Προς το περιεχόμενο

iPhone 11 ή iPhone Xs?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καιρό στην ίδια φάση.... και ψάχνω κάτι αξιόλογο σε xs  από  εδώ  😊 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, redmedusa είπε

iPhone Xs 64GB Silver - 622.5 EUR

iPhone 11 64GB White - 655.5 EUR

1. Να εμπιστευτω μαγαζια οπως το kiniti.net απο bestprice.gr ή να δωσω +700 για μαγαζια απο το skroutz.gr οπως i-mob.gr?
  2. Ποιο απο τα δυο?

Εξαρτάται τι ζητάς. Το xs έχει μικρή οθόνη αλλά είναι amoled. Το 11 έχει μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Επίσης η οθόνη του αν και δεν είναι led είναι πολύ καλή και δεν θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά,επίσης έχει καλύτερό επεξεργαστή.

Γενικά πιστεύω το 11 είναι καλύτερο σε όλα εκτός οθόνης...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εξαρτάται τι ζητάς. Το xs έχει μικρή οθόνη αλλά είναι amoled. Το 11 έχει μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Επίσης η οθόνη του αν και δεν είναι led είναι πολύ καλή και δεν θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά,επίσης έχει καλύτερό επεξεργαστή.

Γενικά πιστεύω το 11 είναι καλύτερο σε όλα εκτός οθόνης...

iPhone Xs

• Stainless Steel
  • Αισθητα πιο μικρο και λεπτο
  • OLED

iPhone 11

• Καλυτερη καμερα
  • Ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη
  • Το σημα απο πισω ειναι στο κεντρο χωρις γραμματα

Το Xs μου κανει περισσοτερο για true flagship σε καλη τιμη.

To 11 εχει LED οθονη, παντοφλα μεγεθος και φαινεται λιγοτερο premium.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, redmedusa είπε

iPhone Xs

• Stainless Steel
  • Αισθητα πιο μικρο και λεπτο
  • OLED

iPhone 11

• Καλυτερη καμερα
  • Ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη
  • Το σημα απο πισω ειναι στο κεντρο χωρις γραμματα

Το Xs μου κανει περισσοτερο για true flagship σε καλη τιμη.

To 11 εχει LED οθονη, παντοφλα μεγεθος και φαινεται λιγοτερο premium.

Το ιδανικό θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί και να τα δεις και τα δύο από κοντά μαζί. Οποίο σου κάτσει καλύτερα σαν μέγεθος και εμφανηση το παίρνεις..

Δημοσ.

Θεωρώ ότι overall το 11 είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό (cpu-μπαταρία-κάμερα). Παρόλα αυτά, για εμένα, το Xs έχει το ιδανικό μέγεθος για κινητό και η amoled είναι εξαιρετική συνδιάζοντας φυσικά χρώματα (καμία σχέση με οversaturated παλιά samsung  panel και απόλυτο μαύρο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ τους είναι η αυτονομία. Το 11αρι θα σε συντροφεύει αδιαπραγμάτευτα στη διάρκεια της ημέρας, όσο απαιτητική και να είναι, ενώ το xs καλό και premium αλλά μια φόρτιση ενδιάμεσα στην ημέρα Θα τη χρειάζεσαι (εάν εισαι απαιτητικός χρήστης). 

Επεξ/σία από flyer
  • Like 1
Δημοσ.

Απο xr πηγα σε xs.

Κερδισα σε μεγεθος και εχασα σε αυτονομια. Η οθονη πραγματικα μου φαινεται ιδια (αναλυση και amoles διαφορα δεν βλεπω που να δικαιολογει το hype).

υπουετω αν πας σε 11 θα εχεις ακομα καλυτερη αυτονομια/καμερα και ταχυτητα.

σαν κινητο θα ελεγα λοιπον πως το 11 ειναι καλυτερο, αρκει να σε βολευει το μεγεθος, αλλιως πας σε xs

• Like 1
Δημοσ.

Βλέποντας τα σχόλια πιο πάνω ότι το xs ειναι καλύτερο γιατί έχει μικρότερη οθόνη απορώ, από πότε το μικρότερη οθόνη ειναι πλεονέκτημα έναντι της μεγαλύτερης ρε παιδιά; 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, koutsis είπε

Βλέποντας τα σχόλια πιο πάνω ότι το xs ειναι καλύτερο γιατί έχει μικρότερη οθόνη απορώ, από πότε το μικρότερη οθόνη ειναι πλεονέκτημα έναντι της μεγαλύτερης ρε παιδιά; 

Είναι εξαιρετικά λανθασμένες οι τοποθετήσεις περί καλύτερου / χειρότερου. Απλώς το XS έχει μικρότερα bezels από το 11 αλλά και λίγο μικρότερη οθόνη. Συνολικά όμως, για εμένα (η μαγική λέξη), βολεύει πολύ καλύτερα στο κράτημα στο χέρι.

Δεν τοποθετούμαι πάλι στο 11 vs xs debate καθώς έχει συζητηθεί πάλι. Έχω το XS εδώ και 6 μήνες, το προτίμησα έναντι του 11 για λόγους που αναφέρθηκαν ΚΑΙ εδώ και το ίδιο θα έκανα και σήμερα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδανικοτερο θα ηταν το 11pro βασικα.

Το XS ουτε ultrawide φακο εχει,ουτε Wifi6,ζεστενεται περισσοτερο(εχουν γινει μετρησεις κλπ),και υστερει παρα πολυ σε φωτογραφιες με κακο φωτισμο.

Επισης να παρακαλας να μην σου ραγισει η οθονη γιατι η επισκευη της κοστιζει αναλογα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το ιδανικοτερο θα ηταν το 11pro βασικα.

Το XS ουτε ultrawide φακο εχει,ουτε Wifi6,ζεστενεται περισσοτερο(εχουν γινει μετρησεις κλπ),και υστερει παρα πολυ σε φωτογραφιες με κακο φωτισμο.

Επισης να παρακαλας να μην σου ραγισει η οθονη γιατι η επισκευη της κοστιζει αναλογα.

Ποσο κοστιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...