TravelGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 12 minutes ago, TravelGR said: Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή Τι file system έχει η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή Μήπως από terminal ή αν δεν έχεις αλλα αρχεία να της έκανες ένα format γιατί πολλές φορές κολλάει αν είναι από άλλο fs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα