kallair Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, biliardas είπε Μια ερώτηση μπορεί να είναι και χαζή και παραπληροφόρηση αλλά ρε φίλε είχες κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας,έχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο νησί.? πλεον μια χαρα σχεδον σημα ακομα κ σε παραλιες απομασκρυμενες. το καλυτερο σημα το εχει η cosmote κ ακολουθει η vodafone. Wind δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα εχει θεματακια, ειδικα στις παραλιες. στα χωρια θα εισαι κομπλε στο 99% των περιπτωσεων (αφηνω 1% γτ μπορει να εισαι σε καμια περιεργη πλαγια κ σε κανα σπιτι παλιο που ειναι με 1 μετρο παχος τοιχο). παλιοτερα σε καποιες παραλιες που ειναι κολπισκοι κ γυρω γυρω βουνα, το σημα στην καλυτερη ηταν μια γραμμη Εdge. πλεον ειναι μεταξυ 3G/H+/4G.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στις 19/8/2020 στις 11:31 ΜΜ, biliardas είπε Μια ερώτηση μπορεί να είναι και χαζή και παραπληροφόρηση αλλά ρε φίλε είχες κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας,έχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο νησί.? Για να μπορείς να καλείς τον ψυχολόγο; 😆
biliardas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Για να μπορείς να καλείς τον ψυχολόγο; 😆 Χαχαχαχαχα ναι για να κάνω online συνεδρίες..😉
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, biliardas είπε Χαχαχαχαχα ναι για να κάνω online συνεδρίες..😉 -Γιατρέ...Ακούω φωνές, βλέπω σκιές. 😬 -Ιδέα σου είναι, δεν υπάρχει κανείς τριγύρω.
biliardas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε -Γιατρέ...Ακούω φωνές, βλέπω σκιές. 😬 -Ιδέα σου είναι, δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Όχι παρέα θα έχω τον «Γουίλσον»(ταινίας ναυαγός αν δεν σου έρχεται στο μυαλό)🏐🏐🏐🏐🏐 όποτε κάποιον θα έχω δίπλα μου δεν θα έχω οπτασίες.. 2
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, biliardas είπε Όχι παρέα θα έχω τον «Γουίλσον»(ταινίας ναυαγός αν δεν σου έρχεται στο μυαλό)🏐🏐🏐🏐🏐 όποτε κάποιον θα έχω δίπλα μου δεν θα έχω οπτασίες.. Περιμένουμε φωτογραφίες παρέα με την φτιαγμένη μπάλα και ηχογραφημένη συνομιλία. 🤣
conkal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Τι θες να μαθεις για κυθηρα ? δεν ειμαι μονιμος κατοικος αλλα εχουμε σπιτι εκει και εχω παει μερικες φορες. για ποια χωρια σε ενδιαφερει ? (δεν ειναι και πολλα μεταξυ μας, οσα ειναι σε μεγεθος μεγαλυτερα του οικισμου) Το σημα ειναι καπως καλυτερα απο παλια αλλα ειναι απαισιο αν συγκρινεις με αλλες περιοχες.
biliardas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, conkal είπε Τι θες να μαθεις για κυθηρα ? δεν ειμαι μονιμος κατοικος αλλα εχουμε σπιτι εκει και εχω παει μερικες φορες. για ποια χωρια σε ενδιαφερει ? (δεν ειναι και πολλα μεταξυ μας, οσα ειναι σε μεγεθος μεγαλυτερα του οικισμου) Το σημα ειναι καπως καλυτερα απο παλια αλλα ειναι απαισιο αν συγκρινεις με αλλες περιοχες. Σε γενικές γραμμές και από άλλο ποστ τα έμαθα...Αλλά όταν εννοείς απαίσιο σε άλλες περιοχές εννοείς εκτός Κυθηρων.?Σκεφτομαι να μείνω κάπου από Λιβάδι μέχρι Ποταμός κάπου στη μέση..Αν έχεις να προτείνεις κάτι απλά μ λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις