skiabox Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα macbook pro 16 αγορασμένο από amazon.uk οπότε χρησιμοποιώ και τον ανάλογο αντάπτορα από αγγλικό βύσμα σε ελληνικό. Τώρα που το βάζω σε ένα πολύπριζο να φορτίζει εδώ στο εξοχικό που είμαι, παρατηρώ μια ελαφριά δόνηση όταν το αγγίζω ακόμα και όταν κλείσω το πολύπριζο από το διακοπτάκι του. Για να διακοπεί η δόνηση πρέπει να το αποσυνδέσω εντελώς από πρίζες. Ξέρει κάποιος ηλεκτρολόγος να μας πει τι φαινόμενο είναι αυτό; Ευχαριστώ! Βρέθηκε ο λόγος. Το θέμα είναι πως διορθώνεται η κατάσταση. https://www.quora.com/Why-do-I-feel-a-slight-vibrating-buzz-when-I-rub-my-hands-over-my-MacBook-Air#:~:text=Observe%20that%20you%20wont%20find,don't%20touch%20the%20ground.
vasilllis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Προφανως δεν υπαρχει γειωση προστασιας στον πινακα τον ηλεκτρλογικο στο εξοχικο.
skiabox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Βλέπω ότι πολλοί το λύσανε το θέμα με το καλώδιο προέκτασης που υπάρχει για το magsafe.
Ribopaido Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Λύνεται με την προέκταση , έχουν πολλοί το πρόβλημα.. Να ελεχθει και η γείωση στο σπίτι 2
ice25 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 όπως είπε και ο Ribopaido έλεγχος της γείωσης! Μπορείς να εφαρμόσεις και αυτό που λέει και η απάντηση που έδωσες(το link) 1
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας. Εγώ να σας πω ένα πρόβλημα που έχω με το 16άρι MBP; Όταν έχει μεγάλο load (δεν εννοώ gaming, αλλά π.χ. μεγάλο cpu load από το email syncronization), πρακτικά δεν επαρκεί ο φορτιστής και η μπαταρία αποφορτίζεται αντί να φορτίζεται.
skiabox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Με την προέκταση από το παλιό μου macbook pro του 2010 τέρμα ο στατικός ηλεκτρισμός και μπόρεσα άνετα χθες να το δουλέψω και όταν το είχα στην πρίζα! 1 ώρα πριν, S2Katana είπε Καλησπέρα σας. Εγώ να σας πω ένα πρόβλημα που έχω με το 16άρι MBP; Όταν έχει μεγάλο load (δεν εννοώ gaming, αλλά π.χ. μεγάλο cpu load από το email syncronization), πρακτικά δεν επαρκεί ο φορτιστής και η μπαταρία αποφορτίζεται αντί να φορτίζεται. Μήπως φταίει ο email client που χρησιμοποιείς; 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 30 minutes ago, S2Katana said: Της Apple το Mail.app χρησιμοποιώ... Για καλό το λες; 😜 (Πλάκα κάνω αλλά δεν το συμπάθησα ποτέ. Βασικά κανέναν Mail client, προτιμώ web).
Ribopaido Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Spark , airmail the best για μειλ. Και εχει αλλα 2-3 καλα , το στοκ ειναι μαπα. Ο στοκ φορτιστης ειναι 96w αν δεν σ φτανει πρεπει να δεις τα resources που χαλας. Εχεις θεμα στο σπιτι με τις συσκευες γενικα ; Το εμφανιζει ολη τη διαρκεια της μερας;
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Spark , airmail the best για μειλ. Και εχει αλλα 2-3 καλα , το στοκ ειναι μαπα. Ο στοκ φορτιστης ειναι 96w αν δεν σ φτανει πρεπει να δεις τα resources που χαλας. Εχεις θεμα στο σπιτι με τις συσκευες γενικα ; Το εμφανιζει ολη τη διαρκεια της μερας; Όχι, το εμφανίζει μόνο το πρωί, όταν το ανοίγω και κυρίως όταν ανοίγει το Mail.app το οποίο δείχνει από το Activity Monitor ότι τρώει πολύ cpu.
skiabox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Spark , airmail the best για μειλ. Και εχει αλλα 2-3 καλα , το στοκ ειναι μαπα. Ο στοκ φορτιστης ειναι 96w αν δεν σ φτανει πρεπει να δεις τα resources που χαλας. Εχεις θεμα στο σπιτι με τις συσκευες γενικα ; Το εμφανιζει ολη τη διαρκεια της μερας; Spark και Airmail καλοί και δοκιμασμένοι clients.
tempes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, S2Katana είπε Καλησπέρα σας. Εγώ να σας πω ένα πρόβλημα που έχω με το 16άρι MBP; Όταν έχει μεγάλο load (δεν εννοώ gaming, αλλά π.χ. μεγάλο cpu load από το email syncronization), πρακτικά δεν επαρκεί ο φορτιστής και η μπαταρία αποφορτίζεται αντί να φορτίζεται. Η λύση ποια είναι σε αυτό που ρωτάει; Εμένα μου κάνει είτε με πρόβλημα τροφοδοτικού είτε με πρόβλημα μητρικής. Δεν είναι λογικό να ξεφορτιζει η μπαταρία ενώ είναι στο ρεύμα, όσο απασχολημένος και φορτωμένος να είναι ο επεξεργαστής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα