TravelGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 12 minutes ago, TravelGR said: Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή Τι file system έχει η κάρτα;
ignome4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης SD στο Macbook μου; την έχω βάλει στην θύρα κανονικά έχω βρει τις φωτογραφίες που θέλω να σβήσω απλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είναι κλειδωμένη η κάρτα Τα σερνω στο κάδο δεν μπαίνουν Πατάω δεξί κλικ δεν μου γράφει για διαγραφή Μήπως από terminal ή αν δεν έχεις αλλα αρχεία να της έκανες ένα format γιατί πολλές φορές κολλάει αν είναι από άλλο fs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα