koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, LilBro είπε Εγώ μάγκες χρόνια χρήστης iPhone και τώρα 11 pro max. Πραγματικά τα βαρέθηκα. Όλα ίδια. Από το 7 και μετά δεν συνγδητοποιησα καμία διαφορά στις επιδόσεις. Όλα ίδια απλά 1000€ στο drain που λέμε στην Αμερική. Περιμένεις και υπόσχονται πολλά και μόλις το αποκτήσεις καταλαβαίνεις ότι ένα Huawei P40 Pro είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά και δεν έχω πάρει ποτε Huawei. Πήγα και το είδα και έχω μείνει. Τι παραπάνω έχει το Huawei από το 11 pro max και ειναι χιλιάδες χρόνια μπροστά; 🤔🤔 1
LilBro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, koutsis είπε Τι παραπάνω έχει το Huawei από το 11 pro max και ειναι χιλιάδες χρόνια μπροστά; 🤔🤔 Design από άλλο πλανήτη. Καλύτερο night mode. Καλύτερη ευκρίνεια κάμερας. Καλύτερη οθόνη. Selfie camera άστο καμία σχέση μιλάμε η καλύτερη στην αγορά. Πιο γρήγορο. Καλύτερη μπαταρία. 5G που θα έρθει από Οκτώβριο. Καλύτερες επιδόσεις. Γενικά παίρνεις μια συσκευή με δυνατότητες σε καλύτερη τιμή από το μήλο που αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Κανονικά το 11 προ μαξ εάν δεν είδε το μήλο θα έπρεπε να κοστίζει γύρω στα 700-800 αλλά μήλο...και το πιο σημαντικό εάν θέλεις να κανεις μια αλλαγή είναι μονόδρομος. 1
CheOnWeb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 8 hours ago, koutsis said: Τι παραπάνω έχει το Huawei από το 11 pro max και ειναι χιλιάδες χρόνια μπροστά; 🤔🤔 «Χιλιάδες χρόνια»... «από άλλον πλανήτη»... άστο καλύτερα, δεν θα βγάλεις άκρη.
koutsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, LilBro είπε Design από άλλο πλανήτη. Καλύτερο night mode. Καλύτερη ευκρίνεια κάμερας. Καλύτερη οθόνη. Selfie camera άστο καμία σχέση μιλάμε η καλύτερη στην αγορά. Πιο γρήγορο. Καλύτερη μπαταρία. 5G που θα έρθει από Οκτώβριο. Καλύτερες επιδόσεις. Γενικά παίρνεις μια συσκευή με δυνατότητες σε καλύτερη τιμή από το μήλο που αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Κανονικά το 11 προ μαξ εάν δεν είδε το μήλο θα έπρεπε να κοστίζει γύρω στα 700-800 αλλά μήλο...και το πιο σημαντικό εάν θέλεις να κανεις μια αλλαγή είναι μονόδρομος. Πρώτον ξέχασες ότι αυτή η τόσο γαματη συσκευή δεν έχει Google services! Δεύτερον πως τα κατάλαβες όλα αυτά που γράφεις αφού απλά μόνο το είδες και δεν το έχεις;
LilBro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε «Χιλιάδες χρόνια»... «από άλλον πλανήτη»... άστο καλύτερα, δεν θα βγάλεις άκρη. Καλά εσυ που είσαι εξυπνάκιας και τα ξέρεις όλα για πήγαινε σε κατάστημα να το πιάσεις στα χέρια σου και θα καταλάβεις. Αλλά δεν σε κόβω να καταλάβεις είσαι και εσυ θύμα του μάρκετινγκ του μήλου. Έχω βαρεθεί πια στην Αμερική να τους βλέπω όλους με το μήλο. Και στην Ελλάδα τι το παίρνετε δεν έχει ούτε Apple Pay Cash ούτε Apple Card και το Apple Pay σας ήρθε φέτος στις ελληνικές τράπεζες 🤦♂️ 1 2
koutsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, LilBro είπε Καλά εσυ που είσαι εξυπνάκιας και τα ξέρεις όλα για πήγαινε σε κατάστημα να το πιάσεις στα χέρια σου και θα καταλάβεις. Αλλά δεν σε κόβω να καταλάβεις είσαι και εσυ θύμα του μάρκετινγκ του μήλου. Έχω βαρεθεί πια στην Αμερική να τους βλέπω όλους με το μήλο. Και στην Ελλάδα τι το παίρνετε δεν έχει ούτε Apple Pay Cash ούτε Apple Card και το Apple Pay σας ήρθε φέτος στις ελληνικές τράπεζες 🤦♂️ Εσύ τελικά γιατί έχεις ακόμα iphone? Πουλά το και πάρε Huawei χωρίς Google services να γουστάρεις! Επίσης ακόμα δεν μου απάντησες πως κατάλαβες όλα αυτά τα προτερήματα του p40 απλά επειδή το έπιασες στη βιτρίνα ενός μαγαζιού... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από koutsis 1
HateMe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2020 στις 8:45 ΠΜ, CheOnWeb είπε «Χιλιάδες χρόνια»... «από άλλον πλανήτη»... άστο καλύτερα, δεν θα βγάλεις άκρη. Φαντάσου να ήταν πωλητής. - Καλησπέρα σας, μιλάμε αυτό το κινητό είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά απ τα υπόλοιπα - Τι το κάνει να είναι τόσα χρόνια μπροστά; - Το ότι είναι από άλλο πλανήτη - .............................................. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από HateMe 1
Aris_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2020 στις 7:53 ΠΜ, LilBro είπε Design από άλλο πλανήτη. Καλύτερο night mode. Καλύτερη ευκρίνεια κάμερας. Καλύτερη οθόνη. Selfie camera άστο καμία σχέση μιλάμε η καλύτερη στην αγορά. Πιο γρήγορο. Καλύτερη μπαταρία. 5G που θα έρθει από Οκτώβριο. Καλύτερες επιδόσεις. Γενικά παίρνεις μια συσκευή με δυνατότητες σε καλύτερη τιμή από το μήλο που αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Κανονικά το 11 προ μαξ εάν δεν είδε το μήλο θα έπρεπε να κοστίζει γύρω στα 700-800 αλλά μήλο...και το πιο σημαντικό εάν θέλεις να κανεις μια αλλαγή είναι μονόδρομος. ναι αλλά lifestyle δεν εχεις, ανάποδα το κινητο δεν εχει μήλο στην καφετέρια , που πας ρε καραμητρο ? εσυ θες χρηστικότητα και καλή τιμή αγορας δεν είσαι apple material Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από Aris_ 2 1
koutsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aris_ είπε ναι αλλά lifestyle δεν εχεις, ανάποδα το κινητο δεν εχει μήλο στην καφετέρια , που πας ρε καραμητρο ? εσυ θες χρηστικότητα και καλή τιμή αγορας δεν είσαι apple material Έχει καλύτερη χρηστικοτητα το Huawei χωρίς Google services από το iPhone. Ok το ακούσαμε κι αυτό! Αλήθεια όλοι εσείς που γράφετε για τα iPhone είχατε ποτέ η απλά βγάζετε hate και η μόνη συσκευή που είχατε είναι xiaomi? Επίσης μιας και είπες και για καλή τιμή, το p40 pro που γράφει ο φίλος κάνει 1400€ το ξέρεις έτσι; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
Parsifal82 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μια πολύ απλή λύση για να μην αποσυνδέεται κάθε λίγο και λιγάκι το hotspot του iphone 11 είναι η εξής: 1. Πας στις ρυθμίσεις 2. Επιλέγεις Οθόνη και Φωτεινότητα 3. Επιλέγεις Αυτόματο κλείδωμα 4. Πατάς την τελευταία επιλογή που γράφει «Ποτέ» 5. Επιστρέφεις στο αρχικό μενού των Ρυθμίσεων και επιλέγεις το Προσωπικό hotspot Αφήνεις σε μια μεριά το κινητό σου ανοιχτό και όλα θα πάνε μια χαρά!! Όποτε τελειώσεις τη δουλειά σου πας πάλι στην Οθόνη και επιλέγεις αυτόματο κλείδωμα 1 λεπτό (για να μην πρέπει να το κλείνεις χειροκίνητα από μόνος σου)!! 1
HateMe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, koutsis είπε Έχει καλύτερη χρηστικοτητα το Huawei χωρίς Google services από το iPhone. Ok το ακούσαμε κι αυτό! Αλήθεια όλοι εσείς που γράφετε για τα iPhone είχατε ποτέ η απλά βγάζετε hate και η μόνη συσκευή που είχατε είναι xiaomi? Επίσης μιας και είπες και για καλή τιμή, το p40 pro που γράφει ο φίλος κάνει 1400€ το ξέρεις έτσι; Εδώ που τα λέμε, όλα τα αιφονια, σάπια είναι απ το 8 και πίσω. Απ το Χ και μετά άρχισαν να μου αρέσουν και εκεί που έλεγα πως δεν θα πάρω ποτέ, κατέληξα με 11 pro max. Αν μου χάριζαν κάποιο 8 plus πχ, δεν θα το έπαιρνα. (νταξ θα το έπαιρνα και θα το πούλαγα :P)
koutsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, HateMe είπε Εδώ που τα λέμε, όλα τα αιφονια, σάπια είναι απ το 8 και πίσω. Απ το Χ και μετά άρχισαν να μου αρέσουν και εκεί που έλεγα πως δεν θα πάρω ποτέ, κατέληξα με 11 pro max. Αν μου χάριζαν κάποιο 8 plus πχ, δεν θα το έπαιρνα. (νταξ θα το έπαιρνα και θα το πούλαγα :P) Λογικό δεν είναι να μην σου αρέσει σήμερα ένα κινητό 4 χρόνων; δηλαδή αν σου έδινε κάποιος σήμερα το Samsung s7 θα το κρατούσες;
HateMe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Λογικό δεν είναι να μην σου αρέσει σήμερα ένα κινητό 4 χρόνων; δηλαδή αν σου έδινε κάποιος σήμερα το Samsung s7 θα το κρατούσες; Γράφω πως "Από το Χ και μετά άρχισαν να μου αρέσουν τα iPhone" που σημαίνει πως πριν δεν μου άρεσαν
kostasbm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 θα πρεπει να φτασω τα 130 για να δω αν to iphone11 ειναι 100 χρονια πισω απο τα αλλα....δε προλαβαινω τελικα... 1
onelonelystar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Για μένα το iOS δεν μπορεί να το φτάσει (εώς τώρα τουλάχιστον) το Android, οπότε iPhone δαγκωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα