Hatsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και χρόνια πολλά. Ελπίζω να περνάτε καλά εκεί που είστε και να κρατάτε αποστάσεις. Στο θέμα μας λοιπόν. Έχω ένα iPad 2018 αυτό που παίρνει και pencil input. Το πήρα κυρίως για σχέδιο και κάποιες φορές παίζω και κανένα παιχνίδι. Χρησιμοποιώ το Procreate συνήθως το οποίο τρώει την μπαταρία για την πλάκα του οπότε αναγκάζομαι να το φορτιζω συχνά το ταμπλετ. Από όσο έχω καταλάβει το αποτέλεσμα θα είναι να χαλάσει γρήγορα η μπαταρία και να θέλει αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν το έχω συνέχεια στην πρίζα να φορτίζει όσο σχεδιάζω η παίζω κάποιο παιχνίδι θα χαλάει το ίδιο η μπαταρία η θα μετράει σαν μια φόρτιση; Επειδή από όσο θυμάμαι η μπαταρίες έχουν ως κριτήριο αντοχής τους κύκλους φόρτισης, λέω μήπως αν είναι συνδεμένο στο ρεύμα να μετρήσει μόνο ως μια φόρτιση. Ελπίζω να με διαφωτίσει κάποιος, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερο το φορτίζεις, άρα θα κάνεις συχνότερους κύκλους Η φόρτιση την ώρα που παίζεις θα ανεβάζει θερμοκρασίες, πράγμα που ταλαιπωρεί ιδιαιτέρως τη μπαταρία. 1
Hatsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερο το φορτίζεις, άρα θα κάνεις συχνότερους κύκλους Η φόρτιση την ώρα που παίζεις θα ανεβάζει θερμοκρασίες, πράγμα που ταλαιπωρεί ιδιαιτέρως τη μπαταρία. Μάλιστα. Οπότε είναι το ίδιο και το αυτό. Είτε το έχω συνεχόμενα στην φόρτιση είτε όχι.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 8 minutes ago, Hatsos said: Μάλιστα. Οπότε είναι το ίδιο και το αυτό. Είτε το έχω συνεχόμενα στην φόρτιση είτε όχι. Όχι ακριβώς. Η μεγάλη θερμοκρασία κάνει κακό. Καλύτερα να το φορτίζεις όποτε χρειάζεται ή κάνε ό,τι σε βολεύει, ευχαριστήσου το και πάρε απόφαση ότι θα την αλλάξεις κάποια στιγμή. 1
Hatsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι ακριβώς. Η μεγάλη θερμοκρασία κάνει κακό. Καλύτερα να το φορτίζεις όποτε χρειάζεται ή κάνε ό,τι σε βολεύει, ευχαριστήσου το και πάρε απόφαση ότι θα την αλλάξεις κάποια στιγμή. Με αυτή την λογική νομίζω είναι καλύτερα να το φορτίσω όταν πρέπει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα