LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, forgotten είπε προσωπικα απενεργοποιω τα windows update πολλες φορες εγκαταστουν μη συμβατες εκδοσεις, σε λογισμικο λαπτοπ, προσφατα εχω χασει την 120hz ανανεωση οθονης λαπτοπ και το freesync λογω αφανταστης σοφια των windows που εκαναν install κατι αλλο και ακομα δεν εχω κατορθωσει να το φερω σε σωστη λειτουργια μια και το freesync ενεργοποιατε αλλα οχι το refresh rate... Ωστοσο για ερασιτεχνες αποτελουσε μια λυση σε περιπτωση που εχαναν τα cd κλπ... Μου εχει τυχει αρκετες φορες να βαζω δικο μου σωστο οδηγο και τα Windows να βαζουν τον δικο τους να βαζω ξανα τον δικο μου ξανα τα ιδια και τρωει απενεργοποιηση. 5
Runner25 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 θέλουν και τα windows να. λέγονται σοβαρό λειτουργικό σύστημα και δεν γελάμε εδώ απλώς κλαίμε με μαύρο δάκρυ
NiKoSmile Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μεγάλο μείον για τα παλιότερα συστήματα, που είναι μανίκι να ψάχνεις και να δοκιμάζεις συνέχεια drivers ώστε να δουλέψει η συσκευή στα 10ρια. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από NiKoSmile 1
nikosgalis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Drivers? Μου ξύπνησαν μνήμες από τότε που δούλευα σε Windows. Άπειρες χαμένες εργατοώρες για να βρεθούν οι σωστοί drivers. Ωραίες εποχές. 1
Dr_Slump Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 R.I.P. αρκετό παλιό hardware που δεν λειτουργούσε με ό,τι βρισκόταν στο internet. Ειδικά η παλιά μου capture card λειτουργεί στα 10 αποκλειστικά έτσι, δεν υπάρχουν εκτός Microsoft συμβατά drivers. 2
Voodooman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Εμένα μου έλυνε τα χέρια σε παλιά μηχανήματα. Σε lenovo 7ετίας ήταν ζόρι να ψάχνω τους drivers στο site της. 2
Black Demis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 για σύγχρονα συστήματα μικρο το θέμα μπαίνει στον κατασκευαστή και κατεβάζεις........ για παλιότερα θα ειναι μέγα θέμα ειδικά σε κάτι services όπου ο χρόνος για format θα εκτοξευτεί δραματικά 1
ELMastas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είχε κάποια θέματα,αλλά έκανε και δουλειά σε πολλούς και διάφορους Drivers ιδιαίτερα για παλαιότερα "πράγματα"και συσκευές αλλά φαίνεται πως κάποια λαμπρά μυαλά εκεί στήν MS αντί να το βελτιώσουν,ακολούθησαν την παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή,"πονάει χέρι κόβει κεφάλι"... 🦧 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από ELMastas 5
mohic4n Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Το αυτοματο 6/10 έβρισκε drivers που έκαναν τη συσκευή να δουλεύει σωστά. Δε μιλάω για απλές συσκευές αλλα για τύπου USB to Serial καλώδια, chip parallel cards για βιομηχανικά πρότυπα, κλπ... Εκεί πραγματικά έλυνε χέρια σε κάποιους.... μη κοιτάτε μόνο τα pcκια τα δικά σας ή και των φίλων σας που η μόνη χρήση είναι browsing & gaming.... Πηγαίνετε σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις να μην έχετε cd εγκατάστασης για κάρτα και να ψάχνετε στα τυφλα και να σας λύσει τα χέρια μεσα σε 3 λεπτά και τα ξαναλέμε. Μην είστε μηδενιστες, για κάποιους πραγματικά έλυνε χερια. 13 4
nikman74 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Νομίζω το πρόβλημα ήταν η συνεννόηση μεταξύ των εταιρειών hardware και της Microsoft. Πάντως και οι περισσότερες εταιρείες στο θέμα της υποστήριξης των drivers είναι αστείες....
agrimi_pontios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Κακώς βγαίνει. Ιδίως όταν στήνεις κάτι και δεν έχεις network drivers άντε να κάνεις εγκατάσταση από στικακι. Και δεύτερον τα παλιά συστήματα θα έχουν θεμα 1
triplex1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, bele είπε Αν βρεθει κάποιος που έστω και μια φορά του λειτούργησε η "Αναζήτηση οδηγών απ' το διαδίκτυο" του αξίζει βραβείο. Εγω το δοκιμασα .........τι κερδίζω????
chris_g92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην μπερδευτουμε, τα windows θα κατεβάζουν drivers κανονικά από τα windows update . Από την διαχείριση εργασιών δεν θα έχει την επιλογή . Μια χαρά θα μας βάζει outdated gpu driver σε 3 δεύτερλεπτα αφού μπήκες στην επιφάνεια εργασίας μετά από φορμάτ , πριν προλάβεις να κλείσεις το wifi 😂 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από chris_g92
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Αν μιλάμε για την εγκατάσταση ενός hardware που δεν έχει οδηγό οι δεν βουλευε αλλά όταν κάνεις νέα εγκατάσταση και πέρναγες Windows μια χαρά ήταν και καλό είναι να υπάρχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα