Προς το περιεχόμενο

Epic εναντίον Apple εναντίον Google: Σύγκρουση κολοσσών με φόντο το Fortnite [Ενημέρωση]

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε

Αυτό είναι το απίστευτο, το λογικό που ισχύει σε Android, Windows και macOS, δηλαδή να μην υπάρχει λογισμικό μόνο μέσα από το επίσημο store, θεωρείται παράλογο στα iPhones

Το Jailbreak δεν είναι απάντηση και χρησιμοποιούνται κενά ασφαλείας για ανοίξει.

Μια φορά... μόνο μία να κάτσεις και να σκεφτείς τι λες... 

Ζητάς από μια εταιρία που της ανήκει το software, το hardware και που έχει την αποκλειστική διάθεση και κυριότητα και των δύο, να γίνει σαν το android ή τα windows που και η κουτσή Μαρία μπορεί να διαθέσει και να πουλήσει...

ΥΓ: το macOs και μάλιστα μετά την αλλαγή των επεξεργαστών θα γίνει τόσο κλειστό όσο και το iOS...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ζητάς από μια εταιρία που της ανήκει το software, το hardware και που έχει την αποκλειστική διάθεση και κυριότητα και των δύο, να γίνει σαν το android ή τα windows που και η κουτσή Μαρία μπορεί να διαθέσει και να πουλήσει...

ΥΓ: το macOs και μάλιστα μετά την αλλαγή των επεξεργαστών θα γίνει τόσο κλειστό όσο και το iOS...

Αυτό ακριβώς ζητάω από το 1ο μήνυμα, καταστροφή του μονοπωλίου της Apple που έχει πάνω στις συσκευές της.

Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε

Αυτό ακριβώς ζητάω από το 1ο μήνυμα, καταστροφή του μονοπωλίου της Apple που έχει πάνω στις συσκευές της.

Ακόμα περιμένω τον νόμο που αποδεικνύει το μονοπώλιο της Apple...

• Like 1

25 minutes ago, Hacker?pcs said:

Δεν είναι νόμος, πρακτική της Apple είναι και από το 1ο μήνυμα σ' αυτό το ποστ αυτό έγραψα, ότι θέλω να υποχρεωθεί η Apple να αλλάξει

Θέλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απο το 2012 οι Κινέζοι ξεκίνησαν να επενδύουν στην EPIC. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτό:

Επεξ/σία από DJTaurus

Στις 17/8/2020 στις 7:36 ΜΜ, Hacker?pcs είπε

μα είναι σα να ζητάς σε μια μπλούζα που έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει μια Χ μάρκα, να πάει μια άλλη μάρκα να βάλει την στάμπα της πάνω της χωρίς την άδεια της πρώτης.

το πως διαχειρίζεται κάποιος το κατάστημά του, είναι δικό του θέμα. εάν δε γουστάρεις να πάρεις ios, ρίχνεις ένα σιχτήρισμα στην apple και πας και αγοράζεις τον αντίπαλο που προσφέρει αυτό που θέλεις.

δεν είναι λογικό να ζητάς από την Nike να γίνει Diadora επειδή η Diadora σου δίνει αυτό που θες.

θα φτιάξω μία εταιρεία που κάνει καφέ και θα απαιτήσω από όλα τα supermarket να με βάλουν στο ράφι. για σκέψου λίγο, θα με βάλουν χωρίς να πληρώσω; θα με βάλουν όλοι με τους ίδιους όρους; και εάν δεν με βάλουν θα πάω να σκούζω πως υπάρχει μονοπώλειο στα σούπερ μάρκετ και δεν με βάζουν μέσα χωρίς να τους δώσω προμήθεια;

η apple έχει κάνει χίλια δύο αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να την αναγκάσει να μην πουλήσει ότι θέλει η ίδια στο κατάστημά της και να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάτι που έχει κατασκευάσει η ίδια.

μην λέτε παράλογα πράγματα μερικοί.

Στις 17/8/2020 στις 7:35 ΜΜ, AtiX είπε

Μια φορά... μόνο μία να κάτσεις και να σκεφτείς τι λες... 

Μάλλον πρέπει να σκεφτείς τι έγραψες...

Έχει η  Αpple αποκλειστική κυριότητα του προϊόντος που αγόρασα εγώ?

Καλό, το ΚΚΚ σε ευχαριστεί.

6 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μάλλον πρέπει να σκεφτείς τι έγραψες...

Έχει η  Αpple αποκλειστική κυριότητα του προϊόντος που αγόρασα εγώ?

Καλό, το ΚΚΚ σε ευχαριστεί.

Γιατί σου απαγόρευσε να το κάνεις ότι θέλεις??? Ακόμα και να το σπάσεις μπορείς ή να του κάνεις jailbreak, απλά σου ξεκαθαρίζει ότι μετά από αυτά δεν θα έχει καμία ευθύνη για την μη λειτουργιά του... 

Πραγματικά μερικοί το έχετε τερματίσει...

6 ώρες πριν, AtiX είπε

Γιατί σου απαγόρευσε να το κάνεις ότι θέλεις??? Ακόμα και να το σπάσεις μπορείς ή να του κάνεις jailbreak, απλά σου ξεκαθαρίζει ότι μετά από αυτά δεν θα έχει καμία ευθύνη για την μη λειτουργιά του... 

Πραγματικά μερικοί το έχετε τερματίσει...

Α, οκ...οπότε δεν γνωρίζεις τι σημαίνει "αποκλειστική κυριότητα" και απλά το γράφεις γιατί ακούγεται κάπως.

Σε άλλα νέα, ναι, δεν θα ζητήσω ευθύνες από την Apple (από καμία εταιρεία, βασικά) αν εγώ σπάσω το προϊόν της (εκτός κι αν μου το πλασάρει για "άθραυστο".

Το τερματίζω, όντως, εδώ.

2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Α, οκ...οπότε δεν γνωρίζεις τι σημαίνει "αποκλειστική κυριότητα" και απλά το γράφεις γιατί ακούγεται κάπως.

Σε άλλα νέα, ναι, δεν θα ζητήσω ευθύνες από την Apple (από καμία εταιρεία, βασικά) αν εγώ σπάσω το προϊόν της (εκτός κι αν μου το πλασάρει για "άθραυστο".

Το τερματίζω, όντως, εδώ.

Καλό είναι να διαβάσεις εσύ τι σημαίνει "αποκλειστική κυριότητα" εκτός και αν νομίζεις ότι η εταιρία μπορεί να έρθει και να στο ζητήσει πίσω ετσι στα καλά των καθουμένων...

49 λεπτά πριν, AtiX είπε

Καλό είναι να διαβάσεις εσύ τι σημαίνει "αποκλειστική κυριότητα" εκτός και αν νομίζεις ότι η εταιρία μπορεί να έρθει και να στο ζητήσει πίσω ετσι στα καλά των καθουμένων...

Ναι, αυτό ακριβώς σημαίνει.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/kyriotita

Spoiler

Στην νομική επιστήμη ως κυριότητα ορίζεται η άμεση και απόλυτη εξουσία ενός προσώπου πάνω σε ένα πράγμα, η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικό δικαίωμα και να αναγνωρίζεται από το νόμο. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι βασικές για να μη μπερδεύει κανείς την κυριότητα με τη νομή και την κατοχή.

Για αυτό λέω...δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείς.

Συνέχισε ελεύθερα, βέβαια.

3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ναι, αυτό ακριβώς σημαίνει.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/kyriotita

Απόκρυψη περιεχομένων

Στην νομική επιστήμη ως κυριότητα ορίζεται η άμεση και απόλυτη εξουσία ενός προσώπου πάνω σε ένα πράγμα, η οποία όμως πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικό δικαίωμα και να αναγνωρίζεται από το νόμο. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι βασικές για να μη μπερδεύει κανείς την κυριότητα με τη νομή και την κατοχή.

Για αυτό λέω...δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείς.

Συνέχισε ελεύθερα, βέβαια.

Για βρες μου λίγο που το γράφει για καταναλωτικά προϊόντα κινητά, πλυντήρια, τσιγάρα, αναψυκτικά, κλπ...

10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για βρες μου λίγο που το γράφει για καταναλωτικά προϊόντα κινητά, πλυντήρια, τσιγάρα, αναψυκτικά, κλπ...

Η λέξη "πράγμα", σε τί αναφέρεται?

Έγραψες κάτι λάθος, συνεχίζεις να το τραβάς.

Η κυριότητα του iPhone, πχ, πέρασε σε εμένα τη στιγμή που το αγόρασα.

Δεν είναι χρησιδάνειο (όπως πχ τα ρούτερ που μας δίνουν οι παροχοι συνήθως, σε αντίθεση με αυτά που αγοράζουμε μόνοι μας, των οποίων την κυριότητα έχουμε).

Η κάθε Apple δεν έχει την παραμικρή κυριότητα και λόγο πάνω στο hw που εγώ αγόρασα.

Η 3Ε, αντίστοιχα, πάνω στη σόδα μου.

Η Eskimo, το ίδιο, στο πλυντήριό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Η λέξη "πράγμα", σε τί αναφέρεται?

Έγραψες κάτι λάθος, συνεχίζεις να το τραβάς.

Η κυριότητα του iPhone, πχ, πέρασε σε εμένα τη στιγμή που το αγόρασα.

Δεν είναι χρησιδάνειο (όπως πχ τα ρούτερ που μας δίνουν οι παροχοι συνήθως, σε αντίθεση με αυτά που αγοράζουμε μόνοι μας, των οποίων την κυριότητα έχουμε).

Η κάθε Apple δεν έχει την παραμικρή κυριότητα και λόγο πάνω στο hw που εγώ αγόρασα.

Η 3Ε, αντίστοιχα, πάνω στη σόδα μου.

Η Eskimo, το ίδιο, στο πλυντήριό μου.

Ναι έχεις την κυριότητα αλλά όχι από την στιγμή που η άδεια χρήσης λειτουργικού ανανεώνεται...

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...