Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alx301 είπε

γιατί οχι; 

👍👍👍👍 Για δυο χρόνια πιστεύω θα είναι λίγο δύσκολα αλλά σε γενικές γραμμές θα περάσουν εύκολα.

Δημοσ.

Τέλος Μαϊου για 2 ημέρες όλα πληρωμένα απ την δουλειά για να κάνω μια εγκατάσταση λίγων ωρών (πήρα και την κοπέλα μου μαζί) γιατί θα είχα αρκετό χρόνο μετά να γυρίσουμε το νησί και την επόμενη πήγαμε 2 ώρες νωρίτερα στο λιμάνι μη τυχόν δε φύγουμε με το ένα μόνο καράβι που έφευγε όλη την ημέρα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The Spirit είπε

Τέλος Μαϊου για 2 ημέρες όλα πληρωμένα απ την δουλειά για να κάνω μια εγκατάσταση λίγων ωρών (πήρα και την κοπέλα μου μαζί) γιατί θα είχα αρκετό χρόνο μετά να γυρίσουμε το νησί και την επόμενη πήγαμε 2 ώρες νωρίτερα στο λιμάνι μη τυχόν δε φύγουμε με το ένα μόνο καράβι που έφευγε όλη την ημέρα.

????

Δημοσ.
Στις 14/8/2020 στις 8:30 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Κοίταγε να φυγει όπως όπως,αν ήξερε κολύμπι θα εφευγε κολυμπώντας.

Αυτό ακριβώς

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ψιτ είπε

Υπάρχει αρκετή πληροφορία σε αυτό το θέμα... που άνοιξες πέρσι!

Ναι το ξέρω αλλά το έιχαμε λίγο στον αέρα..Τώρα θέλω να μάθω κάποιες λετπομερειες για τα χωριά εκεί και γενικά.😜 

Δημοσ.

Τις απαντησεις στις εχουν δωσει ηδη στο περσινο τοπικ. Αν θες κανε πιο συγκεκριμενες ερωτησεις για να παρεις κ τις απαντησεις που θες. Χωρια χειμωνα εχουν "ζωη" μονο Ποταμός και Λειβαδι, τα υπολοιπα λιγο πολυ ερημωνουν. ακομα κ η Χωρα. Kαψαλι που καλοκαιρι ειναι απο τα πιο "δυνατα" παραθαλασσια χωρια πχ ο θειος μου ειπε οτι τον χειμωνα ΑΝ θα ανοιξει ενα καφενειο για λιγες ωρες και αυτο αναλογως τις ορεξεις κ τις δουλειες που εχει να κανει ο ιδιοκτητης του..

Απο συζητηση που εκανα πριν μερικες μερες με συγγενη μου οσο ημουν κατω, οσο ομορφα ειναι το καλοκαιρι με απιστευτες γραφικες παραλιες, ωραια νερα, και και και, τοσο κακα ειναι τον χειμωνα σε σημειο που να μην την παλευει ουτε η ιδια κ να σκεφτεται ηδη ποσο δυσκολος θα ειναι κ ο φετινος χειμωνας ειδικα αν γινει παλι κανα lockdown.

Προσωπικα δεν πιστευω να την παλευα χειμωνα στα κυθηρα, οσο απιστευτα ομορφα κ αν εχω περασει τα καλοκαιρια εκει. βεβαια ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες ανοχες κ αντοχες οποτε μπορει να σου ταιριαζει η "νεκρα" του χειμωνα που επικρατει τους μη καλοκαιρινους μηνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, kallair είπε

. Χωρια χειμωνα εχουν "ζωη" μονο Ποταμός και Λειβαδι, τα υπολοιπα λιγο πολυ ερημωνουν...

Με κάλυψες αυτό ήθελα πιο πολύ ευχαριστώ φίλε..Απλά στο περσινό ποστ ήταν μια ιδέα απλά τώρα ήρθε η ώρα να την ζήσω αυτη την ιδέα..🤣

Επεξ/σία από biliardas
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kallair είπε

καλο κουραγιο κ οταν με το καλο χειμωνιασει, περιμενουμε εντυπωσεις για τα συν κ τα κατα.

Μια ερώτηση μπορεί να είναι και χαζή και παραπληροφόρηση  αλλά ρε φίλε είχες κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας,έχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο νησί.?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...