ότι δεν θα σβηστούν ποτε. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και πραγματικά δεν ψάχνονται για τέτοια πράγματα ποτέ. Γιατί το έχω πάθει στο παρελθόν και είναι άσχημο αυτό 

10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φτιάξε άλλον,που κόλλας;

Δεν με νοιάζει αυτό να τον καταργήσω ήθελα. Απλως πραγματικά Μ επρηξαν για τις φωτογραφίες και τα βίντεο και ότι κάποιος μπορεί να χακαρει το προφίλ μου και εγώ δεν θα μπορώ να τον διαχειριστώ ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ζητά από το φουμπου να τον διαγράψει.

Πώς μπορώ να το κάνω αυτό

32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να υποθέσω ουτε το εμαιλ θυμάσαι;

Μονο αν εχεις αποθηκεύσει τα στοιχεια σύνδεσης σε κάποιον browser, αν οχι το ξεχνας.

Ευχαριστώ

5 λεπτά πριν, Bill1999 είπε

Πώς μπορώ να το κάνω αυτό

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μάλλον αυτό θα γίνει.

Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 2:20 ΜΜ, Bill1999 είπε

Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στον αριθμό κινητού, κάνε επαναφορά κωδικού μέσω email.

Αν δεν θυμάσαι τον κωδικό του email, είναι δύσκολο να τον ανακτήσεις αν έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις, γιατί σου ζητάει πχ να γράψεις μερικά emails στα οποία έχεις στείλει email, οπότε αν δεν έχεις στείλει δεν ανακτάται και ας βάλεις τα υπόλοιπα στοιχεία, σου γράφει πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή.Ετσι έχω χάσει πρόσβαση σε 2 email.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...