Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

Για μένα το iOS δεν μπορεί να το φτάσει (εώς τώρα τουλάχιστον) το Android, οπότε iPhone δαγκωτό.

Εφόσον πλέον έχει και καλό hardware, ναι, δαγκωτό και από μένα .

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

Για μένα το iOS δεν μπορεί να το φτάσει (εώς τώρα τουλάχιστον) το Android, οπότε iPhone δαγκωτό.

Μήπως το android δεν μπορει να φτασει το iOS? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Μήπως το android δεν μπορει να φτασει το iOS? 

αυτο λεει αλλα η συνταξη που εκανε χαλασε αυτο που ηθελε να πει

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως ως νέος κάτοχος του απλού 11,περίμενα περισσότερα από την κάμερα.Κυριως στο night mode,βγάζει πολύ θόρυβο και κούνημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/9/2020 στις 10:13 ΜΜ, 26ska είπε

Εγώ πάντως ως νέος κάτοχος του απλού 11,περίμενα περισσότερα από την κάμερα.Κυριως στο night mode,βγάζει πολύ θόρυβο και κούνημα.

αν παιρνεις τηλεφωνο για να βγαλεις νυχτερινες φωτο νομιζω οτι δεν αξιζει....οτι εχουν βελτιωθει οι καμερες στα τηλεφωνα ναι εχουν σε σχεση με 10 χρονια πριν

Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 2:16 ΜΜ, kriosgr είπε

Πρώην κάτοχος iphone 7 plus. Πίστευα πως το 11 θα είναι καλύτερο. Για την χρήση που κάνω (εφαρμογές γραφείου και τουρισμού, icloud files sharing, Apple music) δεν είδα διαφορά. Αυτό που με χάλασε άσχημα είναι ότι το personal hotspot έγινε personal nightmare. Για να πιάσει θα πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το κινητό και καμιά φορά να κάνω και επανεκκίνηση των ρυθμίσεων δικτύου για να πιάσει. Με το τελευταίο ειδικά χάνω και τα passwords από τα wifi και πρέπει να τα ξαναπερνάω από την αρχή 😡.   Δυστυχώς χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το personal hotspot για να δώσω internet στο macbook pro μου και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Στο 7 plus έμπαινε με την πρώτη. Δεν ρωτάω πως διορθώνεται μιας και googlαρα και διαπίστωσα πως κι άλλοι το αντιμετωπίζουν και η Apple τους προτείνει αυτό που κάνω. Α.. και να έχουν την τελευταία έκδοση IOS. Σε λίγο και για να πάρουμε τηλέφωνο θα πρέπει να έχουμε την τελευταία έκδοση IOS 😆

Από την εμπειρία μου με iphone όταν βλέπεις τέτοια θέματα, υπάρχει θέμα με τη συσκευή. Πάνε το για έλεγχο και αντικατάσταση. Δεν δικαιολογεί τέτοια θέματα. 

Δημοσ.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους σας για το feedback. Τελικά το πρόβλημα λύνεται όπως ειπώθηκε αν το iphone είναι αναμμένο μέχρι να γίνει η σύνδεση κι όχι standby. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kriosgr είπε

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους σας για το feedback. Τελικά το πρόβλημα λύνεται όπως ειπώθηκε αν το iphone είναι αναμμένο μέχρι να γίνει η σύνδεση κι όχι standby. 

2 σελίδες πριν στα λεω..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...