AfterForever Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Έκανα κουταμάρα, μπερδεύτηκα κλασσικά δήλωση 2019 αφορά στο οικονομικού έτος 2018. Τεσπα την έκανε ο λογιστής, εκκαθαριστηκε και την ανέβασα στην ένσταση. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
efo355 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, AfterForever είπε Έκανα κουταμάρα, μπερδεύτηκα κλασσικά δήλωση 2019 αφορά στο οικονομικού έτος 2018. Τεσπα την έκανε ο λογιστής, εκκαθαριστηκε και την ανέβασα στην ένσταση. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Εφόσον ανέβασες τη σώστη δεν θα έχεις θέμα. Γι αυτό βγαίνουν τα προσωρινά αποτέλεσματα για αυτούς τους λόγους. Και όχι δεν έκανες κουταμάρας απλά καμία φορά είναι αυτο που λέμε ένα μυαλό πρωί βράδυ....
Predatorkill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε email οτι πρεπει να γινει συναινεση συζύγου, την εκανα. Στο καπακι ενσταση απλα αναφεροντας οτι υποβληθη η συναινεση. Σημερα στα τελικα αποτελεσματα αναφερει «εγγαμη ή με συμφωνο συμβιωσης με ελλιπη φορολογικα στοιχεια του ετερου μελους». Μας δουλευουν ψιλο γαζι... Ευχομαι να τους βρω στο τηλεφωνο απο Δευτερα (λεμε καμμια μαλακια να περασει η ωρα) @AfterForever τελικα το πηρες το voucher? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Predatorkill
stefanos_13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Μου ηρθε email οτι πρεπει να γινει συναινεση συζύγου, την εκανα. Στο καπακι ενσταση απλα αναφεροντας οτι υποβληθη η συναινεση. Σημερα στα τελικα αποτελεσματα αναφερει «εγγαμη ή με συμφωνο συμβιωσης με ελλιπη φορολογικα στοιχεια του ετερου μελους». Μας δουλευουν ψιλο γαζι... Ευχομαι να τους βρω στο τηλεφωνο απο Δευτερα (λεμε καμμια μαλακια να περασει η ωρα) @AfterForever τελικα το πηρες το voucher? Μηπως έκανες την συναίνεση μετά την λήξη? Στην ένσταση έπρεπε να ανεβάσεις και την φορολογική που έλειπε .Εγώ την ανέβασα μαζί με την ένσταση και κανένα πρόβλημα , πήρα το voucher .
chill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Βγήκανε τα τελικά πλέον αν δεν πήρες υπομονή για του χρόνου. Πήρα και εγώ. Το site πάντως ζεχνει 90τιλα. Καθόλου λειτουργικό και πρέπει άμεσα να ανανεωθεί.
Predatorkill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 36 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε Μηπως έκανες την συναίνεση μετά την λήξη? Στην ένσταση έπρεπε να ανεβάσεις και την φορολογική που έλειπε .Εγώ την ανέβασα μαζί με την ένσταση και κανένα πρόβλημα , πήρα το voucher . Εκανα την συναινεση αμεσως μετα τα προσωρινα αποτελεσματα γι αυτο εκανα και την ενσταση. Υποτιθεται οτι με την συναινεση και την ενσταση δεν θα επρεπε να γινει επανελγχος; 4 λεπτά πριν, chill είπε Βγήκανε τα τελικά πλέον αν δεν πήρες υπομονή για του χρόνου. Πήρα και εγώ. Το site πάντως ζεχνει 90τιλα. Καθόλου λειτουργικό και πρέπει άμεσα να ανανεωθεί. Το site ειναι για κλωτσιες απλα. Δηλαδη αν παω στο Δημο θα κανω μια τρυπα στο νερο; Κλειδωσανε ολα, τελος;
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Το site ειναι για κλωτσιες απλα. Δηλαδη αν παω στο Δημο θα κανω μια τρυπα στο νερο; Κλειδωσανε ολα, τελος; Προφανώς κ δεν θα σε αποτρεψω από το να το κυνηγήσεις αλλά η αίσθηση μου είναι ότι δεν θα καταφέρεις κάτι. Δεν είναι προσωρινές λίστες, είναι τελικές οι οποίες βγήκαν κατόπιν ενστάσεων. Τα vouchers δωθηκαν στους δικαιούχους. Δεν θα βγουν άλλα αποτελέσματα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον. 1 1
AfterForever Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, Predatorkill είπε Μου ηρθε email οτι πρεπει να γινει συναινεση συζύγου, την εκανα. Στο καπακι ενσταση απλα αναφεροντας οτι υποβληθη η συναινεση. Σημερα στα τελικα αποτελεσματα αναφερει «εγγαμη ή με συμφωνο συμβιωσης με ελλιπη φορολογικα στοιχεια του ετερου μελους». Μας δουλευουν ψιλο γαζι... Ευχομαι να τους βρω στο τηλεφωνο απο Δευτερα (λεμε καμμια μαλακια να περασει η ωρα) @AfterForever τελικα το πηρες το voucher? Καλημέρα. Ναι το πήρα. Συναίνεση είχα κάνει, έκανα και ένσταση με τα φετινά εκκαθαριστικά και όλα ΟΚ.
Predatorkill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, AfterForever είπε Καλημέρα. Ναι το πήρα. Συναίνεση είχα κάνει, έκανα και ένσταση με τα φετινά εκκαθαριστικά και όλα ΟΚ. Αρα η μαλακια μου ηταν που δεν επισυναψα το εκκαθαριστικο μου. Για πια διασυνδεση μιλαμε τοτε αμα ηταν να χρειαζεται να ανεβασω στοιχεια για τα οποια συναινω να διαχειριστουνε; Οτι να ναι... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Predatorkill
Avatar_GR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Πρόβλημα και σε εμένα... "Μη άντληση εισοδημάτων ετέρου μέλους από ΑΑΔΕ (μη υποβολή δήλωσης 2020 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2020 ή μη συνδεδεμένο ΑΦΜ ετέρου μέλους με ΑΦΜ αιτούσας ή μη δήλωση συναίνεσης)" Είμαι σε διάσταση με την σύζυγο εδώ και ένα χρόνο. Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε και στο email μου έστειλαν την αυτοματοποιημένη απάντηση του τύπου, κάντε ένσταση και επισυνάψτε τα έντυπα που σας ζητάει το σύστημα. Συναίνεση είχα κάνει, τώρα που ξαναμπήκα όμως με έβαλε ξανά να κάνω αποδοχή τους όρους..οπότε μάλλον δεν την είχε πάρει το σύστημα τους;;; Τι να τους ανεβάσω; Σκέφτομαι να στείλω Ε1, εκκαθαριστικά (και των δύο). ΥΔ δικιά μου (ότι συναινώ), εξουσιοδότηση δικιά μου (ότι συναινώ) και εικόνες από το μητρώο που να φαίνεται η διάσταση και το χαρτί της ΔΟΥ που φαίνεται η διάσταση. Καμιά ιδέα/βοήθεια κανείς;;; (Θα δώσω και δωράκια steamkeys σε όποιον βοηθήσει και το πάρω.) 😁 HEEEEEEEELP
Lioner Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Πρόβλημα και σε εμένα... "Μη άντληση εισοδημάτων ετέρου μέλους από ΑΑΔΕ (μη υποβολή δήλωσης 2020 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2020 ή μη συνδεδεμένο ΑΦΜ ετέρου μέλους με ΑΦΜ αιτούσας ή μη δήλωση συναίνεσης)" Είμαι σε διάσταση με την σύζυγο εδώ και ένα χρόνο. Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε και στο email μου έστειλαν την αυτοματοποιημένη απάντηση του τύπου, κάντε ένσταση και επισυνάψτε τα έντυπα που σας ζητάει το σύστημα. Συναίνεση είχα κάνει, τώρα που ξαναμπήκα όμως με έβαλε ξανά να κάνω αποδοχή τους όρους..οπότε μάλλον δεν την είχε πάρει το σύστημα τους;;; Τι να τους ανεβάσω; Σκέφτομαι να στείλω Ε1, εκκαθαριστικά (και των δύο). ΥΔ δικιά μου (ότι συναινώ), εξουσιοδότηση δικιά μου (ότι συναινώ) και εικόνες από το μητρώο που να φαίνεται η διάσταση και το χαρτί της ΔΟΥ που φαίνεται η διάσταση. Καμιά ιδέα/βοήθεια κανείς;;; (Θα δώσω και δωράκια steamkeys σε όποιον βοηθήσει και το πάρω.) 😁 HEEEEEEEELP Έχεις ανεβάσει το φετινο εκκαθαριστικό στην αίτηση ? Μήπως μπερδεύτηκες και ανέβασες του προηγούμενου έτους ? Επίσης, με ποιον τρόπο μπαίνετε στο σύστημα ? Εγώ που προσπαθώ να μπω γράφει ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 23:59 της 8.8.2021 Μπορείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, εφόσον δεν την έχετε δώσει. Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων στις 13.8.2021 Ανάρτηση οριστικών αποτελεσμάτων στις 20.8.2021 Εγώ θυμάμαι πως όταν είχα θέμα με τα δικαιολογητικά που έπρεπε να ανεβάσεις σε pdf, τα είχε με κόκκινο πλαίσιο, τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν πως αυτό είναι προβλημα στο σύστημα και να μην το δίνω σημασία, μου είπε απλά να κάνω την συναίνεση ως σύζυγος και να κάνει υποβολή την αίτηση η γυναίκα μου Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Lioner 1
Avatar_GR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να μπω στο σύστημα. Στα προσωρινά αποτελέσματα μου το βγάζει αυτό. Ακόμα δεν έχω ανεβάσει τίποτα...Περιμένω να δω τι χαρτιά να ανεβάσω. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Avatar_GR 1
Lioner Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Και κάτι άλλο άσχετο.. Εφόσον μας δίνεται ένας ηλεκτρονικός κωδικός μετά την υποβολή της αίτησης, αν δεν τον έχω αποθήκευση αυτόν τον κωδικό πως μπορώ να τον μάθω εφόσον δεν μπορώ να μπω στο σύστημα πια? Για να δω τα αποτελέσματα... (Πάλι καλά πως το είχα βγάλει screenshot στο ipad αλλά το άφησα σπίτι και τώρα είμαι Χαλκιδική και δεν γνωρίζω τον κωδικό...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα