Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώην κάτοχος iphone 7 plus. Πίστευα πως το 11 θα είναι καλύτερο. Για την χρήση που κάνω (εφαρμογές γραφείου και τουρισμού, icloud files sharing, Apple music) δεν είδα διαφορά. Αυτό που με χάλασε άσχημα είναι ότι το personal hotspot έγινε personal nightmare. Για να πιάσει θα πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το κινητό και καμιά φορά να κάνω και επανεκκίνηση των ρυθμίσεων δικτύου για να πιάσει. Με το τελευταίο ειδικά χάνω και τα passwords από τα wifi και πρέπει να τα ξαναπερνάω από την αρχή 😡.   Δυστυχώς χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το personal hotspot για να δώσω internet στο macbook pro μου και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Στο 7 plus έμπαινε με την πρώτη. Δεν ρωτάω πως διορθώνεται μιας και googlαρα και διαπίστωσα πως κι άλλοι το αντιμετωπίζουν και η Apple τους προτείνει αυτό που κάνω. Α.. και να έχουν την τελευταία έκδοση IOS. Σε λίγο και για να πάρουμε τηλέφωνο θα πρέπει να έχουμε την τελευταία έκδοση IOS 😆

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

UPDATE

Ψιλοέφτιαξε τις τελευταίες μέρες δεν συνδέεται 1 στις 4 φορές. Χρησιμοποιώ το personal hotspot γύρω στις 3 φορές την ημέρα. Η απογοήτευση έγκειται στο ότι δεν συνδέεται όσο γρήγορα κι άσκαστα συνδεόταν με το 7 plus.  Παρατηρώ ότι στο μενού υπάρχει "αποσύνδεση από Iphone" που δεν θυμάμαι να την έβγαζε όταν συνδεόταν (το macbook) στο hotspot του 7 plus. Την χρησιμότητά της δεν αντιλαμβάνομαι. Αν θέλω να συνδεθώ σε άλλο wifi δίκτυο γιατί να μην το επιλέξω απλά ένα από το μενού αλλά "προφανώς" να πρέπει να βγώ από το hotspot του iphone πρώτα;  

Στιγμιότυπο 2020-08-20, 09.52.30.png

Δημοσ.

έχω και εγώ παρόμοιο θέμα με iPhone 8, την πρώτη φορά συνδέθηκε το κινητο του φίλου μου (Xiaomi redmi8 pro) με την πρώτη προσπάθεια, όλες τις υπόλοιπες φορές ανοιγόκλεινα το wifi ώσπου να συνδεθεί.

• Like 1
Δημοσ.

To καλύτερο iphone που ειχα ποτέ. δεν εβγαλε ουτε ενα πρόβλημα..

διακοπες πρόσφατα το hotspot δούλεψε αψογα για 15 μέρες συνεχόμενα..

καμία αποσύνδεση.

Αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ειναι ότι δεν έχει κολλήσει ουτε μια φορά

Στα μονα αρνητικά του η οθονη και η ταχυτητα του wifi σε σύγκριση με note 9.

Καλό θα ναι να δοκιμασεις ενα σβησιμο και επαναφορά.

Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 6:42 ΜΜ, flyer είπε

Κι εγώ σε 11 pro max δεν έχω κανένα από τα προαναφερθέντα προβλήματα ( μα κανένα όμως...)

Στις 16/8/2020 στις 12:58 ΠΜ, esofron είπε

Κανένα πρόβλημα το 11 με το hotspot.

22 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Κατι κανεις λαθος ή εχεις ελαττωματικη συσκευη. Μια χαρα τηλεφωνο ειναι το 11

3 ώρες πριν, avacan23 είπε

To καλύτερο iphone που ειχα ποτέ. δεν εβγαλε ουτε ενα πρόβλημα..

διακοπες πρόσφατα το hotspot δούλεψε αψογα για 15 μέρες συνεχόμενα..

καμία αποσύνδεση.

Αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ειναι ότι δεν έχει κολλήσει ουτε μια φορά

Στα μονα αρνητικά του η οθονη και η ταχυτητα του wifi σε σύγκριση με note 9.

Καλό θα ναι να δοκιμασεις ενα σβησιμο και επαναφορά.

Μαλλον δεν εχεις προβλημα και το φανταζεσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγεις hotspot , συνδεεσε στο κινητο απο την συσκευη που θες με αναμενη την οθονη του κινητου και μετα κλειδωνεις αν θες το κινητο.

Μερικές φορές αν το κλειδώσεις και πας να συνδεθείς bugarei

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αυξηθεί το όριο της αποσύνδεσης; Το personal hotspot κλείνει με τη μία όταν μια συσκευή μένει στην αναμονή έστω και για λίγο με αποτέλεσμα να πρέπει να τα ανοίξω ξανά για να συνδεθεί.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και ‘γώ με iPhone XR διορθώνεται μόνο με άνοιγμα -κλείσιμο του wifi στο λαπτοπ ή με επανεκκίνηση 

Δημοσ.

Εγώ μάγκες χρόνια χρήστης iPhone και τώρα 11 pro max. Πραγματικά τα βαρέθηκα. Όλα ίδια. Από το 7 και μετά δεν συνγδητοποιησα καμία διαφορά στις επιδόσεις. Όλα ίδια απλά 1000€ στο drain που λέμε στην Αμερική. Περιμένεις και υπόσχονται πολλά και μόλις το αποκτήσεις καταλαβαίνεις ότι ένα Huawei P40 Pro είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά και δεν έχω πάρει ποτε Huawei. Πήγα και το είδα και έχω μείνει. 

• Confused 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...