acid18 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Ειχα κανει μια παραγγελια σε ενα σκρουτζομαγαζο και τους πληρωσα με πιστωτικη. Μετα απο μερικες μερες που δεν μου εστειλαν καποιο μαιλ επιβεβαίωσης ( το ειχαν αποστολη σε 1 εως 3 μερες) τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν το εχουν διαθεσιμο τοτε τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια. Μου ειπαν τα λεφτα θα επιστραφουν σε καποιες μερες αλλα εχουν περασει ηδη 5 μερες και ακομα τιποτα. Ουτε μου εστειλαν καποια αποδειξη ακυρωσης. Ποσες μερες παιρνει για να επιστραφουν τα λεφτα ξερει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Από ακυρώσεις που έχω κάνει σε gearbest και banggood την ίδια μέρα με ειδοποίησε το PayPal και τα λεφτά στην τράπεζα φάνηκαν σε 3 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μου έχει ακυρώσει το ικεα παραγγελία και έκαναν σχεδόν μήνα να εμφανιστούν τα χρήματα στην visa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μπορούν να καθυστερήσουν έως και 10 εργάσιμες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Οι πιστωτικές έχουν συνήθως γρήγορη επιστροφή 0 εως 15 μέρες, οι χρεωστικές κάνει πολύ περισσότερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα