lele322 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο στα 1.800 κυβ. 130 αλογα, 2005-07 μοντελο, αλλα με προοπτικη καποια στιγμη να του βαλω αεριο. Τι γνωμη εχετε? Αντεχει ο συγκεκριμενος κινητηρας? Αν υποθεσουμε οτι βρω ενα με αληθινα 150.000 χλμ, θα μου παρουσιασει θεματα λετε? Επισης το αυτοματο κιβωτιο απο το συγκεκριμενο αμαξι ,ειναι αξιοπιστο? Ευχαριστω
meletis_m Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, lele322 είπε Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο στα 1.800 κυβ. 130 αλογα, 2005-07 μοντελο, αλλα με προοπτικη καποια στιγμη να του βαλω αεριο. Τι γνωμη εχετε? Αντεχει ο συγκεκριμενος κινητηρας? Αν υποθεσουμε οτι βρω ενα με αληθινα 150.000 χλμ, θα μου παρουσιασει θεματα λετε? Επισης το αυτοματο κιβωτιο απο το συγκεκριμενο αμαξι ,ειναι αξιοπιστο? Ευχαριστω Όλα τα Ιαπωνικά είναι πιο ευαίσθητα στο υγραέριο. Ρόλο παίζει και ο τρόπος οδήγησης / Εγώ το 2016 έβαλα σε Honda Accord και έκανα 160.000 με υγραέριο συνολικά 500,000 , με χτύπησαν για αυτό αλλάχτηκε. Επειδή έπρεπε να βρώ αντικαταστάτη κοίταξα και το μοντέλο που αναφέρεις . Τελικά κατέληξα σε Mazda 6 ίδιας χρονολογίας και μπήκε ξανά υγραέριο. Σημαντικό είναι πρίν τήν εγκατάσταση να δουλεύει σωστά το αμάξι . Τα υπόλοιπα είναι θέμα ρύθμισης και γνώσης του ατόμου που θα το αναλάβει. Πλέον όλα τα συστήματα υγραερίου έχουν αναβαθμιστεί , και ψεκάζουν και ταυτόχρονα και βενζίνη στα φορτία . Εάν κάνεις >15.000 χιλιόμετρα ετησίως αξίζει η μετατροπή. Προσωπικά κάνω 40.000/ετησίως . Για το αυτόματο σασμάν του συγκεκριμένου οχήματος δέν έχω άποψη , αλλά έχε υπ οψιν ότι σε πιθανή βλάβη είναι και πιο άκριβο. Πάντως τα περισσότερα μοντέλα που έχω δει κυρίως ταξί είναι χειροκίνητα . 2
korakios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Είχε ο αδερφός μου (χειροκίνητο) , βάλε αλλά θέλει να το παρακολουθείς με συνέπεια στα σέρβις . Πρόβλημα δε του έβγαλε αλλά και πάλι το χειρότερο σενάριο ήταν 400€ βαλβίδες . Αν κάνεις παρά πολλά χλμ δες και για φυσικό αέριο (αν υπάρχουν πρατήρια στην περιοχή σου) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα