TRILOBYTER Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλησπερα σας, θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω μια τηλεοραση απο κωτσοβολο μονο, επειδη θα παρω κατι ακομα και θελω να βαλω ατοκες δοσεις. Προοριζεται για σαλονοκουζινα 30κατι μετρα. Αποσταση απο καναπε στα 3 μετρα περιπου. Δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις, με ενδιαφερει να εχει ζωντανη εικονα και να ειναι σχετικα μεγαλη. Μπορει μελλοντικα να βαλω και ενα pc εκει, για αρχη σιγουρα θα συνδεθει με playstation.. Το μπατζετ ειναι στα 400-500 ευρω. Εχω ακουσει απο 2 φιλους οτι στις lg οθονες η εικονα δεν ειναι πολυ ζωντανη, ισχυει κατι τετοιο; Εγω μια 32αρα παλια που εχω η εικονα ειναι πραγματικα αψογη.. Σας ευχαριστω
graphist83 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Στις 14/8/2020 στις 3:30 ΜΜ, TRILOBYTER είπε Καλησπερα σας, θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω μια τηλεοραση απο κωτσοβολο μονο, επειδη θα παρω κατι ακομα και θελω να βαλω ατοκες δοσεις. Προοριζεται για σαλονοκουζινα 30κατι μετρα. Αποσταση απο καναπε στα 3 μετρα περιπου. Δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις, με ενδιαφερει να εχει ζωντανη εικονα και να ειναι σχετικα μεγαλη. Μπορει μελλοντικα να βαλω και ενα pc εκει, για αρχη σιγουρα θα συνδεθει με playstation.. Το μπατζετ ειναι στα 400-500 ευρω. Εχω ακουσει απο 2 φιλους οτι στις lg οθονες η εικονα δεν ειναι πολυ ζωντανη, ισχυει κατι τετοιο; Εγω μια 32αρα παλια που εχω η εικονα ειναι πραγματικα αψογη.. Σας ευχαριστω 55TU8072 VA panel με καλη αντιθεση, πολυ καλο επεξεργαστη και ευκολο λειτουργικο. Σε αυτα τα λεφτα χλωμο για κατι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα