xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πλέον έχουμε περάσει στο εκνευριστικό σημείο του να κάνει disconnects σε κάθε γύρο ή να μην σε γυρνάει στο lobby, οπότε και δεν σου δίνει τους πόντους, πάρα μόνο εαν κάνεις relog.. Αν συνεχίσει έτσι, δε βλέπω να συνεχίζω και γω με το παιχνίδι για πολύ ακόμα. Επίσης χρειάζεται πίστες,χθες κιόλας! --- Edit Παίζω στο PS4 τώρα, και είναι πολύ πιο fun to play. Είναι πολύ πιο εύκολο! Συν ότι τρέχει πολύ καλύτερα αποτι στο PC, δεν έχει καθόλου input lag τι να λέμε τώρα. Τα ομαδικά παραμένουν ΓΤΠ και εδώ πάντως. Πρέπει να γίνουν ξεχωριστή κατηγορία σίγουρα, χαλάνε την όλη φάση. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr 1
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Το τσίμπησα και εγώ στο Steam , οποίος ψήνεται ας με κάνει add Spankoner να κάνουμε κάνα team 3
newlynx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ το πήρα για τον μικρό..γκουχ γκουχ. Και τελικά βρεθήκαμε να παίζουμε οικογενειακώς στην tv (μέσω steam link) για 2 ώρες! Ρίξαμε τρελό γέλιο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από newlynx 4
firepc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Πρώτη ένδειξη ότι το Fall Guys έρχεται στα κινητά https://unboxholics.com/news/gaming/78232-proti-endeixi-oti-to-fall-guys-erchetai-sta-kinita Τωρα θα δεις τι κασερι θα πεσει 🤑
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Βγήκα πρώτος μια φορά, υπάρχει ελπίδα για όλους. Είδα βέβαια και τον πρώτο μου cheater, πέταγε σε συγκεκριμένα σημεία της πίστας μόνο ώστε να μην γίνει αντιληπτός. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Εδώ κι εγώ έχω πάρει μια νίκη. Και έχω δει κι εγώ έναν cheater πριν μια βδομάδα στην hex a gone που πέταγε ψηλά. 2
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Που να βαλουν και παραπανω περιεχομενο κιολας τι εχει να γινει. 1
vaggos88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Που να βαλουν και παραπανω περιεχομενο κιολας τι εχει να γινει. Στην αποψινή gamescom θα αποκαλύψουν το season 2 μεταξύ άλλων. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από vaggos88
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 το τσιμπησα και γω στο ps plus τζαμπε,πλακα εχει αλλα θελει περισσοτερη ποικιλια σε maps,modes αλλα και mechanics πλην του jump/dive και grab.
stammar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι τελείως άσχετη με το θέμα και θέλω τη βοήθειά σας. Χθες ο γιος μου αγόρασε μία κάρτα 20€ για να αγοράσει το fall guys στο ps4. Όμως δεν μπορεί να παίξει γιατί τον πετάει μέσα στο ps plus. Γνωρίζετε να μου πείτε γιατί δεν μπορεί να παίξει ή τι πρέπει να κάνει για να παίξει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, stammar είπε Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι τελείως άσχετη με το θέμα και θέλω τη βοήθειά σας. Χθες ο γιος μου αγόρασε μία κάρτα 20€ για να αγοράσει το fall guys στο ps4. Όμως δεν μπορεί να παίξει γιατί τον πετάει μέσα στο ps plus. Γνωρίζετε να μου πείτε γιατί δεν μπορεί να παίξει ή τι πρέπει να κάνει για να παίξει; H ερώτηση είναι για το PS Plus που είναι στην ενότητα με τις κονσόλες, ενώ εδώ είμαστε στην ενότητα του PC και αν και μπορούμε να βοηθήσουμε για το ίδιο το παιχνίδι, για πιο "κονσολοκεντρικές" ερωτήσεις, πρέπει να πάνε στο αντίστοιχο μέρος. Αλλά απ' όσο ξέρω, το Fall Guys είναι δωρεάν με PS Plus συνδρομή. Για παραπάνω λεπτομέρειες όμως, καλύτερα στο αντίστοιχο τόπικ που έκανα link.
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν αυτό το θέμα με τους hackers , στα τελευταία παιχνίδια βλέπω συνέχεια κάποιον να πετάει στα ουράνια , και παλι όμως το παιχνίδι παραμένει διασκεδαστικό
newlynx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SPANK είπε Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν αυτό το θέμα με τους hackers , στα τελευταία παιχνίδια βλέπω συνέχεια κάποιον να πετάει στα ουράνια , και παλι όμως το παιχνίδι παραμένει διασκεδαστικό Αν βλέπαμε τα id των steam παικτών θα ήταν πιο εύκολο μέσω βίντεο να εντοπιστούν. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα