Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Macosj είπε

Και εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, μάλιστα το app store για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο ίδιο επίπεδο είναι και τα δύο, αλλά ο περιορισμός των εφαρμογών μόνο από το app store είναι αστείος. Εγώ μπορεί να θέλω να βάλω μια μονταρισμενη εφαρμογή ή να κατεβάσω από άλλο store πιο φθηνά, εφόσον δεν δίνει αυτή την επιλογη είναι trash από μόνο του. Πότε ξανα δεμένος στο ios( γιατι φυλακισμένος είναι κάποιος εκεί μέσα με τόσο περιορισμένες δυνατότητες) . Ούτε σχεδιασμο πάνω από τις εφαρμογές δεν επιτρέπει,, για να ανοίξεις το messenger πρέπει να αλλάξεις και παράθυρο(ότι πιο αστείο υπάρχει), αλλά πολύ χειρότερο και με την μετάφραση Google που πάλι δεν σε αφήνει να σχεδιάσει πάνω απο το πρόγραμμα για να έχεις απευθείας μετάφραση το επιλεγμένο κείμενο χωρίς swips. Και άλλα πολλά που αν θέλεις τα συζητάμε 

Δεν είναι η κάλυψη, είναι η δέσμευση. Τώρα που θα βγει και το fortnite να δω τι θα κάνουν τα πιτσιρίκια μηλοφαν. Στο Android απλά θα το κατεβάσουν από οποίο site γουστάρουν. Και το Google play έχει ότι χρειάζεσαι, αλλά μια εφαρμογή την δίνει 40 ευρώ, εγώ θα ψάξω να την βρω μονταρισμενη (ναι πείτε για ιούς και τέτοια για να νιώσετε λίγο ανώτεροι αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική) 

Μην κάνεις λες και έχεις ανακαλύψει τον τροχό... Ξέρω τι λες αλλά δεν αναιρεί αυτό που λέω εγώ!

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες - απαιτήσεις! 

Επεξ/σία από Rizas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mjaros είπε

Ποσο έχει πια αυτό το ρημάδι το 5g, κανένα κατοσταρικο; 

Και βάλε (δες πόσο παραπάνω είναι μόνο το chipset της Qualcomm) και δεν είναι μόνο chipset είναι σχεδιασμός είναι κεραίες είναι royalties κλπ κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

ως ποτε θα διαβαζουμε <<ειχα iphone αλλα ενιωθα φυλακισμενος>> , <<ειχα iphone αλλα ηταν να ειχα την πεθερα παντα μαζι μου>>

...

ολα καλα φιλαρακια...παρτε xiaomi ...νο προμπλεμ...δεν θα λειψετε σε κανεναν, και να πεσουνε οι πωλησεις λογω του οτι η αφεντια σας δεν πηρε iphone θα μας ανεβασει λιγο τα ροδακια και τα καλωδια η apple και θα βγαλει την χασουρα...

...

μιλαμε το ιδιο κλαμμα σε ολα τα φορουμ...και οχι μονο στην ελλαδα, αλλα και εδω που βλεπω καμια φορα ενα γερμανικο φορουμ, το ιδιο κλαμμα πεφτει...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Ο Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης ότι το κουτί δεν θα περιλαμβάνει ούτε φορτιστή. Ο λόγος είναι κυρίως το κόστος, ώστε η Apple να το μετατοπίσει σε πιο σημαντικά πράγματα όπως το 5G. Η απουσία του φορτιστή θα βοηθούσε επίσης και στη μείωση του κόστους μεταφοράς, καθώς το μέγεθος της συσκευασίας θα μειωθεί......

γελάνε και οι κεραίες....ας μας πει ευθέως ότι το κόστος θα το επωμιστεί ο καταναλωτής ....και τις @@ ότι θα πάει στο 5g κι όχι στη τσέπη τους αλλού....πόσο δουλεμα πια...Η apple τελικά είναι σαν τις ελληνικές κυβερνήσεις....όσο περισσότερο μας μαμανε τόσο περισσότερο τις ψηφίζουμε ξανά και ξανά....

Ο Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης ότι το κουτί δεν θα περιλαμβάνει ούτε φορτιστή. Ο λόγος είναι κυρίως το κόστος, ώστε η Apple να το μετατοπίσει σε πιο σημαντικά πράγματα όπως το 5G. Η απουσία του φορτιστή θα βοηθούσε επίσης και στη μείωση του κόστους μεταφοράς, καθώς το μέγεθος της συσκευασίας θα μειωθεί......

γελάνε και οι κεραίες....ας μας πει ευθέως ότι το κόστος θα το επωμιστεί ο καταναλωτής ....και τις @@ ότι θα πάει στο 5g κι όχι στη τσέπη τους αλλού....πόσο δουλεμα πια...Η apple τελικά είναι σαν τις ελληνικές κυβερνήσεις....όσο περισσότερο μας μαμανε τόσο περισσότερο τις ψηφίζουμε ξανά και ξανά....

Χάλια σχόλιο αυτό και το χειροτερεύει και το μαύρο χρωμα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Δεν έγινε για κινιτα πληροφοριακά αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο και συμαντικοτερο καθος είναι γνωστό οποίος ελέγχει 5g ελέγχει όλο το Data stream. Και αυτό είναι α και ω. Για τα κινιτα χεστικαν πραγματικά

Απλά θέλουν να βάλουν 5g χωρίς να αυξήσουν σημαντικά το κόστος για τον πελάτη) μείωση περιθωρίου κέρδους δεν παίζει καθος θα γίνει αλαλούμ με της μετοχές και μεγάλη φασαρία, έτσι προσπαθούν με άλλον τρόπο

Δεν διαφωνώ.  Όμως και η μείωση των e-waste είναι ένα πολύ θετικό παρελκόμενο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexioannou είπε

Καλά τα λες τριτοτεταρτε,αλλά συνήθως στην κορυφή είναι οι καλύτεροι.....😂😂😅

.....

Κλασικός χρήστης apple&κανέλα.

Πιστεύει στην κοινωνική άνοδο μέσω κινητού....🤣😂😅🤣😂

*Η προώθηση του 12 θα γίνει και αυτή απο το γραφείο του Τραμπ......

Εμπάργκο και σε Xiaomi-samsung μπας και κρατηθεί η μικρή αμερικανική εταιριουλα στην 3η θέση....😂🤣😅

Εκαναν εμπάργκο στην huawei γιατί τους πήγαινέ ορθοπεταλια και την Samsung και την Apple 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, stafaf είπε

Και τώρα εμείς θα πρέπει να σχολιάσουμε τις φήμες;

15γουστο, στο ένα χέρι το κερί στην Παναγία, στο άλλο το κινητό να μαλλιοτραβιόμαστε.

Φήμες ιντριγκες γκοσιπ προσωπικές απόψεις έτσι είναι το νέο ινσομνια. Και το πιο σημαντικό ότι και να γράψεις εδώ είσαι εντός θέματος αφού ουσιαστικά δεν αποτελεί ειδηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Αρα είναι trash όχι μόνο το store αλλά όλο το ios!

Οκ μείνε με το Android και κατεβαζε παράνομες / μονταρισμενες εφαρμογές. Κάποιος που έχει ευαίσθητα δεδομένα στο κινητό του, όπως εγώ που έχω την εφαρμογή hmrc, 3-4 ebanking εφαρμογές και πολλά άλλα, πίστεψε με δεν ρισκάρει με τίποτα την ασφάλεια του κινητού του!

Ps. Αυτό που έγραψες για σχεδιασμό πάνω στις εφαρμογές και κάτι για το messenger δεν κατάλαβα καν τι εννοείς και για αυτό δεν το σχολιασα...

Ερωτηση χωρις καμια διαθεση flame: ΑΝ το os δεν ηταν κλειδωμενο με το hw ΠΟΣΟΙ χρηστες θα βαζαν απλα android (και στα iPhnes), και ποσοι ios? 

Φυσικα δε περιμενω ρεαλιστικη απαντηση αφου  θα πεις οτι ολοι θα χαμε βαλει ios και στις τοστιερες, αλλα η λογικη ακομα και για απλους λογους συμβατοτητας πιστευω πως ios θα ειχε κατω απ το 1% (δεν αναφερομαι σε φασεις "το βαλα για πλακα να το δω 1 μερα" αυτο θα το καναμε ολοι απο περιεργεια, αλλα για διαρκη καθημερινη χρηση) ενω στανταρ θα πουλιοντουσαν πολυ περισσοτερα iphones (παιζει να χτυπαγε και κανα διψηφιο νουμερο)

Εγω προσωπικα δε θα επαιρνα ποτε κατι της apple, αλλα γνωριζω ανθρωπους που το iphone τους αρεσει σαν τηλεφωνο /hw και ευχαριστως θα αγοραζαν ενα αλλα ο λογος που δεν το κανουν ειναι μονο το ios. Το αντιθετο δεν το εχω ακουσει ποτε, και προφανως δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον πλανητη που να εχει πει "ηθελα hawei (η samsung  η xiaomi η one+  η τεσπα οτι αρεσει στον καθ ενα) αλλα δε με βολευει το android κι ετσι πηρα iphone για το ios " 😄  (ακομα και οπως το διαβαζω ετσι οπως το γραψα γελαω γιατι ειναι απο μονο του ανεκδοτο... τουλαχιστο ετσι οπως αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα) και ειτε σ αρεσει ειτε θες να αντιδρασεις αυτο ειναι η πραγματικη πραγματικοτητα και το ειδαμε και στα λαπτοπ, οπου η apple καταφερε να περασει το κατω του 1% ΜΟΝΟ οταν μπορουσες να βαλεις windows στα macbook και γι αυτο μπορεσε να τα πουλαει σε αρκετο κοσμο.

Απο κει και περα αν εσενα σε εχει βολεψει πραγματικα το ios και δεν νοιωθεις περιορισμενος κανενα προβλημα και μια χαρα ειναι να χρησιμοποιεις κατι που νοιωθεις οικεια και σε βολευει

btw οποιος χρησιμοποιει σπασμενο λογισμικο ειδικα σε τηλεφωνο ειναι αξιος του εαυτου του. Δεν ειναι ολοι οι χρηστες android ηλιθιοι ουτε οι εφαρμογες ειναι ακριβες για να κανουν την πειρατεια "αναγγη"

Επεξ/σία από nick10000
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, AtiX είπε

Συμφωνώ... ναι... όμως κανένας κινέζος δεν αυτοκτόνησε για το iPhone 12... βγήκε τέτοια είδηση αυτές τις μέρες???

ΥΓ Βλέπεις πόσο εύκολα μπορώ να πω και εγώ εξυπνάδες??? Για συνέχισε...

Έχει δίκιο ...Aυτά γύρο από το κτίριο είναι για τα περιστέρια

chinese-worker-at-iphone-factory-commits-suicide-by-jumping-off-building-519270-2.jpg

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nick10000 είπε

Ερωτηση χωρις καμια διαθεση flame: ΑΝ το os δεν ηταν κλειδωμενο με το hw ΠΟΣΟΙ χρηστες θα βαζαν απλα android (και στα iPhnes), και ποσοι ios? 

Φυσικα δε περιμενω ρεαλιστικη απαντηση αφου  θα πεις οτι ολοι θα χαμε βαλει ios και στις τοστιερες, αλλα η λογικη ακομα και για απλους λογους συμβατοτητας πιστευω πως ios θα ειχε κατω απ το 1% (δεν αναφερομαι σε φασεις "το βαλα για πλακα να το δω 1 μερα" αυτο θα το καναμε ολοι απο περιεργεια, αλλα για διαρκη καθημερινη χρηση) ενω στανταρ θα πουλιοντουσαν πολυ περισσοτερα iphones (παιζει να χτυπαγε και κανα διψηφιο νουμερο)

Εγω προσωπικα δε θα επαιρνα ποτε κατι της apple, αλλα γνωριζω ανθρωπους που το iphone τους αρεσει σαν τηλεφωνο /hw και ευχαριστως θα αγοραζαν ενα αλλα ο λογος που δεν το κανουν ειναι μονο το ios. Το αντιθετο δεν το εχω ακουσει ποτε, και προφανως δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον πλανητη που να εχει πει "ηθελα hawei (η samsung  η xiaomi η one+  η τεσπα οτι αρεσει στον καθ ενα) αλλα δε με βολευει το android κι ετσι πηρα iphone για το ios " 😄  (ακομα και οπως το διαβαζω ετσι οπως το γραψα γελαω γιατι ειναι απο μονο του ανεκδοτο... τουλαχιστο ετσι οπως αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα) και ειτε σ αρεσει ειτε θες να αντιδρασεις αυτο ειναι η πραγματικη πραγματικοτητα και το ειδαμε και στα λαπτοπ, οπου η apple καταφερε να περασει το κατω του 1% ΜΟΝΟ οταν μπορουσες να βαλεις windows στα macbook και γι αυτο μπορεσε να τα πουλαει σε αρκετο κοσμο.

Απο κει και περα αν εσενα σε εχει βολεψει πραγματικα το ios και δεν νοιωθεις περιορισμενος κανενα προβλημα και μια χαρα ειναι να χρησιμοποιεις κατι που νοιωθεις οικεια και σε βολευει

btw οποιος χρησιμοποιει σπασμενο λογισμικο ειδικα σε τηλεφωνο ειναι αξιος του εαυτου του. Δεν ειναι ολοι οι χρηστες android ηλιθιοι ουτε οι εφαρμογες ειναι ακριβες για να κανουν την πειρατεια "αναγγη"

Κοίτα δεν θέλω να σου χαλάσω το ποίημα, αλλά όταν και όσες φορές η apple έχει βγάλει "φτηνή" συσκευή, οι πωλήσεις της έχει ξεπεράσει το τριψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια το χρόνο... αντίστοιχες σε τιμές συσκευές android παρακαλάνε να έχουν έστω και το 30% αυτών των πωλήσεων...

αλήθεια έχετε συνειδητοποιήσει ότι μόνο τρεις εταιρίες καταφέρνουν να πουλήσουν ναυαρχίδες με ποιότητα και επιδόσεις, όταν κάποτε ήταν έξη και οι συνολικές πωλήσεις τους δεν ακουμπάνε τις πωλήσεις του iPhone? 

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί κάποιοι να προτιμάνε το ακριβό 11 και όχι τα αντίστοιχα androids? Γιατί οι πωλήσεις της Apple είναι "σταθερές" ενώ των ακριβών androids τα τελευταία χρόνια έχουν γκρεμοτσακιστεί? 

Αν συνεχίζεις να πιστεύεις μετά από αυτά τα παραπάνω λεγόμενα σου, τι να πω???

33 λεπτά πριν, MCJO είπε

Έχει δίκιο ...Aυτά γύρο από το κτίριο είναι για τα περιστέρια

chinese-worker-at-iphone-factory-commits-suicide-by-jumping-off-building-519270-2.jpg

Ναι δεν βλέπω να λέει κάπου για το iPhone 12...

Εκτός και αν θυμήθηκες είδηση πριν πέντε χρόνια... να σου πω μόνο πως πλέον αυτό το κτίριο το χρησιμοποιεί η Xiaomi για να φτιάχνει ηλεκτρικές έξυπνες σκούπες...

12 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Το γράφεις για πλάκα η όντως το εννοείς?

Και γιατί λες ευτυχώς? Εγώ δεν αναφέρομαι για τους άλλους αν με ηχογραφούν αλλά εγώ να ηχογραφώ τις κλήσεις μου. 

Το κάνει η δεν το κάνει για να αξιοποιήσουμε την συζήτηση. ?

Για να ηχογραφείς εσύ σημαίνει ότι μπορούν και οι άλλοι... 

• Like 4
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nick10000 είπε

Συγνώμη που θα στο χαλάσω,αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφεις! Η συντριπτική πλειοψηφία αγοράζει iphone για το ios και όχι για το hardware. Τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις παντού πλέον. σε κινεζιες των 300€ βρίσκεις 8gb RAM 8πυρινους επεξεργαστές κτλ. Το ios όμως είναι μοναδικό και το έχει μόνο η Apple!

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick10000 είπε

Που να είχες διάθεση και για flame ε? Και ναι μπορεί να είμαι και ο μοναδικός - αφού δεν έχεις ακούσει εσύ προσωπικά ποτέ - που σου λέω ότι δεν με βολεύει το android και δεν θα ξαναεπέστρεφα εύκολα σε αυτο..! Ορίστε τώρα γνωρίζεις και έναν απο εμάς! 😂

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κοίτα δεν θέλω να σου χαλάσω το ποίημα, αλλά όταν και όσες φορές η apple έχει βγάλει "φτηνή" συσκευή, οι πωλήσεις της έχει ξεπεράσει το τριψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια το χρόνο... 

Η apple εχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ με οποιονδηποτε απ οσο βλεπω στο skroutz, με μονη εξαιρεση τις ναυαρχιδες της οι οποιες ειναι φθηνοτερες απ τις super top ναυαρχιδες της samsung και της hawei (το πιο ακριβο iphone βλεπω ειναι γυρω στα 1600 ευρω, οποτε προσιτο ουσιαστικα για ολους αν το θεωρουν τοσο πολυ status συμβολο) ενω το φθηνοτερο το βλεπω στα 262 ευρω, δηλαδη οχι απλα προσιτο ακομα και για αστεγο, αλλα ακριβως στην κατοτερη κατηγορια τιμων της μεσης κατηγοριας, οποτε αυτο με τις τιμες ας το αφησουμε γιατι ειναι μπαρουφα ολκης, η πλειοψηφια του κοσμου προτιμαει αυτο που θεωρει σωστο, ευχρηστο και ΣΥΜΒΑΤΟ. Αν αυτα τα ειχε το ios να σαι σιγουρος πως ΟΛΟΙ θα ειχαν iphone και η apple δε θα προλαβαινε να παραγει.

Αν τα αιφονια ειχαν επιλογη για android σιγουρα θα πουλουσε περισσοτερα, ενω αν οποιοσδηποτε αλλος κατασκευαστης εδινε δυνατοτητα για ios αποκλειεται να τα πουλαγε, και αυτα δεν ειναι φαντασιες η οτιδηποτε αλλα η στεγνη αληθινη πραγματικοτητα, πως να το κανουμε? 

• Confused 1
Δημοσ.

Εν συντομία...

Το ότι κάτι πουλάει πολύ, σημαίνει ότι για τους πολλούς είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...

Αυτή η ποσότητα επίσης αποδεικνύει ότι σε αντίθεση με ό,τι υποστήριξε ο @nick10000 υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για αυτό το προϊόν...

Τα ναρκωτικά δεν πουλάνε πολύ, το ποσοστό χρήσης είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα...

Ακόμα όμως και να πούλαγαν πολύ γιατί να μην είναι κάτι καλό? πχ το να κανείς ένα "τσιγάρο" στο κάθε τόσο που είναι το κακό? Ξέρεις δεν γίνεσαι ναρκομανής με σποραδική χρήση ακόμα και σκληρων ναρκωτικών...

Τελος για την ηχογράφηση... την δικιά σου ευκολία δεν θα την καπελώνεις στους άλλους και μάλιστα χωρίς να μπορέσεις να ελέγξεις την χρήση της... αυτός είναι βασικός κανόνας όταν παρέχεις δικαιώματα σε τρίτους...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το ότι κάτι πουλάει πολύ, σημαίνει ότι για τους πολλούς είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...

συμφωνουμε λοιπον, 

γιατι απ οσο ξερω η apple ειναι καπου σε μονοψηφιο νουμερο (σε υπολογιστες δεν περασε ποτε το 4-5% και σε τηλεφωνα νομιζω εφτασε στο peak της, δε θυμαμαι με ποιο μοντελο λιγο πανω απο 12% ενω τωρα πρεπει να ναι παλι σε μονοψηφιο η εστω το πολυ κανενα 10% και αν)

Επεξ/σία από nick10000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...