AfterForever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Μου απορρίφθηκε η αίτιση για να πάει παιδικό το παιδί για τον λόγο που έχω γράψει πιο κάτω. Έχω ανεβάσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έχω κάνει συναίνεση (αλλιώς δε σε άφηνε να πατήσεις υποβολή) δεν έχω οφειλές, δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και επίσης τα τηλέφωνα δε λειτουργούν της υπηρεσίας για να ρωτήσω.... Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;; Βγάζει πρακτικά την ίδια αιτιολογία και για τη σύζυγο (την αιτούσα δλδ) και για μένα (που ως σύζυγος έχω κάνει συναίνεση).... Ελλείψεις φακέλου δικαιολογητικών : Μη δυνατότητα άντλησης στοιχείων από ΑΑΔΕ του ετέρου μέλους (μη υποβολή δήλωσης 2019 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2019 ή μη συνδεδεμένο ΑΦΜ ετέρου μέλους με ΑΦΜ αιτούσας ή μη δήλωση συναίνεσης) Μη δυνατότητα άντλησης στοιχείων από ΑΑΔΕ της αιτούσας (μη υποβολή δήλωσης 2019 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2019) Επίσης να τονίσω ότι δικαιολογητικά για τα εκκαθαριστικά δε με άφηνε να ανεβάσω, γιατί τα αντλούσε από το gsis αυτόματα, δηλαδή δεν είχε επιλογή για upload....
christakos07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Έχει υποβληθεί και εκκαθαριστεί δήλωση για το φορολογικό έτος 2019; Αν ναι, τότε πρόκειται προφανώς περί συστημικού λάθους.
AfterForever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Κανονικότατα, αφού μπαίνω και στο gsis τις βλέπω κανονικά, τις κατεβάζω κτλ !
Bourdoulas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, AfterForever είπε Κανονικότατα, αφού μπαίνω και στο gsis τις βλέπω κανονικά, τις κατεβάζω κτλ ! Αφού δε σηκώνουν το τηλέφωνο δοκίμασε να τους στείλεις και ένα email
manof1981 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) οταν σου βγάζει αυτο το σφαλμα που λεει ο φιλος παραπανω ,τι δικαιολογητικο πρεπει να επισυναψεις για να ειναι οκ η αιτηση? Ελλείψεις φακέλου δικαιολογητικών : Μη δυνατότητα άντλησης στοιχείων από ΑΑΔΕ του ετέρου μέλους (μη υποβολή δήλωσης 2019 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2019 ή μη συνδεδεμένο ΑΦΜ ετέρου μέλους με ΑΦΜ αιτούσας ή μη δήλωση συναίνεσης) Μη δυνατότητα άντλησης στοιχείων από ΑΑΔΕ της αιτούσας (μη υποβολή δήλωσης 2019 ή μη εκκαθαρισμένη δήλωση 2019) Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από manof1981 1
AfterForever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Προφανώς (δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι) τα εκκαθαριστικά που υποτίθηκαν αντλήθηκαν αυτόματα...Εγώ αυτό θα κάνω. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τροποποίηση ένστασης;
mihanikos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μπες να κάνεις ένσταση και ανέβασε τις δηλώσεις σε pdf και την δική σου και της συζύγου.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, AfterForever είπε Κανονικότατα, αφού μπαίνω και στο gsis τις βλέπω κανονικά, τις κατεβάζω κτλ ! Μήπως οι δηλώσεις είναι πολύ πρόσφατες και θέλει το σύστημα 1-2 ημέρες να τις δει ?
zmaskos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Και σε μένα τα ίδια, δικαιολογημενα βέβαια γιατι δεν έχω υποβάλει ακόμα φορολογική δήλωση. υποτίθεται λήγει η υποβολή 28/8. Θα έπρεπε να το λάβουν υπόψη τους Τώρα τρέχω και δε φτάνω, οι ενστάσεις είναι μέχρι 18/8, μέσα στον δεκπενταυγουστο. Να δω αν θα το καταφέρω, ο λογιστής είναι σε άδεια.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μη συνδεμένο Αφμ με αιτουσας λέει... Άρα κάτι άλλο συμβαίνει εδώ.
kosmo555 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα το ίδιο και σε μένα , μόνο που στην δικιά μας αίτηση εξαρχής δεν είχε τραβήξει το αφμ μου αυτόματα γιατί δεν είχαμε δώσει ληξιαρχική πράξη γάμου στην εφορία και δεν ήταν συνδεδεμένα τα αφμ μας(παρολαυτα έκανα upload την δήλωση μου κανονικά),έδωσα το χαρτί την επόμενη μέρα στην εφορία και άλλαξε μέσα στα στοιχειά στο gsis αλλά στην αίτηση δεν φάνηκε τίποτα μάλλον τραβάει ότι βρει όταν την ξεκινήσεις.. τι υποτίθεται ότι πρέπει να τους κάνω upload? σύμφωνο συμβίωσης και φορολογικές ξανά? η κάνα export pdf στα στοιχεία μου μέσα στο gsis ότι λέει πλέον για σύμφωνο συμβιώσεις με το ταδε αφμ ? καμιά ιδέα? 7 ώρες πριν, AfterForever είπε Προφανώς (δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι) τα εκκαθαριστικά που υποτίθηκαν αντλήθηκαν αυτόματα...Εγώ αυτό θα κάνω. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τροποποίηση ένστασης; δες εδώ πότε έγινε εκκαθάριση στην δήλωση https://aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos και εδώ για ένσταση https://web.eetaa.gr:38445/ επίσης συναίνεση έκανες? αν όχι εδώ https://web.eetaa.gr:38443/ Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από kosmo555
Nikhlou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, μου βγαζει το ιδιο και εμενα και νομιζω πως ξεχασα ν ακανω την συναινεση απο τον συζυγο για αυτο μου το βγαζει. Στην ενσταση πως θα το κανω τωρα ; ξερετε αν μπορω να μπω να κανω την συναινεση τωρα ; και αν λειπουν κ αλλα πως υα ξερω ακριβως τι λειπει αν υπαρχει κ αλλο θεμα δλδ;;; τι μπερδεμα ειναι αυτο
AfterForever Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kosmo555 είπε Καλησπέρα το ίδιο και σε μένα , μόνο που στην δικιά μας αίτηση εξαρχής δεν είχε τραβήξει το αφμ μου αυτόματα γιατί δεν είχαμε δώσει ληξιαρχική πράξη γάμου στην εφορία και δεν ήταν συνδεδεμένα τα αφμ μας(παρολαυτα έκανα upload την δήλωση μου κανονικά),έδωσα το χαρτί την επόμενη μέρα στην εφορία και άλλαξε μέσα στα στοιχειά στο gsis αλλά στην αίτηση δεν φάνηκε τίποτα μάλλον τραβάει ότι βρει όταν την ξεκινήσεις.. τι υποτίθεται ότι πρέπει να τους κάνω upload? σύμφωνο συμβίωσης και φορολογικές ξανά? η κάνα export pdf στα στοιχεία μου μέσα στο gsis ότι λέει πλέον για σύμφωνο συμβιώσεις με το ταδε αφμ ? καμιά ιδέα? δες εδώ πότε έγινε εκκαθάριση στην δήλωση https://aade.gr/polites/eisodima/enimerosi-ekkatharisis-dilosis-forologias-eisodimatos και εδώ για ένσταση https://web.eetaa.gr:38445/ επίσης συναίνεση έκανες? αν όχι εδώ https://web.eetaa.gr:38443/ Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή έχω μπερδευτεί. Μιλάμε για τη φετινή δήλωση του 2020 (για το οικονομικό έτος 2019) έτσι; Γιατί αυτή όντως δεν έχει υποβληθεί και οριστικοποιηθεί.... Αν την κάνω άμεσα ο λογιστής, εκκαθαρίζεται επιτόπου και μπορώ να την ανεβάσω με την ένσταση;; Δε βρίσκω και το λογιστή σήμερα μέρα που είναι. Συναίνεση έχω κάνει κανονικά. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από AfterForever
Boubis1411 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Αυτό με την συναίνεση φέτος έγινε; Δεν θυμάμαι πέρυσι να ήθελε κάτι.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, AfterForever είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή έχω μπερδευτεί. Μιλάμε για τη φετινή δήλωση του 2020 (για το οικονομικό έτος 2019) έτσι; Γιατί αυτή όντως δεν έχει υποβληθεί και οριστικοποιηθεί.... Αν την κάνω άμεσα ο λογιστής, εκκαθαρίζεται επιτόπου και μπορώ να την ανεβάσω με την ένσταση;; Δε βρίσκω και το λογιστή σήμερα μέρα που είναι. Συναίνεση έχω κάνει κανονικά. Ρε φίλε, στην δήλωση του 2018, είσαι ΑΚΟΜΑ ? Και στο λέει και το μήνυμα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα