Bagassas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Γιεα κ χαρα ΕΙμαι κατοικος Αγγλιας και σκεφτομαι να κατεβω Ελλαδα με το μικρο βαν που εχω. Στα συνορα θα γινει καταγραφη του οχηματος ? Χρειαζομαι να φερω καπιο ειδικο εγγραφο απο Αγλια? Και μετα θα εχω 6 μηνες στην Ελλαδα πριν χρειαστει να το εκτελωνησω η να φυγω?? Διευκρινηση, ειμαι Ελλην πολιτης !
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Τι θες να κάνεις ακριβώς; Διακοπές; Εγκατάσταση στην Ελλάδα;
bill_zaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Κανεις δηλωση κ περνεις τουριστικη αδεια 6 μηνων. Τα χαρτια του αυτοκινητου χρειαζεσαι το ασφαλιστηριο κ πρασινη καρτα κ φυσικα να ειναι στο ονομα σου η να ναι παρων ο ιδιοκτητης ,αλλιως εξουσιοδοτηση 1
Bagassas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Η πρασινη καρτα τι ειναι/ απο που την περνω? Αναφορά σε κείμενο Τι θες να κάνεις ακριβώς; Διακοπές; Εγκατάσταση στην Ελλάδα; Μακαρι να'ξερα!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, Bagassas είπε Η πρασινη καρτα τι ειναι/ απο που την περνω? Μακαρι να'ξερα! Απο την ασφαλιστική σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα