redmedusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 iPhone Xs 64GB Silver - 622.5 EUR iPhone 11 64GB White - 655.5 EUR Να εμπιστευτω μαγαζια οπως το kiniti.net απο bestprice.gr ή να δωσω +700 για μαγαζια απο το skroutz.gr οπως i-mob.gr? Ποιο απο τα δυο?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Είμαι καιρό στην ίδια φάση.... και ψάχνω κάτι αξιόλογο σε xs από εδώ 😊
redmedusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, userino είπε Είμαι καιρό στην ίδια φάση.... και ψάχνω κάτι αξιόλογο σε xs από εδώ 😊
leonidas_fs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Και εγώ είναι στο ίδιο δίλημμα και μάλλον σε xs θα πάω!
koutsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, redmedusa είπε iPhone Xs 64GB Silver - 622.5 EUR iPhone 11 64GB White - 655.5 EUR Να εμπιστευτω μαγαζια οπως το kiniti.net απο bestprice.gr ή να δωσω +700 για μαγαζια απο το skroutz.gr οπως i-mob.gr? Ποιο απο τα δυο? Εξαρτάται τι ζητάς. Το xs έχει μικρή οθόνη αλλά είναι amoled. Το 11 έχει μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Επίσης η οθόνη του αν και δεν είναι led είναι πολύ καλή και δεν θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά,επίσης έχει καλύτερό επεξεργαστή. Γενικά πιστεύω το 11 είναι καλύτερο σε όλα εκτός οθόνης...
redmedusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, koutsis είπε Εξαρτάται τι ζητάς. Το xs έχει μικρή οθόνη αλλά είναι amoled. Το 11 έχει μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Επίσης η οθόνη του αν και δεν είναι led είναι πολύ καλή και δεν θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά,επίσης έχει καλύτερό επεξεργαστή. Γενικά πιστεύω το 11 είναι καλύτερο σε όλα εκτός οθόνης... iPhone Xs Stainless Steel Αισθητα πιο μικρο και λεπτο OLED iPhone 11 Καλυτερη καμερα Ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη Το σημα απο πισω ειναι στο κεντρο χωρις γραμματα Το Xs μου κανει περισσοτερο για true flagship σε καλη τιμη. To 11 εχει LED οθονη, παντοφλα μεγεθος και φαινεται λιγοτερο premium.
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Αν το κριτήριο αγορας ειναι ποιο δειχνει πιο premium,τοτε παρε το Iphone XS. 1
koutsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, redmedusa είπε iPhone Xs Stainless Steel Αισθητα πιο μικρο και λεπτο OLED iPhone 11 Καλυτερη καμερα Ελαχιστα μεγαλυτερη οθονη Το σημα απο πισω ειναι στο κεντρο χωρις γραμματα Το Xs μου κανει περισσοτερο για true flagship σε καλη τιμη. To 11 εχει LED οθονη, παντοφλα μεγεθος και φαινεται λιγοτερο premium. Το ιδανικό θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί και να τα δεις και τα δύο από κοντά μαζί. Οποίο σου κάτσει καλύτερα σαν μέγεθος και εμφανηση το παίρνεις..
Darthvader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Θεωρώ ότι overall το 11 είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό (cpu-μπαταρία-κάμερα). Παρόλα αυτά, για εμένα, το Xs έχει το ιδανικό μέγεθος για κινητό και η amoled είναι εξαιρετική συνδιάζοντας φυσικά χρώματα (καμία σχέση με οversaturated παλιά samsung panel και απόλυτο μαύρο). 1
flyer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ τους είναι η αυτονομία. Το 11αρι θα σε συντροφεύει αδιαπραγμάτευτα στη διάρκεια της ημέρας, όσο απαιτητική και να είναι, ενώ το xs καλό και premium αλλά μια φόρτιση ενδιάμεσα στην ημέρα Θα τη χρειάζεσαι (εάν εισαι απαιτητικός χρήστης). Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από flyer 1
bahamut_zero Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Απο xr πηγα σε xs. Κερδισα σε μεγεθος και εχασα σε αυτονομια. Η οθονη πραγματικα μου φαινεται ιδια (αναλυση και amoles διαφορα δεν βλεπω που να δικαιολογει το hype). υπουετω αν πας σε 11 θα εχεις ακομα καλυτερη αυτονομια/καμερα και ταχυτητα. σαν κινητο θα ελεγα λοιπον πως το 11 ειναι καλυτερο, αρκει να σε βολευει το μεγεθος, αλλιως πας σε xs 1
koutsis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Βλέποντας τα σχόλια πιο πάνω ότι το xs ειναι καλύτερο γιατί έχει μικρότερη οθόνη απορώ, από πότε το μικρότερη οθόνη ειναι πλεονέκτημα έναντι της μεγαλύτερης ρε παιδιά;
mistr4l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, koutsis είπε Βλέποντας τα σχόλια πιο πάνω ότι το xs ειναι καλύτερο γιατί έχει μικρότερη οθόνη απορώ, από πότε το μικρότερη οθόνη ειναι πλεονέκτημα έναντι της μεγαλύτερης ρε παιδιά; Είναι εξαιρετικά λανθασμένες οι τοποθετήσεις περί καλύτερου / χειρότερου. Απλώς το XS έχει μικρότερα bezels από το 11 αλλά και λίγο μικρότερη οθόνη. Συνολικά όμως, για εμένα (η μαγική λέξη), βολεύει πολύ καλύτερα στο κράτημα στο χέρι. Δεν τοποθετούμαι πάλι στο 11 vs xs debate καθώς έχει συζητηθεί πάλι. Έχω το XS εδώ και 6 μήνες, το προτίμησα έναντι του 11 για λόγους που αναφέρθηκαν ΚΑΙ εδώ και το ίδιο θα έκανα και σήμερα. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το ιδανικοτερο θα ηταν το 11pro βασικα. Το XS ουτε ultrawide φακο εχει,ουτε Wifi6,ζεστενεται περισσοτερο(εχουν γινει μετρησεις κλπ),και υστερει παρα πολυ σε φωτογραφιες με κακο φωτισμο. Επισης να παρακαλας να μην σου ραγισει η οθονη γιατι η επισκευη της κοστιζει αναλογα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από Fulgore
redmedusa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Το ιδανικοτερο θα ηταν το 11pro βασικα. Το XS ουτε ultrawide φακο εχει,ουτε Wifi6,ζεστενεται περισσοτερο(εχουν γινει μετρησεις κλπ),και υστερει παρα πολυ σε φωτογραφιες με κακο φωτισμο. Επισης να παρακαλας να μην σου ραγισει η οθονη γιατι η επισκευη της κοστιζει αναλογα. Ποσο κοστιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα