Προς το περιεχόμενο

Western Digital Elements Portable 5TB, 94,76€ @ JMCtech [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα.

Αυριο παραλαμβανω τον δισκο της προσφορας. Μου ηρθε μηνυμα ομως να παραλαβω και αυτον τον δισκο

https://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-one/mesa-apothikeysis/eksoterikos-skliros-diskos-25-intenso-memory-case-portable-hdd-4tb-usb-30-black/prod8281294pp/  που ειχα παρει σε προσφορα στα 72€ πριν 20 μερες περιπου.

Η χρηση θα ειναι για το ps4. 

Ποιος απο τους 2 πιστευετε οτι ειναι καλυτερος; Αναλογικα πιο οικονομικος είναι αυτος του Public, πιο αξιόπιστος ομως συνολικα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Καλησπερα.

Αυριο παραλαμβανω τον δισκο της προσφορας. Μου ηρθε μηνυμα ομως να παραλαβω και αυτον τον δισκο

https://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-one/mesa-apothikeysis/eksoterikos-skliros-diskos-25-intenso-memory-case-portable-hdd-4tb-usb-30-black/prod8281294pp/  που ειχα παρει σε προσφορα στα 72€ πριν 20 μερες περιπου.

Η χρηση θα ειναι για το ps4. 

Ποιος απο τους 2 πιστευετε οτι ειναι καλυτερος; Αναλογικα πιο οικονομικος είναι αυτος του Public, πιο αξιόπιστος ομως συνολικα; 

Εγώ προσωπικά θα πόνταρα στον WD. Βέβαια δεν ξέρεις τι δίσκο έχει μέσα ο Intenso, μπορεί να είναι ίδιος ή και καλύτερος (αν δεν είναι SMR πχ), γιατί να το ρισκάρεις όμως;

Edit: Ο Intenso γράφουν στο amzn ότι είναι από το 25 Sept. 2012. Οι 5TB 2.5inch έχουν βγει λιγότερο από 1 χρόνο, εγώ θα διάλεγα χωρίς σκέψη τον WD.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ προσωπικά θα πόνταρα στον WD. Βέβαια δεν ξέρεις τι δίσκο έχει μέσα ο Intenso, μπορεί να είναι ίδιος ή και καλύτερος (αν δεν είναι SMR πχ), γιατί να το ρισκάρεις όμως;

Και τι να κανω; Οικονομικα ειναι δυσκολο να παραλαβω και τους 2. Και εγω προς τον WD τείνω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koslol8 είπε

Και τι να κανω; Οικονομικα ειναι δυσκολο να παραλαβω και τους 2. Και εγω προς τον WD τείνω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα...

15 λεπτά πριν, elpenor είπε

Edit: Ο Intenso γράφουν στο amzn ότι είναι από το 25 Sept. 2012. Οι 5TB 2.5inch έχουν βγει λιγότερο από 1 χρόνο, εγώ θα διάλεγα χωρίς σκέψη τον WD.

Χωρίς σκέψη τον WD είναι η δική μου γνώμη.

Δημοσ.

Στο skroutz έχει 3 αρνητικές στις 7 αξιολογήσεις του. Και στις 3 (όχι για δίσκους) έστειλε ένα ξερό "λάθος τιμή" στους πελάτες. Να έκανε λάθος γενικά στις τιμές και κάποιες από τις παραγγελίες να τις κάλυψε παρόλα αυτά; 

Η παρούσα προσφορά έχει λήξει αλλά για όποιον θέλει δίσκους έχει σε προσφορά τους My Passport 5TB. Παρήγγειλα και δε μου έχει ρίξει άκυρο: https://www.jmctech.gr/product/εξωτερικός-σκληρός-δίσκος-western-digital-my-passport-5tb-usb-3-0-black-wdbpkj0/

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ μου ήρθε και μένα ειδοποίηση θα τον παραλάβω αυτές της μέρες πολύ Καλή προσφορά για 5 τερα 

Δημοσ.

Το,παρέλαβα τον δίσκο πολύ καλός και σχετικά γρήγορος περασα 600 giga σε μισή ώρα! Ευχαριστώ για το λινκ 

Δημοσ.

Για την ιστορία, 29/08 παραγγελία 2 My Passport 5TB (ακόμα σε προσφορά), μου ήλθε μόλις SMS από ACS για παράδοση αύριο.

Μια θετική από εμένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/9/2020 στις 8:36 ΜΜ, imvrios είπε

Στο skroutz έχει 3 αρνητικές στις 7 αξιολογήσεις του. Και στις 3 (όχι για δίσκους) έστειλε ένα ξερό "λάθος τιμή" στους πελάτες. Να έκανε λάθος γενικά στις τιμές και κάποιες από τις παραγγελίες να τις κάλυψε παρόλα αυτά; 

Η παρούσα προσφορά έχει λήξει αλλά για όποιον θέλει δίσκους έχει σε προσφορά τους My Passport 5TB. Παρήγγειλα και δε μου έχει ρίξει άκυρο: https://www.jmctech.gr/product/εξωτερικός-σκληρός-δίσκος-western-digital-my-passport-5tb-usb-3-0-black-wdbpkj0/

Η τιμή που τον πήρες ήταν στα 102€;

Δημοσ.
Στις 14/8/2020 στις 4:07 ΜΜ, imvrios είπε

Καινούργιο φρούτο skroutzoμάγαζο,

Το μαγαζί ως φυσικό κατάστημα παίζει να έχει πάνω 40 χρόνια ζωής στο Καρπενήσι και ο όρος σκρουτζομάγαζο είναι λάθος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 5:42 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Τι μοντέλο έχει μέσα, Blue 5400 rpm;Πόσα Buffer;

WD50NDZW-11MR8S1 Αυτόν έχει μέσα. 5400 και 128MB Cache

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...