Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Κάτι μου λέει ότι η παραγωγή του 11 δεν θα σταματήσει όμως.... κρατά το ποστ αυτό να με θυμηθείς....

Ναι δεν καταλαβαινω που κολλαει ομως αυτο στο ποια εταιρεια τελικα πουλαει και ποια οχι που γραφτηκε πιο πισω.

Ξεκαθαρισε λιγο τι προσπαθεις να πεις γιατι αλλα λες στο ενα σχολιο και αλλα στο αλλο.

Πιο πισω για κλαμα μιλησες και για επιβιωση της...Apple,την ιδια στιγμη που στην αγορα τα ιδια τα νουμερα δειχνουν το ακριβως αντιθετο.

4 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Ποια η Apple δεν είναι η μόνη επιλογή, τα Android έχουν πολύ καλές και οικονομικότερες προτάσεις, ειδικά οι συσκευές Samsung και Huawei είναι καλύτερες.

Η Apple για να επιβιώσει θα πρέπει να αφήνει στην αγορά και την προηγούμενη  γενιά (και όχι να την αποσύρει) ώστε να μπορείς να αγοράζεις καλό iPhone με 700-800€.

Αλλιώς θα πέσει κλάμα......

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 9:48 ΠΜ, nikos5800 είπε

Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι μιλάς μόνο για το single core performance γιατί τόσο σε multi core αλλά  και σε gpu performance η apple βρίσκεται στα ίδια με τον ανταγωνισμό/Qualcomm!

Τι να το κανεις το performance αν δεν εχεις λογισμικο αδερφε μου;μια καλογραμμενη εφαρμογη στις 1 εκατομμυριο δεν μου λεει κατι και ας ειναι ιδια performance.Εισαι στο 2020 και ολα ρολο παιζουν βαση του λογισμικου!Αν δεν το εχεις δεν κανεις τπτ.apple silicon κατι το οποιο το ανδροιντ δεν το βλεπει ουτε στο 2050.Καλημερα🥳🥳🥳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ναι δεν καταλαβαινω που κολλαει ομως αυτο στο ποια εταιρεια τελικα πουλαει και ποια οχι που γραφτηκε πιο πισω.

Ξεκαθαρισε λιγο τι προσπαθεις να πεις γιατι αλλα λες στο ενα σχολιο και αλλα στο αλλο.

Πιο πισω για κλαμα μιλησες και για επιβιωση της...Apple,την ιδια στιγμη που στην αγορα τα ιδια τα νουμερα δειχνουν το ακριβως αντιθετο.

Όπως είπα αντίληψη μηδέν. Κάτω από 10 ε; Ξαναδιάβασε τι είπα. Δεν είπα ποτέ ότι δεν πουλάει, ούτε ότι το κινητό δεν είναι καλό. Είπα ότι δεν διατηρεί mid range μοντέλο στην αγορά (πχ για σήμερα το iPhone XS) και αυτό θα της στοιχίσει στο ΜΕΛΛΟΝ σε market share. 

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να ισχύει "Βάλε μου 2 iPhone 12 pro σε χρώμα Navy blue για παραγελια " με τιμολογιο σε παρακαλω οπως πέρυσι  :) 

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.

Μερικά σκόρπια συμπεράσματα :

-Κάποιοι υποστηρίζουν οτι όσοι παίρνουν iPhone,δεν το παίρνουν για το iOS.Ταυτόχρονα άλλοι ύπστηρίζουν οτι ούτε το hardware είναι λόγος να πάρει καποιος iPhone.Τί κάνει ενα μήλο στη πλάτη ρε φίλε! Θαύματα!!!

-άλλοι πάλι λένε (δεν το βαρέθηκαν;;)οτι προσπαθούμε να ανέβουμε κοινωνικά μέσω μιάς ηλ.συσκευής.Λές κ τα υπόλοιπα premium κινητά είναι φθηνότερα!

-Εμφανίστηκαν κ κάποιοι «ανώτεροι» οι οποίοι μας συμβουλεύουν να μην πέφτουμε στη «λούμπα» κ υποστηρίζουμε τις Α.Ε. 
Για τεχνολογία μιλάμε που έχει μπει τόσο στη ζωή μας.Σχολιάζουμε,διαφωνούμε,συμπεραίνουμε,γελάμε(αλήθεια μερικές φορές γελάω πάρα πολυ εδω μέσα!),και επιλέγουμε οτι ταιριάζει στο καθένα!Εν τέλει,περνάμε την ώρα μας ρε αδερφέ,επικοινωνόντας!

-και τέλος, no apple 🍎 no party για το insomnia!!😁😁

• Like 4
Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 12:57 ΠΜ, hristos1975psi είπε

Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος

Μονο που εκατσες και απαντησες φαντασου ποσα ψυχολογικα και προβληματα εχεις κι εσυ...Μην ασχολεισαι...Πηγαινε για κανα καφε..

Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 7:06 ΠΜ, JcD είπε

Διότι μας έχει φάει η αγωνία φίλε μου, πως να το κάνουμε δηλαδή?

Δλδ ξυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι αυτό; 

Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 10:20 ΜΜ, jimarass26 είπε

Η μετοχή είναι άλλο πράγμα, πάντως όχι σίγουρα ένδειξη για το αύριο. Τα οικονομικά αποτελέσματα είναι ένδειξη για το αύριο, τη μετοχή μπορεί να την έχει κάνει φούσκα κάποιος πχ....

Το καλό είναι πως σαν εταιρεία τα τελευταία χρόνια ακούει περισσότερο το κοινό της.

iPhone XS που αγοράζω?

imob, bitprice και kaizershop. Και τα τρία έχουν τόσο φυσικό όσο και διαδικτυακό κατάστημα κ απ΄ όσο θυμάμαι δέχονται και πληρωμή με Paypal.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NasstasjiaP είπε

imob, bitprice και kaizershop. Και τα τρία έχουν τόσο φυσικό όσο και διαδικτυακό κατάστημα κ απ΄ όσο θυμάμαι δέχονται και πληρωμή με Paypal.

Με δόσεις φίλος. Τι ειμαι ,τράπεζα?

λολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε θα καταργηθει οριστικα το πλαστικο φλας σε ολα τα μοντελα; Βαλτε ενα γυαλι σαν των φακων ή βαλτε το κατω απο το γυαλι της πλατης. Μεγαλη παραφωνια για καποιους υποχονδριους.

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimarass26 είπε

Με δόσεις φίλος. Τι ειμαι ,τράπεζα?

λολ

Τσέκαρέ το... νομίζω ότι όλοι σ'όσους δέχονται πιστωτική - χρεωστική μπορείς να βάλεις και δόσεις, αρκεί να το υποστηρίζει η τράπεζά σου...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NasstasjiaP είπε

Τσέκαρέ το... νομίζω ότι όλοι σ'όσους δέχονται πιστωτική - χρεωστική μπορείς να βάλεις και δόσεις, αρκεί να το υποστηρίζει η τράπεζά σου...

Καλή φάση τότε. Πάω να δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...