Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Χαίρετε.Γνωριζετε πως μπορω να αποθηκεύσω σταθμούς στο συγκεκριμένο hi-fi?
tara493 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Από το εγχειρίδιο του HI-FI ολόκληρο μπορείς να το δεις στο παρακάτω link https://manualsbrain.com/en/manuals/1117876/ Manual tuning preset You can manually tune in and store the radio frequency of the desired stations. Press TUNER/BAND repeatedly to select “FM” or “AM”. Press TUNING –/+ (or – m or M+ on the unit) repeatedly to tune in the desired station. Press TUNER MEMORY. A preset number appears. Press PRESET –/+ (or . or > on the unit) repeatedly to select the desired preset number. Press ENTER. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από tara493
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Συγγνώμη αλλά τις οδηγίες δεν τις καταλαβαίνω,τα στερεοφωνικά συνήθως τα ξέρω πολύ καλά, αλλά το συγκεκριμένο δεν μπορώ να καταλάβω πως αποθηκεύω σταθμούς. Έχω ένα άλλο hifi pioneer με εκείνο πολύ εύκολα αποθηκεύω σταθμούς.
yiankap Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Έχω ακριβώς το ίδιο. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αποθήκευση σταθμών στη μνήμη. Θα δω αύριο και θα σου πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, yiankap είπε Έχω ακριβώς το ίδιο. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αποθήκευση σταθμών στη μνήμη. Θα δω αύριο και θα σου πω. Έγινε.Ευχαριστω πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα