procostas1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά είμαι σε φάση αλλαγής του παλιού μου αυτοκινήτου (peugeot 307 2001) ως ανώτερο ποσό έχω θέσει τις 20.000 χωρίς κολλήματα σε μάρκες δεν θέλω να πάω σε sedan και προτιμώ b-suv(μιας και είναι της μόδας) ή hatchback σε βενζίνη μίας και τα χιλιόμετρα που κάνω είναι περίπου 10000/χρόνο λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω πάρει ακόμα σβάρνα τις αντιπροσωπείες και χαζεύω στο net για να καταλήξω σε 2-3 αυτοκίνητα.... τα vag θα προσπαθήσω να τα αποφύγω, σε renault δεν πάω γιατί δεν αρέσουν στην γυναίκα 😁..... μέχρι στιγμής είμαι στο toyota corolλa, hyundai kona, i30, giulietta και σήμερα είδα καταλάθος (δεν περίμενα να έχει τέτοια τιμή) το volvo v40 1,5 t3(αν και δεν το έχει το sait της volvo.....) μπορεί να μην ισχύει .... το είδα εδώ https://www.gocar.gr/cars/VOLVO/V40/# για την giulietta που είναι και το πιο όμορφο για μένα έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση, ΠΟΛΛΑ τέλη κυκλοφορίας, και όλοι μου λένε φύγε μακριά ιδικά σε βενζίνη...... την corolla που την είδα προχτές στο δρόμο μου φάνηκε πολύ μικρή.... (σαν ένα λίγο πιο μακρύ yaris) kona και i30 όλοι λένε πλαστικούρες..... και πάμε στο v40 που ναι μεν βγαίνει 20και κάτι ψιλά αν ισχύει...... αλλά απο ότι είδα είναι τελείως άδειο για αυτοκίνητο 2020 .............................. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από procostas1
geomos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Civic 1000αρι. Έχει κάτι προσφορές σε συγκεκριμένα χρώματα το site της Honda οριακά κάτω από τα 20000. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από geomos 2
giorgos_di Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μπορείς να δεις το Ceed (hatchback) και το Stonic (B-SUV). Το Opel Astra το είδες? Το Corolla hatchback επειδή το είδα πρόσφατα, οι πίσω αν είναι μέχρι 175 κάθονται ικανοποιητικά. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 360 λίτρα περίπου, δεν ξέρω αν σε καλύπτει. Η Giulietta αν και είναι μια δεκαετία στην κυκλοφορία παραμένει θελκτική εξωτερικά, εσωτερικά δείχνει τα χρόνια της. Από την άλλη συμφέρει μόνο ο 1.6 diesel 120 hp. Αν κάνεις χιλιόμετρα σε επαρχιακό δίκτυο, ή αυτοκινητόδρομο παίζει και να σε συμφέρει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο προτιμώ b-suv(μιας και είναι της μόδας) Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Καλή τύχη. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από _BASSstarlet_ 2 1
Burgos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Το V40 νομίζω έχει σταματήσει να παράγεται. Αν θέλεις κάτι πιο premium κοίτα A class ή το Α3 που ξεκινούν στα 22 βάσει τιμοκαταλόγου. Η Alfa είναι μεν λατρεία αλλά δεν παύει να είναι ουσιαστικά αυτοκίνητο 10ετίας και το δείχνει. Άσε που σε βενζίνη μόνο η έκδοση με τα 120 άλογα έχει μείνει. Τώρα στα B-SUV αυτό το "της μόδας" τι το ήθελες; Αυτοκίνητο αγοράζεις όχι πουκάμισο. Παίρνεις ότι σε βολεύει και σε καλύπτει όχι ότι είναι της μόδας. 2
sargus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Φίλε μου καταρχήν να ξέρεις ότι στα λεφτά σου παίρνεις είτε B suv ή C hatchback. Δηλαδή στο χαμηλό, παίρνεις ένα επίπεδο καλύτερο αυτοκίνητο. Τα λεφτά σου είναι αρκετά για να έχεις πολλές επιλογές και από τις 2 κατηγορίες. Η προσωπική μου άποψη είναι να πας στο civic (αν το βρίσκεις μεχρι το όριο των χρημάτων σου) καθώς αυτό έχω και εγώ κ είμαι ευχαριστημένος. Πέρα από αυτό, το astra είναι πολύ vfm, τα ceed/i30 είναι πλέον κλασικές αξίες που μάλλον δε θα σου χαλάσουν και ποτέ ενώ η Giulietta είναι έρωτας! Βασικά, όλα τα μοντέλα της κατηγορίας με την εξαίρεση των premium Bmw, mercedes, audi, volvo είναι μέσα στο budget σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, procostas1 είπε τα vag θα προσπαθήσω να τα αποφύγω Δες το νέο Golf,δεν θα χάσεις. Από εκεί και πέρα το v40 επίσης πολύ καλό,όπως και η Giulietta. Επίσης και το Toyota Auris,έχω το μοντέλο του 2016. Και μετά όπως ειπώθηκε,με λίγα χρήματα παραπάνω τα νεα A-class και Α3.
sotiriadisc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Ποιο Α3 και ποια Αclass περνεις μέχρι 22000? Τι εκδόσεις / μηχανή; Μπορείς να δεις και το Opel crossland. Το είδα προχθές στην Πειραιώς σε ένα μπλε μαύρο χρώμα την ποιο πλούσια έκδοση τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 20650. Είναι 1200/130 άλογα.
Burgos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε Ποιο Α3 και ποια Αclass περνεις μέχρι 22000? Τι εκδόσεις / μηχανή; Βασικές εκδόσεις προφανώς. Α160 1.3, A3 30TFSI που είναι 1000αρι νομίζω. Και τα 2 έχουν τιμή καταλόγου 22 και κάτι.
lefkrc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και το Opel Astra 1.2lt Turbo που αναφέρθηκε πιο πάνω, μόλις ανανεώθηκε με νέο μοτερ στα 110 και 145 άλογα...και παίζει και προσφορά στην Opel αυτη την περίοδο... Αλλιώς Renault Megane 1.3lt Turbo! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από lefkrc
li@m Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Και γιατί δεν διαβάζεις το νήμα του συντρόφου τσοφρα; 300++ χορταστικές σελίδες να γουστάρεις 2
Salvation81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Καλή τύχη. Μην εισαι αδικος, εγω σταματησα εδω: γιατί δεν αρέσουν στην γυναίκα 😁..... Με λιγα λογια προτεινω να την αφησεις να παρει σβαρνα τις αντιπροσωπειες και να διαλεξει εκεινη μια και καλη, πιο γρηγορο και ανωδινο. 1 ώρα πριν, lefkrc είπε Τσέκαρε και το Opel Astra 1.2lt Turbo που αναφέρθηκε πιο πάνω, μόλις ανανεώθηκε με νέο μοτερ στα 110 και 145 άλογα...και παίζει και προσφορά στην Opel αυτη την περίοδο... Αλλιώς Renault Megane 1.3lt Turbo! Γεμισαμε κουβαρνταδες βλεπω, θα του πληρωνετε εσεις την βενζινη-πετρελαιο που θα καινε μαμιωντας τα Turbo; Γιατι καλα τα αλογα, αλλα θελουν και σανο. 1 1
NickTG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 58 minutes ago, Salvation81 said: Γεμισαμε κουβαρνταδες βλεπω, θα του πληρωνετε εσεις την βενζινη-πετρελαιο που θα καινε μαμιωντας τα Turbo; Γιατι καλα τα αλογα, αλλα θελουν και σανο. Σύγχρονο μικρό turbo με 145 άλογα πρότεινε ο άνθρωπος όχι διλιτρο τετρακίνητο με 300 άλογα. Μια χαρά κατανάλωση πετυχαίνεις εύκολα. 2
Salvation81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, NickTG είπε Σύγχρονο μικρό turbo με 145 άλογα πρότεινε ο άνθρωπος όχι διλιτρο τετρακίνητο με 300 άλογα. Μια χαρά κατανάλωση πετυχαίνεις εύκολα. Μια χαρα καταναλωση με τουρμπο 1.2 που αντι να βγαζει 80 αλογα στην καλυτερη βγαζει 145......Αχα οκ, μαλλον ειναι το καινουργιο κομματι, προφανως 60-70 αλογα τουρμπισια στην εποχη μας δεν θελουν σανο.....
lefkrc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μια χαρα καταναλωση με τουρμπο 1.2 που αντι να βγαζει 80 αλογα στην καλυτερη βγαζει 145......Αχα οκ, μαλλον ειναι το καινουργιο κομματι, προφανως 60-70 αλογα τουρμπισια στην εποχη μας δεν θελουν σανο..... Όλα, μα όλα, τα αυτοκίνητα που αναφέρει ο TS ειναι μικρα turbo....εκτός αν θεωρεις το b-suv Crossland 1.2 ατμοσφαιρα 80 άλογα, ιδανικο για οικογένεια.... Επίσης όλα καινε λιγοτερο απο το 307 του TSσε πραγματικες συνθηκες (υπο φυσιολογική οδήγηση...αν τα μαστιγωνεις, ποιο δεν θελει σανό??). Ο TS ξεκαθαρισε οτι δεν θέλει πετρέλαιο άλλωστε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα