Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να αλλάξω το 1+ 5Τ μου μετά από 2.5+ χρόνια. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 500-550 (μένω uk, άρα μιλάμε για λίρες εδώ, αν και δεν έχει σημασία)

Υποψήφια βλέπω τα ...
Oneplus 7T - Θα το προτιμούσα, αν και δεν το βρίσκω εδώ σε στοκ εύκολα πλέον.
Oneplus Nord - Αυτό τώρα το ψιλο-θάψανε στις κάμερες τα πρώτα review, στα υπολοιπα οκ είναι.
Realme X50 Pro - Άλλος λέει ότι πετάει, άλλος ότι οι κάμερες δεν είναι καλές, άλλος ότι τα update έχουν προβλήματα. Μπέρδεμα. Το έχει κανείς εδώ?
Poco F2 Pro - Όλη η οικογένεια έχει Xiaomi, και εγώ είχα πριν το 1+. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Oxygen μου πάει πιο πολύ. Οι κάμερες σε αυτό πως είναι?
Mi 10 Lite 5G ή Mi Note 10 Lite -  Αυτά είναι σχεδόν ότι το Nord, δεν ξέρω.
Samsung S10 Lite - Αυτό έχει OIS, τεράστια οθόνη επίπεδη που μου αρέσει για αυτό το κοιτάζω. Αν και γενικά Samsung δεν ψήνομαι.
Θα έρθει Οκτώβρη το Pixel 4A εδώ ... αλλά γενικά η <6 ίντσες οθόνη με χαλάει.

Έχετε καμιά άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά? Η γνώμες?
Απαραίτητα πρέπει να έχει amoled, να είναι επιπεδη (δεν μπορώ τις κυρτές) και να βγάζει καλούτσικες φωτό. Ok μιας και δεν διαθέτω το max budget ναυαρχίδας, ας παρουμε κάτι λιγο χειρότερο

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.

OnePlus Nord φίλε εκπληκτική συσκευή για τα λεφτά τής. Η Sony κάμερα είναι κορυφαία με μια η δυο ενημερώσεις η OnePlus θα την κάνει να πετάει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να δωσεις 20-30 ευρώ παραπάνω και να πας σε mi10... 

Το είδα στο bandgood στα 500 χθες στην ισπανική αποθήκηαφπυ έγραψα το μνμ και το ζαχαρώνω είναι αλήθεια.... Δεν ήξερα ότι έπεσε τόσο. 

Ισχύει ότι είναι single sim το global? 

Δημοσ.

Kαι εγώ σε αυτό το price range ψάχνω συσκευή.Το Μι 10 θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα αν δεν είχε κάνει την κίνηση mat ενάντιων της η Xiaomi με τη Single Sim.Προσωπικά θα περιμένω την έλευση του One plus 8t pro ωστε να παίξει το 8 pro στο 500αρι από Κίνα. Από την στιγμή που καλύπτεται με εγγύηση από την One plus για 1 χρόνο είναι ένα plus.

Δημοσ.

Και το mate 30 pro έχει πέσει στα 587, αν είναι να ανέβεις λίγο το budget. Σαν specs αξιζει, αλλά σε συνδιασμό με το software και την μη ύπαρξη Google services δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Αν το έχει κανείς ας μας πει αν τον έχει ταλαιπωρήσει τόσο.

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ απο κινητό που δεν εχει google play / google services κλπ. Θα σας βγεί η ψυχή και θα κλαίτε τα λεφτά. 

επίσης για samsung δε στο προτείνω γιατί κατα τη γνώμη μου οι μπαταρίες τους (και γενικά το όλο σύνολο) είναι για τα σκουπίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...