AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, nick10000 είπε Η apple εχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ με οποιονδηποτε απ οσο βλεπω στο skroutz, με μονη εξαιρεση τις ναυαρχιδες της οι οποιες ειναι φθηνοτερες απ τις super top ναυαρχιδες της samsung και της hawei (το πιο ακριβο iphone βλεπω ειναι γυρω στα 1600 ευρω, οποτε προσιτο ουσιαστικα για ολους αν το θεωρουν τοσο πολυ status συμβολο) ενω το φθηνοτερο το βλεπω στα 262 ευρω, δηλαδη οχι απλα προσιτο ακομα και για αστεγο, αλλα ακριβως στην κατοτερη κατηγορια τιμων της μεσης κατηγοριας, οποτε αυτο με τις τιμες ας το αφησουμε γιατι ειναι μπαρουφα ολκης, η πλειοψηφια του κοσμου προτιμαει αυτο που θεωρει σωστο, ευχρηστο και ΣΥΜΒΑΤΟ. Αν αυτα τα ειχε το ios να σαι σιγουρος πως ΟΛΟΙ θα ειχαν iphone και η apple δε θα προλαβαινε να παραγει. Αν τα αιφονια ειχαν επιλογη για android σιγουρα θα πουλουσε περισσοτερα, ενω αν οποιοσδηποτε αλλος κατασκευαστης εδινε δυνατοτητα για ios αποκλειεται να τα πουλαγε, και αυτα δεν ειναι φαντασιες η οτιδηποτε αλλα η στεγνη αληθινη πραγματικοτητα, πως να το κανουμε? Πραγματικά που το έχεις δει ότι οι χρήστες των iPhone θέλουν να βάλουν android? πριν απαντήσεις διάβασε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι χρήστες της μιας και πόσο της άλλης πλατφόρμας...
john114 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Αρχικά θέλω να απαντήσω πιο πολύ σε αυτούς που λένε συνέχεια για το ios λες και δεν ξέρω γω τι κάνουμε με τα Ανδροιδ κινητά μας,που δεν γίνεται;;Δεύτερον ο λόγος που δεν αγοράζαμε iphone ήταν πάντα η τιμή του,όχι το ios!!Όταν πλέον μου βγαινει η Samsung με το note ultra πολύ πιο ακριβή ακόμα και από το iPhone,αν θέλω ναυαρχίδα δεν έχει πλέον λογω ύπαρξης..Βεβαια δεν θα πάρω ποτέ ναυαρχίδα,γιατί γενικά από την τηλεόραση μου Μέχρι το νιχοκοπτη μου κοιτάζω να είναι value for money..Χρήστης Ανδροιδ αλλά και ipad..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Πραγματικά που το έχεις δει ότι οι χρήστες των iPhone θέλουν να βάλουν android? πριν απαντήσεις διάβασε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι χρήστες της μιας και πόσο της άλλης πλατφόρμας... Φορτίσαν μπαταρίες τα παιδιά, ξεκουράστηκαν και ήρθαν έτοιμοι για τα γνωστά τους
nick10000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Πραγματικά που το έχεις δει ότι οι χρήστες των iPhone θέλουν να βάλουν android? πριν απαντήσεις διάβασε πόσο ικανοποιημένοι είναι οι χρήστες της μιας και πόσο της άλλης πλατφόρμας... δε νομιζω πως θα βγαλουμε ακρη, εγω θα λεω τα δικα μου κι εσυ τα δικα σου. ΑΝ ηταν οντως ξεκλειδωτο το HW απ το OS εκει θα βλεπαμε τι παιζει. Προς το παρον ΝΑΙ φυσικα και ξερω χρηστες ios που θελουν android οπως και ανθρωπους που αγορασαν iphones επειδη τους γυαλιζαν και δε τα βολευτηκαν τελικα λογο ios και φυσικα γυρισαν στα κλασσικα. Χρηστη android που να ηθελε ios δε γνωριζω και προφανως δεν πρεπει να υπαρχει. Αν το ηθελε θα επαιρνε iphone εξ αλλου... 3
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nick10000 είπε συμφωνουμε λοιπον, γιατι απ οσο ξερω η apple ειναι καπου σε μονοψηφιο νουμερο (σε υπολογιστες δεν περασε ποτε το 4-5% και σε τηλεφωνα νομιζω εφτασε στο peak της, δε θυμαμαι με ποιο μοντελο λιγο πανω απο 12% ενω τωρα πρεπει να ναι παλι σε μονοψηφιο η εστω το πολυ κανενα 10% και αν) Είπες κάποιος μας για το macOs??? Για το iOS μιλάμε... ΥΓ: από περιέργεια και μόνο, ξέρεις πόσος κόσμος κάνει hackintosh? Μην σου πω πολύ περισσότεροι από όσοι βάζουν windows στα mac τους??? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από AtiX 3
nick10000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, john114 είπε ο λόγος που δεν αγοράζαμε iphone ήταν πάντα η τιμή του,όχι το ios!! εεε.... μα ιδιες τιμες εχουν πανω κατω, και σε ναυαρχιδες η apple ειναι μαλλον vfm.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, nick10000 είπε δε νομιζω πως θα βγαλουμε ακρη, εγω θα λεω τα δικα μου κι εσυ τα δικα σου. ΑΝ ηταν οντως ξεκλειδωτο το HW απ το OS εκει θα βλεπαμε τι παιζει. Προς το παρον ΝΑΙ φυσικα και ξερω χρηστες ios που θελουν android οπως και ανθρωπους που αγορασαν iphones επειδη τους γυαλιζαν και δε τα βολευτηκαν τελικα λογο ios και φυσικα γυρισαν στα κλασσικα. Χρηστη android που να ηθελε ios δε γνωριζω και προφανως δεν πρεπει να υπαρχει. Αν το ηθελε θα επαιρνε iphone εξ αλλου... Στα εκατομμύρια ανθρώπων που έχεις γνωρίσει δεν έτυχε να δεις έναν ε..? Λοιπόν εγώ είμαι πρώην χρήστης Android και δεν ξαναεπιστρέφω και μάλιστα μπορώ να σου πω ότι απο το κοντινό μου περιβάλλον υπάρχουν άλλοι τρεις που άλλαξαν απο android και δυσκολα θα επιστρέψουν.. Σοκ ε...?
nick10000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, AtiX είπε ΥΓ: από περιέργεια και μόνο ξέρεις ποιος κόσμος κάνει hackintosh? Μην σου πω πολύ περισσότεροι από όσοι βάζουν windows στα mac τους??? με την καμια, για πλακα το χουμε κανει ολοι αλλα οχι για κανονικη χρηση. windows σε macbook ειναι οχι απλα το συνηθεστερο, αλλα ακομη κι οσοι κρατανε το mac εχουν τα windows σε vm και αυτο το κανουν ΟΛΟΙ (τουλαχιστο οσους ξερω)
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, nick10000 είπε δε νομιζω πως θα βγαλουμε ακρη, εγω θα λεω τα δικα μου κι εσυ τα δικα σου. ΑΝ ηταν οντως ξεκλειδωτο το HW απ το OS εκει θα βλεπαμε τι παιζει. Προς το παρον ΝΑΙ φυσικα και ξερω χρηστες ios που θελουν android οπως και ανθρωπους που αγορασαν iphones επειδη τους γυαλιζαν και δε τα βολευτηκαν τελικα λογο ios και φυσικα γυρισαν στα κλασσικα. Χρηστη android που να ηθελε ios δε γνωριζω και προφανως δεν πρεπει να υπαρχει. Αν το ηθελε θα επαιρνε iphone εξ αλλου... Μα γιατί αποφεύγεις να ψάξεις να βρεις έρευνες με το ποσοστό ικανοποίησης κάθε πλατφόρμα? μήπως επειδή δεν σε συμφέρει? 1
nick10000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, ektorme είπε Στα εκατομμύρια ανθρώπων που έχεις γνωρίσει δεν έτυχε να δεις έναν ε..? Λοιπόν εγώ είμαι πρώην χρήστης Android και δεν ξαναεπιστρέφω και μάλιστα μπορώ να σου πω ότι απο το κοντινό μου περιβάλλον υπάρχουν άλλοι τρεις που άλλαξαν απο android και δυσκολα θα επιστρέψουν.. Σοκ ε...? δε ξερεις ποιος ειμαι ουτε ποσο κοσμο μπορει να γνωριζω. Μπορει οντως να γνωριζω εκατομμυρια η να ειμαι φαροφυλακας και να μη γνωριζω κανεναν. Δε θυμαμαι να με γνωριζεις τοσο καλα που να εχεις το δικαιωμα να κανεις οποιαδηποτε ηλιθια υποθεση για το ατομο μου Μόλις τώρα, AtiX είπε Μα γιατί αποφεύγεις να ψάξεις να βρεις έρευνες με το ποσοστό ικανοποίησης κάθε πλατφόρμα? μήπως επειδή δεν σε συμφέρει? ποσοστο ικανοποιησης? τι ειν τουτο? αν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος με κατι απλα παει σε αυτο που τον ικανοποιει. Δεν ηξερα οτι σου πουλανε τηλεφωνα με το ζορι 1
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, nick10000 είπε ποσοστο ικανοποιησης? τι ειν τουτο? αν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος με κατι απλα παει σε αυτο που τον ικανοποιει. Δεν ηξερα οτι σου πουλανε τηλεφωνα με το ζορι Είδες βρε φίλε μου που ενώ έχουμε το ρημάδι το internet με του κόσμου τις πληροφορίες, κάποιοι επιλέγουν να διαβάσουν μόνο αυτά που τους συμφέρει... 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, nick10000 είπε δε ξερεις ποιος ειμαι ουτε ποσο κοσμο μπορει να γνωριζω. Μπορει οντως να γνωριζω εκατομμυρια η να ειμαι φαροφυλακας και να μη γνωριζω κανεναν. Δε θυμαμαι να με γνωριζεις τοσο καλα που να εχεις το δικαιωμα να κανεις οποιαδηποτε ηλιθια υποθεση για το ατομο μου ποσοστο ικανοποιησης? τι ειν τουτο? αν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος με κατι απλα παει σε αυτο που τον ικανοποιει. Δεν ηξερα οτι σου πουλανε τηλεφωνα με το ζορι Ηλίθιες υποθέσεις και ηλίθια επιχειρήματα φίλε μου βλέπουμε από android fans σε όλο το άρθρο - και δεν είναι το μόνο δυστυχώς. Οπως αυθαίρετα έβγαλες συμπεράσματα και τα πλασάρεις ως κανόνα να είσαι έτοιμος να δεχτείς αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να προσβάλεις. Ελπίζω να το κατάλαβες. Αντε γιατί και η υπομονή έχει όρια και πολύ περιορισμένα σε προσβολές και σε υφάκι.
tolstoy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Εγώ σιχαίνομαι τα iPhone που δεν αξίζουν ούτε το ένα εκατοστό από το πιο φτηνό αντροιντ γι' αυτό ανυπομονώ να αγοράσω το 12 και λυπήθηκα πολύ που θα καθυστερήσει ένα μήνα να βγει.
crimsonFay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Διαβάζω τα λόγια σας στις στήλες σχολιασμού των άρθρων αυτών και πραγματικά σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου... Τι υποστηρίζετε και ποιόν πολεμάτε? Η εμπάθεια που εκδηλώνετε φαίνεται ότι θα έκανε εύκολα πολλούς από εσάς να βγάλετε μαχαίρι και να αποπειραθείτε να σκοτώσετε ο ένας τον άλλον αν βρισκόσασταν πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν και κάποιοι άλλοι οπαδοί "επιχειρήσεων" σε αυτήν και σε άλλες χώρες. Σταματήστε επιτέλους, σας παρακαλώ... Μη γίνεστε εθελούσιοι δούλοι αυτού του αμείλικτου εμπορικού συστήματος. Δεν σας σέβεται ούτε σας νοιάζεται. Σας καταβροχθίζει, και έπειτα καταβροχθίζετε και εσείς ο ένας τον άλλον. 6 1
jimarass26 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Macosj είπε Και εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, μάλιστα το app store για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο ίδιο επίπεδο είναι και τα δύο, αλλά ο περιορισμός των εφαρμογών μόνο από το app store είναι αστείος. Εγώ μπορεί να θέλω να βάλω μια μονταρισμενη εφαρμογή ή να κατεβάσω από άλλο store πιο φθηνά, εφόσον δεν δίνει αυτή την επιλογη είναι trash από μόνο του. Πότε ξανα δεμένος στο ios( γιατι φυλακισμένος είναι κάποιος εκεί μέσα με τόσο περιορισμένες δυνατότητες) . Ούτε σχεδιασμο πάνω από τις εφαρμογές δεν επιτρέπει,, για να ανοίξεις το messenger πρέπει να αλλάξεις και παράθυρο(ότι πιο αστείο υπάρχει), αλλά πολύ χειρότερο και με την μετάφραση Google που πάλι δεν σε αφήνει να σχεδιάσει πάνω απο το πρόγραμμα για να έχεις απευθείας μετάφραση το επιλεγμένο κείμενο χωρίς swips. Και άλλα πολλά που αν θέλεις τα συζητάμε Δεν είναι η κάλυψη, είναι η δέσμευση. Τώρα που θα βγει και το fortnite να δω τι θα κάνουν τα πιτσιρίκια μηλοφαν. Στο Android απλά θα το κατεβάσουν από οποίο site γουστάρουν. Και το Google play έχει ότι χρειάζεσαι, αλλά μια εφαρμογή την δίνει 40 ευρώ, εγώ θα ψάξω να την βρω μονταρισμενη (ναι πείτε για ιούς και τέτοια για να νιώσετε λίγο ανώτεροι αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική) Οι πρώτοι αγοραστές και αυτοί που έκαναν το iPhone επιτυχία ξερεις ποιοι ήταν; Οι business users. Μην υποβαθμίζεις τη σημασία της ασφάλειας που σου δίνει ένα κλειστό οικοσύστημα στον κόσμο των κινητών. Δεν είναι pc εδώ να κανείς μοντιες. Θες κάτι ασφαλές, γρήγορο και απλό. Τη σοβαρή δουλειά θα την κανείς στο PC. Βέβαια πια ο κόσμος του Android έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά όχι ότι είναι μάπα το App Store..... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από jimarass26 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα