Borden Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Γεια σας, Έχω έναν western digital my book εξωτερικό που τα τίναξε, κι αντί να παίρνω καινούργιο εξωτερικό σκέφτηκα να αγοράσω αυτόν: https://www.sonoshop.gr/product/toshiba-p300-3tb-bulk-hdwd130uzsva/ Και να χρησιμοποιήσω την ίδια θήκη. Επειδή όμως ο σκληρός που φοράει η συγκεκριμένη θήκη είναι αρκετά παλιός ( https://www.newegg.com/western-digital-caviar-se16-wd7500aaks-750gb/p/N82E16822136131 )αναρωτιέμαι εάν ο Τοσιμπα θα είναι συμβατός. Ή θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Borden είπε αναρωτιέμαι εάν ο Τοσιμπα θα είναι συμβατός. Ή θα έχω πρόβλημα; περαν της χωρητικότηταςας η διαφορά είναι οτι o wd είναι sataII και ο toshiba sata III Λογικα δεν θα εχεις Πριν ομως αγορασεις δοκιμασε ενα sata III αν εχεις να δεις τι παιζει Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Borden Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Έχει διαφορά το βύσμα για sata II με αυτό για sata III ή είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Borden είπε Έχει διαφορά το βύσμα για sata II με αυτό για sata III ή είναι το ίδιο; καμία Απλα το ΙΙ και ΙΙΙ έχουν διαφορά στη ταχύτητα μεταφοράς 3.0 Gbit/s και 6.0 Gbit/s αντίστοιχα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Borden Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Απ' ότι καταλαβαίνω απλά αν τον συνδέσω σε αυτό το case θα είναι πιο αργός, κάτι που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αρκεί να κουμπώνει στη θήκη και να έχω εξωτερικό που δουλεύει. Σευχαριστω πολύ για τη βοήθεια, φίλε. Να είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Borden είπε Απ' ότι καταλαβαίνω απλά αν τον συνδέσω σε αυτό το case θα είναι πιο αργός, κάτι που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αρκεί να κουμπώνει στη θήκη και να έχω εξωτερικό που δουλεύει. Σευχαριστω πολύ για τη βοήθεια, φίλε. Να είσαι καλά. εχω αυτό οτι κι αν του βαλω παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Borden Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον, εβαλα το δισκο στη θηκη, κι αν και ο υπολογιστης μου βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενος ο σκληρος μεσω USB, δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου στον υπολογιστη. Και στα Linux που ανοιξα το Partition Manager μου τον βγαζει οτι ειναι 750GB, δηλαδη σαν η θηκη να ειναι φτιαγμενη μονο για τον παλιο σκληρο ενα πραγμα. Ουτε φορματ μπορω να κανω, όυτε να πειραξω τα partition. Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω ή να αρχισω να ετοιμαζομαι να παρω αλλο enclosure για το δισκο; 21 λεπτά πριν, Borden είπε Λοιπον, εβαλα το δισκο στη θηκη, κι αν και ο υπολογιστης μου βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενος ο σκληρος μεσω USB, δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου στον υπολογιστη. Και στα Linux που ανοιξα το Partition Manager μου τον βγαζει οτι ειναι 750GB, δηλαδη σαν η θηκη να ειναι φτιαγμενη μονο για τον παλιο σκληρο ενα πραγμα. Ουτε φορματ μπορω να κανω, όυτε να πειραξω τα partition. Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω ή να αρχισω να ετοιμαζομαι να παρω αλλο enclosure για το δισκο; Edit: https://macandegg.com/2017/04/hack-use-hard-drives-western-digital-book-enclosure/ :Sadface: Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Borden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 καποια στιγμη ειχα διαβασει ενα αρθρο απο την WD που ελεγε οτι οι mybook ειναι "κλειδωμενοι" με τον δισκο που φορανε εκεινη την στιγμη με αποτελεσμα να μην μπορουν να διαβασουν αλλον δισκο ακομα και αν μπει το ιδιο μοντελο Οπως το βλεπω μαλλον εχεις πεσει σε αυτην την περιπτωση.. (με καθε επιφυλαξη παντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα