tata22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι ο ιδανικος τροποςγια να κρατησω Back Up σε Αρχεια Βιντεο Εικονας & Ηχου σε ενα Εξωτερικο σκληρο δισκο με την Διαδικασια Copy/Paste με το προγραμμα Tera Copy ή με καποιο προγραμμα Back Up και εαν ναι πιο προτείνετε . Ευχαριστω . Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από tata22
Salvation81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Καλα τα προγραμματα backup αλλα προσωπικα δεν τους εχω εμπιστοσυνη οποτε ολα τα κανω copy-paste. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Copy-paste και από μένα. Επίσης τα πολύ σημαντικά αρχεία τα έχω και σε δεύτερο δίσκο.
totalius Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Το θέμα είναι ότι με το απλό copy paste κάποια βίντεο από iPhone δε παίζουν σε windows
hp8 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, totalius είπε Το θέμα είναι ότι με το απλό copy paste κάποια βίντεο από iPhone δε παίζουν σε windows το πρόγραμμα Back Up τι τους κάνει για να παίζουν ? Γιατι και γω του Copy - παστε ειμαι που είπε κι ένας υψηλά αμειβόμενος από τους 300 Και όχι του Λεωνιδα
Ydrochoaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Με ένα NAS όπου θα τα αποθηκεύεις μέσω δικτύου στον σκληρό και μπορείς να έχεις πρόσβαση από παντού
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) On 15/08/2020 at 11:10, tata22 said: θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι ο ιδανικος τροποςγια να κρατησω Back Up σε Αρχεια Βιντεο Εικονας & Ηχου σε ενα Εξωτερικο σκληρο δισκο με την Διαδικασια Copy/Paste με το προγραμμα Tera Copy ή με καποιο προγραμμα Back Up και εαν ναι πιο προτείνετε . Ευχαριστω . Το πρωτεύον ερώτημα είναι τι είδους backup θέλεις. Θέλεις mirror του εσωτερικού; Δηλαδή ό,τι πετάς απ’ τον εσωτερικό να πετιέται κι απ’ τον εξωτερικό; Αν είναι έτσι, με ένα απλό πρόγραμμα sync θα είσαι οκ. (Προσοχή στις ρυθμίσεις του) Θέλεις να κρατάς σε έναν εξωτερικό ό,τι έχει περάσει ποτέ απ’ τον εσωτερικό; Σε αυτή την περίπτωση, ό,τι έχει πεταχτεί απ’ τον εσωτερικό και παραμένει στον εξωτερικό δεν είναι πια backup (αφού υπάρχει μόνο σε ένα μέρος) και παίρνεις το ανάλογο ρίσκο. Σε αυτό το σενάριο, το Tera Copy θα κάνει τη δουλειά, πατώντας “Skip All”. Αν θες τα αρχεία που έχεις σβήσει απ’ τον εσωτερικό να κρατιούνται για ένα χρονικό διάστημα στον εξωτερικό και μετά να πετιούνται, τότε ένα πρόγραμμα backup είναι η καλύτερη λύση. Μιλάω πάντα για σχετικά αυτοματοποιημένες διαδικασίες για να μην έχεις πολλές σκοτούρες. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα