neosstoforum Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.aliexpress.com/item/4001142427536.html Αποστολή από Πολωνία. Η χαμηλότερη τιμή στο AliExpress είναι 135.26€ αλλά στέλνουν από Κίνα οπότε με τα έξοδα του τελωνείου βγαίνει πολύ ακριβότερα. Πρώτη φορά η τιμή του 9X πέφτει τόσο χαμηλά, όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ στο γράφημα. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-9x Στην Ευρώπη ξεκινάει από 176€ + τα μεταφορικά. https://geizhals.eu/honor-9x-sapphire-blue-a2164442.html Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από neosstoforum 3 1
zero13cool Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα το καλύπτει άραγε το ελληνικό service? Είναι όντως το official store? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από zero13cool
kazampidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, zero13cool είπε Θα το καλύπτει άραγε το ελληνικό service? Εννοείται πως όχι, από το Ελληνικό σέρβις καλύπτονται, μόνο οι συσκευές που η αγορά τους, έχει πραγματοποιηθεί από Ευρωπαική Ένωση, δηλαδή έχει γίνει επίσημη εισαγωγή του κινητού στην Ευρωπαική ένωση, στην συγκεκριμένη περίπτωση το κινητό αποστέλλεται απο Πολωνία, από την Κίνα εστάλει στις Ευρωπαικές αποθήκες, προς αποφυγή τελωνείου, για τους Ευρωπαίους αγοραστές 2 1
zero13cool Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 @kazampidis Αναλυτικότατος! Ευχαριστώ. Έλεγα μήπως λόγω global version, ίσχυε κάτι διαφορετικό. Αλλά, όντως πολύ καλή τιμή @neosstoforum, το ψήνω να αλλάξω το honor 6x που έχω τώρα. 1
kazampidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, zero13cool είπε @kazampidis Αναλυτικότατος! Ευχαριστώ. Έλεγα μήπως λόγω global version, ίσχυε κάτι διαφορετικό. Αλλά, όντως πολύ καλή τιμή @neosstoforum, το ψήνω να αλλάξω το honor 6x που έχω τώρα. Κοιτα και εγω νομιζω οτι εαν σε ενδιαφέρει αυτό το κινητό, ειναι αρκετά καλή τιμή, οπότε ή επιλέγεις να το αγοράσεις απο εδω και σου έρχεται σε περίπου 10 ημέρες, εγω παρήγγειλα προ 8 ημερών απο Aliexpress Poland, XIAOMI BLACKSHARK 2 και το αναμένω, η το ψάχνεις εδώ στο φόρουμ μεταχειρισμένο και το παζαρεύεις λίγο , να το πάρεις γυρω στα 150 ευρώ και έχεις Ελληνική εγγύηση. Αλλά απο προσωπική άποψη προ πολλών ετών, που είχα χρειαστεί εγγύηση για κινητό που είχα πάρει απο το αλι, ήταν τίμιοι απέναντι μου, βέβαια υπήρχε αρκετή αναμονή, έκτοτε όμως θεωρώ οτι αναβαθμίστηκαν αρκετά , έτσι ώστε να μπορούν να συμβαδίσουν και με τον ανταγωνισμό. 1
kazampidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, tiniakos είπε Note 8 ή Honor 9X; Προσωπική μου πάντα άποψη εκφράζω, εννοείται HONOR 9X, και ας μην μένουμε μόνο στα χαρακτηριστικά ενός κινητού, αυτά μπορείς να τα πληκτρολογήσεις σε ένα σάιτ και να τα συγκρίνεις, αν και από το note 8 που αναφέρεις, δεν νομίζω οτι υστερεί σε specs το honor και να υστερούσε όμως, καλύτερα να κάνεις μια έκπτωση στα χαρακτηριστικά και να επιλέξεις στα ίδια χρήματα πάντα, HONOR, HUAWEI..OPPO..VIVO κ.λ.π. Θεωρώ οτι η ποιότητα κατασκευής, το touch, η οθόνη και πολλά άλλα δεν συγκρίνονται. Προσωπικά πότε μου δεν είχα σε υπόληψη την σειρά REDMI NOTE της XIAOMI, αν και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ξελάσπωσε την Χιαομι με τρελές πωλήσεις, άλλα εγω πάντα θα επέλεγα στα ίδια χρήματα κάτι άλλο, και πολλές φορές όπως προανέφερα κάνοντας έκπτωση στα specs. Η σειρά redmi note είναι η εύκολή επιλογή όλων, αυτοί που γνωρίζουν επιλέγουν κάτι άλλο, οι υπόλοιποι παίρνουν REDMI NOTE. 1
Tantalord Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος θελήσει να αγοράσει απο Ελλάδα όμως, η διαφορά των 70€-80€ για το HONOR 9X είναι σημαντική και επιπρόσθετα ίσως αποτρέψει κάποιον το AppGallery.... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από Tantalord
neosstoforum Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Tantalord είπε Αν κάποιος θελήσει να αγοράσει απο Ελλάδα όμως, η διαφορά των 70€-80€ για το HONOR 9X είναι σημαντική και επιπρόσθετα ίσως αποτρέψει κάποιον το AppGallery.... Νομίζω υποστηρίζει Google services ή κάνω λάθος;
Tantalord Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Νομίζω υποστηρίζει Google services ή κάνω λάθος; Στο επισημο site βλέπω APP GALLERY. Όταν googlarw μου βγάζει to 9X PRO στο yt με APP GALLERY. Για το απλό αν καποιος βρεί επιβεβαιωμένες πληροφορίες ας ενημερώσει.
neosstoforum Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Tantalord είπε Στο επισημο site βλέπω APP GALLERY. Όταν googlarw μου βγάζει to 9X PRO στο yt με APP GALLERY. Για το απλό αν καποιος βρεί επιβεβαιωμένες πληροφορίες ας ενημερώσει. Στη φωτογραφία του AliExpress αλλά και στο kimovil είδα να γράφει Google Play/Google Services. Για αυτό αναρωτήθηκα.
Tantalord Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Στη φωτογραφία του AliExpress αλλά και στο kimovil είδα να γράφει Google Play/Google Services. Για αυτό αναρωτήθηκα. Ναι μπορεί να έχεις δίκιο. Στο κατώ μέρος λεει GLOBAL VERSION.
thanasisxask Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Η μπαταρία του τι λέει; το έχει κανένας;
stafaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα rebranded p smart z είναι με μια επιπλέον κάμερα και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο. Το είχα το p smart z περίσυ καλούτσικο ήταν. Καλή τιμή έχει gapps έχει. Δε θα σε απογοητεύσει. Αν και το rn8 είναι overall καλύτερη επιλογή. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από stafaf
iliasbass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 το οτι εχει 4gb ram με αποτρεπει, το τωρινο μου τηλεφωνο ηδη τα εχει παιξει...(LeEco le pro3)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα