Chocobo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν σκεφτείς ότι σε αυτές τις τιμές θα δούμε 765G μπορείς να το πεις και vfm... Απαντώ και για τις ίντσες μη κανω παράθεση πάλι.Αν βγάλει το απλό iphone 12 στις 5.4” μάλλον day one αγορά για μένα που είμαι με iphone 7(περισσότερο γιατί θέλω full screen βέβαια παρά πραγματικής ανάγκης) Το απλό 11 ήρθε 860 ευρώ και χωρίς ΦΠΑ το αγόραζες 660~ . Αν το 12 είναι και 50 ευρώ κάτω είναι λουκούμι ειδικά για μένα που αλλάζω συσκευή στα 4~ χρόνια.Μια χαρά το λες vfm. 5
stafaf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε παντως για θεμα apple τα ποστ τα βλεπω πεσμενα... δεν τραβαει το μαγαζι..φυρα... χρονια πολλα παιδια, υγεια πανω απο ολα και ολα τα αλλα βρισκονται. **οφ τοπικ** μολις τελειωσε το κινητο ενα update..13.6.1 το εβαλα δεν φανταζομαι να βιαστηκα. θα δειξει. Όχι δε βιάστηκες, άργησες! Βάλε εκεί τη 14 beta 5 να είσαι ωραίος!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, stafaf είπε Όχι δε βιάστηκες, άργησες! Βάλε εκεί τη 14 beta 5 να είσαι ωραίος! ειχα διαβασει αυτο και δεν το εψαξα παρακατω...με λιγα λογια λεει οτι πρεπει να εχεις εναν λογαριασμο developer , αλλιως παιζει να στο κλειδωσει η apple ... Voraussetzungen Um die iOS 14 Beta nutzen zu können, müsst ihr über ein iPhone 6s oder neuer verfügen. Ältere Modelle wie etwa das iPhone 5s oder das iPhone 6 unterstützt das neue Update nicht mehr. Wie gesagt könnt ihr die iOS 14 Beta auch ohne einen Entwickler-Account auf eurem iPhone installieren. Um auf Nummer sicher zu gehen, empfehlen wir dennoch, euch im Rahmen eines Entwickler-Kontos zu registrieren. Ansonsten besteht – zumindest theoretisch – die Gefahr, dass Apple euer Gerät sperren könnte.
deceit Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, cp5120 είπε .."ανέφερε επίσης ότι το κουτί δεν θα περιλαμβάνει ούτε φορτιστή. Η απουσία του φορτιστή θα βοηθούσε επίσης και στη μείωση του κόστους μεταφοράς, καθώς το μέγεθος της συσκευασίας θα μειωθεί". Βλέπω στο μέλλον η Apple να τα πουλάει σε ...φακελλάκι που θα περιλαμβάνει ένα εκπτωτικό κουπόνι και μια φωτογραφία με το καινούριο iPhone σε φιλική τιμή $ 500. Το κινητό θα είναι extra φυσικά... Και γιατί όχι? Αφού ό,τι και να βγάλει κάποιοι θα το αγοράσουν και κάποιοι θα κάνουν διατριβή στα σχόλια για να το δικαιολογήσουν... Εάν η παράλειψη των ακουστικών και του φορτιστή έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της τιμής του κινητού, τότε όλα καλά. Κάπου είδα ένα video (νομίζω από MKBHD) που ανέφερε μία έρευνα η οποία μιλούσε για κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες λιγότερα e-waste αν τελικά γίνει αυτό. Η λογική είναι πως πολύς κόσμος που θα αγοράσει τα νέα iPhone, είναι ήδη κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων και έχουν ήδη ακουστικά, φορτιστές κλπ. Δεν βλέπω κάτι κακό σε μια τέτοια κίνηση. 1 1
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, Chocobo είπε Απαντώ και για τις ίντσες μη κανω παράθεση πάλι.Αν βγάλει το απλό iphone 12 στις 5.4” μάλλον day one αγορά για μένα που είμαι με iphone 7(περισσότερο γιατί θέλω full screen βέβαια παρά πραγματικής ανάγκης) Το απλό 11 ήρθε 860 ευρώ και χωρίς ΦΠΑ το αγόραζες 660~ . Αν το 12 είναι και 50 ευρώ κάτω είναι λουκούμι ειδικά για μένα που αλλάζω συσκευή στα 4~ χρόνια.Μια χαρά το λες vfm. Μέσα στο μυαλό μου είσαι, μόνο που εγώ θα φύγω λογικά από το Α40 το οποίο ήταν ότι πιο κοντά στα γούστα μου... 1
nikos5800 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, stafaf είπε "Όσο και να μην σου αρέσει, το εμπάργκο στην Huawei δεν έγινε λόγω "security breach" αλλά γιατί ήταν πολύ μεγάλος ανταγωνιστής της Apple..." Εσύ δεν τα'γραψες αυτά; Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι το single core performance αφορά την συντριπτική πλειοψηφία αυτών που κάνει ο χρήστης στη συσκευή του. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις iphone του '15 να τρέχουν αξιοπρεπέστατα ακόμη και σήμερα. Δεν αυτοκτονούν, μόνο νεφρά πουλάνε για να μπούνε στο apple ecosystem. https://www.google.gr/amp/s/www.ndtv.com/world-news/chinese-man-who-sold-kidney-to-buy-iphone-ipad-now-bedridden-1978648%3famp=1&akamai-rum=off Απλά να ξέρεις πως το galaxy s6 του 2014 τρέχει μια χαρά όλες τις εφαρμογές και ανδροιδ , ναι μεν η apple έχει καλύτερο single core αλλά οι κατασκευαστές του ανδροιδ βάζουν περισσότερη μνήμη ραμ για να κάνουν offload τις εφαρμογές στην ραμ ,με αποτέλεσμα το χειρότερο single core να ισσοροπειτε από την περισσότερη ραμ για την εκτέλεση εφαρμογών
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Justhavocman είπε Όσο και να μην σου αρέσει, το εμπάργκο στην Huawei δεν έγινε λόγω "security breach" αλλά γιατί ήταν πολύ μεγάλος ανταγωνιστής της Apple, δεν απέχει και πολύ ο αποκλεισμός και άλλων κινεζων ανταγονιστων από την Αμερική όπως Oppo/Realme/1+ τώρα που έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους στην Αμερικάνικη αγορά. Δεν έγινε για κινιτα πληροφοριακά αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο και συμαντικοτερο καθος είναι γνωστό οποίος ελέγχει 5g ελέγχει όλο το Data stream. Και αυτό είναι α και ω. Για τα κινιτα χεστικαν πραγματικά 15 λεπτά πριν, deceit είπε Εάν η παράλειψη των ακουστικών και του φορτιστή έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της τιμής του κινητού, τότε όλα καλά. Κάπου είδα ένα video (νομίζω από MKBHD) που ανέφερε μία έρευνα η οποία μιλούσε για κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες λιγότερα e-waste αν τελικά γίνει αυτό. Η λογική είναι πως πολύς κόσμος που θα αγοράσει τα νέα iPhone, είναι ήδη κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων και έχουν ήδη ακουστικά, φορτιστές κλπ. Δεν βλέπω κάτι κακό σε μια τέτοια κίνηση. Απλά θέλουν να βάλουν 5g χωρίς να αυξήσουν σημαντικά το κόστος για τον πελάτη) μείωση περιθωρίου κέρδους δεν παίζει καθος θα γίνει αλαλούμ με της μετοχές και μεγάλη φασαρία, έτσι προσπαθούν με άλλον τρόπο 2
andreas1gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, stafaf είπε Είσαι μάλλον απ'αυτούς που πιστεύουν ότι το notch το έβαλαν έτσι, για την αλητεία και ότι δεν έχει και κάτι απαραίτητο που πρέπει να βρίσκεται εκεί. Σοβαρά τώρα;;;;;
hristos1975psi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, stafaf είπε Είσαι μάλλον απ'αυτούς που πιστεύουν ότι το notch το έβαλαν έτσι, για την αλητεία και ότι δεν έχει και κάτι απαραίτητο που πρέπει να βρίσκεται εκεί. Κοίτα ρε παιδί μου τι μπορεί να κρύβει ένα notch!!!!! "Το notch είναι ο φερετζές της apple"
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, andreas1gr said: Σοβαρά τώρα;;;;; Εμένα μου φαίνεται ότι είναι ένας σοβαρός λόγος, μαζί το ότι η Apple, προτιμάει να έχει κάτι χαρακτησιστικό στο design. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι ένας full screen σχεδιασμός χωρίς notch, drop, hole, θα κάνει όλα τα smartphone ίδια. Εσύ γιατί πιστεύεις ότι το έχει βάλει το notch? 1 hour ago, Chocobo said: Απαντώ και για τις ίντσες μη κανω παράθεση πάλι.Αν βγάλει το απλό iphone 12 στις 5.4” μάλλον day one αγορά για μένα που είμαι με iphone 7(περισσότερο γιατί θέλω full screen βέβαια παρά πραγματικής ανάγκης) Το απλό 11 ήρθε 860 ευρώ και χωρίς ΦΠΑ το αγόραζες 660~ . Αν το 12 είναι και 50 ευρώ κάτω είναι λουκούμι ειδικά για μένα που αλλάζω συσκευή στα 4~ χρόνια.Μια χαρά το λες vfm. Θα μπορούσα να είπα γράψει αυτό το post λέξη προς λέξη 😀 Edit: Για να είμαι ακριβής, εγώ είναι με SE εδώ και 4,5 χρόνια Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από CheOnWeb 6
AtiX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε Κοίτα ρε παιδί μου τι μπορεί να κρύβει ένα notch!!!!! "Το notch είναι ο φερετζές της apple" Τουλάχιστον έχετε χιούμορ...
jimarass26 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Κανένα on screen fingerprint sensor θα βάλουν ή θα μείνουμε με την νοτσομπακατελα? Άντε γιατί το 6s παλαιώνει και τα περιθώρια στενεύουν. 2 1
tsarouc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Πανέμορφα κινητά γρήγορα ποιοτικά κλπ κλπ. Και? Το λογισμικό κάνει την διαφορά για μένα. Και δυστυχώς εκεί είναι που υπάρχει το κόλλημα. Σπάνια ασχολούμαι αλλά όπως φαίνεται στην φωτογραφία αρχίζει και μου αρέσει πλέον ΚΑΙ το design. Κρίμα που δεν έχουμε παρόμοια Android...
Macosj Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Με το store της apple δεν χρειάζεται να κατεβάζεις unofficial apps.Επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο το app store της apple δεν συγκρίνεται με τη χωματερή που λέγεται google play. Και εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, μάλιστα το app store για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο ίδιο επίπεδο είναι και τα δύο, αλλά ο περιορισμός των εφαρμογών μόνο από το app store είναι αστείος. Εγώ μπορεί να θέλω να βάλω μια μονταρισμενη εφαρμογή ή να κατεβάσω από άλλο store πιο φθηνά, εφόσον δεν δίνει αυτή την επιλογη είναι trash από μόνο του. Πότε ξανα δεμένος στο ios( γιατι φυλακισμένος είναι κάποιος εκεί μέσα με τόσο περιορισμένες δυνατότητες) . Ούτε σχεδιασμο πάνω από τις εφαρμογές δεν επιτρέπει,, για να ανοίξεις το messenger πρέπει να αλλάξεις και παράθυρο(ότι πιο αστείο υπάρχει), αλλά πολύ χειρότερο και με την μετάφραση Google που πάλι δεν σε αφήνει να σχεδιάσει πάνω απο το πρόγραμμα για να έχεις απευθείας μετάφραση το επιλεγμένο κείμενο χωρίς swips. Και άλλα πολλά που αν θέλεις τα συζητάμε 10 ώρες πριν, Rizas είπε Sorry κιόλας αλλα αυτό δεν ειναι επιχείρημα αν οι οι Apple users με αυτά που τους προσφέρει το appstore είναι καλυμμένοι γιατί να χρειάζονται side load εφαρμογές? Είμαι καθαρά Android user αλλά δεν μπορώ να βλέπω ω ότι να ναι πράγματα. Δεν είναι η κάλυψη, είναι η δέσμευση. Τώρα που θα βγει και το fortnite να δω τι θα κάνουν τα πιτσιρίκια μηλοφαν. Στο Android απλά θα το κατεβάσουν από οποίο site γουστάρουν. Και το Google play έχει ότι χρειάζεσαι, αλλά μια εφαρμογή την δίνει 40 ευρώ, εγώ θα ψάξω να την βρω μονταρισμενη (ναι πείτε για ιούς και τέτοια για να νιώσετε λίγο ανώτεροι αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από Macosj 1 1
koutsis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Macosj είπε Και εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, μάλιστα το app store για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο ίδιο επίπεδο είναι και τα δύο, αλλά ο περιορισμός των εφαρμογών μόνο από το app store είναι αστείος. Εγώ μπορεί να θέλω να βάλω μια μονταρισμενη εφαρμογή ή να κατεβάσω από άλλο store πιο φθηνά, εφόσον δεν δίνει αυτή την επιλογη είναι trash από μόνο του. Πότε ξανα δεμένος στο ios( γιατι φυλακισμένος είναι κάποιος εκεί μέσα με τόσο περιορισμένες δυνατότητες) . Ούτε σχεδιασμο πάνω από τις εφαρμογές δεν επιτρέπει,, για να ανοίξεις το messenger πρέπει να αλλάξεις και παράθυρο(ότι πιο αστείο υπάρχει), αλλά πολύ χειρότερο και με την μετάφραση Google που πάλι δεν σε αφήνει να σχεδιάσει πάνω απο το πρόγραμμα για να έχεις απευθείας μετάφραση το επιλεγμένο κείμενο χωρίς swips. Και άλλα πολλά που αν θέλεις τα συζητάμε Δεν είναι η κάλυψη, είναι η δέσμευση. Τώρα που θα βγει και το fortnite να δω τι θα κάνουν τα πιτσιρίκια μηλοφαν. Στο Android απλά θα το κατεβάσουν από οποίο site γουστάρουν. Και το Google play έχει ότι χρειάζεσαι, αλλά μια εφαρμογή την δίνει 40 ευρώ, εγώ θα ψάξω να την βρω μονταρισμενη (ναι πείτε για ιούς και τέτοια για να νιώσετε λίγο ανώτεροι αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική) Είναι trash το store της Apple επειδή δεν σε αφήνει να κατεβάσεις παράνομες και σπασμένες εφαρμογές. Οκ το ακούσαμε και αυτό! 5 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα