Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ψαχνουμε κινητο για ηλικιωμενο.Απλο με κουμπακια οσο πιο φθηνο γινεται.Πηρε ενα αλκατελ αλλα αυτο ειναι για πεταμα.Εχω βρει καποια powertech.Εχει ακουσει κανεις αυτη την εταιρια;Στο σκρουτζ εχει καλα σχολια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ad276 είπε

Καλησπερα,

Ψαχνουμε κινητο για ηλικιωμενο.Απλο με κουμπακια οσο πιο φθηνο γινεται.Πηρε ενα αλκατελ αλλα αυτο ειναι για πεταμα.Εχω βρει καποια powertech.Εχει ακουσει κανεις αυτη την εταιρια;Στο σκρουτζ εχει καλα σχολια.

Γιατί δεν πας σε Nokia?

Δημοσ.

Αυτό πήρα στους γονείς μου. https://www.e-shop.gr/kinito-evolveo-easyphone-xd-senior-white-silver-p-TEL.092555

Δυνατό κουδούνισμα, καλό ακουστικό, τρεις μνήμες ταχείας κλήσης. Κλειδώνει από το πλάι με κουμπάκι. 

Αν θυμάμαι καλά γιατί το έχουν καιρό, για να ορίσεις την ελληνική γλώσσα, πρέπει το πρώτο άνοιγμα του κινητού να το κάνεις χωρίς sim επάνω. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ad276 είπε

Καλησπερα,

Καλησπέρα!

Έχω πάρει στον πατέρα μου αυτό το Powertech επειδή ένα παλιότερο αθάνατο Samsung που είχε του χάλασε και ήθελε πάλι κινητό με καπάκι.

Το έχει πολύ λίγο καιρό, σχεδόν ένα μήνα... συνεπώς δεν μπορώ να σου πω αναλυτικές εντυπώσεις... αλλά η κατασκευή μου φαίνεται φτηνή... λογικό για τα 30€ που κοστίζει!

Υποθέτω πως δε θα αντέξει πολύ.

Πάντως τα κουμπιά είναι μεγάλα με ευδιάκριτους αριθμούς και η μπαταρία διαρκεί αρκετά με την απλή χρήση που κάνει ο δικός μου.

Μια λεπτομέρεια που ίσως να σε ενδιαφέρει είναι ότι δε φορτίζει συνδέοντας άμεσα το φορτιστή με το τηλέφωνο αλλά μεσολαβεί μια πλαστική βάση πάνω στην οποία τοποθετείται η συσκευή.

Δημοσ.

εγω θυμαμαι ειχα δωσει ενα παλιο samsung j3 ή a3 δεν θυμαμαι καλα τωρα, 

αλλα ειχαμε κανει μια αλλη τσαχπινια για την γιαγια.

της ειχαμε βαλει εναν launcher που ειχε μεγαλα εικονιδια (νουμερα), μολις παταγε το κουμπι ξεκλειδωνε....και βουαλα.

ετοιμη η κυρια. το κουμανταριζε καλα. μερικες φορες δεν το ακουγε, αλλα οκ...

την θυμαμαι να καυχεται σε μια αλλη ηλικιωμενη κυρια οτι το δικο της κινητο δεν ηταν αυτο το απλο με τα κουμπια...

😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μεγαλα κουμπια παρε το παρακατω απο Amazon να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. Αλλωστε και η Nokia πια κινεζοκατασκευη ειναι.

https://www.amazon.co.uk/Artfone-Elderly-Unlocked-Emergency-1400mAh/dp/B07QXVG5TL?ref_=Oct_mh_s9_apbd_otopr_b35SnbL&pf_rd_r=EP11WWVGNQ94APX0P4JN&pf_rd_p=3ca76406-16d9-5d77-b4e8-a312fa2f6a21&pf_rd_s=mobile-hybrid-11&pf_rd_t=BROWSE_ANYWHERE&pf_rd_i=2829144031

Θα βρεις και αλλα προτεινομενα στην σελιδα του Amazon ακομη και Clamshell

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B088WSQ8K8/ref=sspa_mw_detail_0?ie=UTF8&psc=1

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Σ ευχαριστω....αλλα προτιμουμε Ελλαδα.....αλλα ετσι κι αλλιως ηδη παραγγελθηκε το powertech.....και παλι ευχαριστω παιδες.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...