Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω λιώσει όλα τα quake. Το 1 για μένα ήταν η πιο έντονη gaming εμπειρία που είχα ποτέ. Ειδικά με το QuakeWorld που έκανε το online gaming μόδα στη μέση της δεκαετίας του 90. Επίσης, έχω το βιβλίο με την ιστορία της id υπογεγραμμένο και αφιερωμένο σε μένα προσωπικά από τον ίδιο τον άρχοντα Romero.

Επεξ/σία από antirix024
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antirix024 είπε

έχω λιώσει όλα τα quake. Το 1 για μένα ήταν η πιο έντονη gaming εμπειρία που είχα ποτέ. Ειδικά με το QuakeWorld που έκανε το online gaming μόδα στη μέση της δεκαετίας του 90. Επίσης, έχω το βιβλίο με την ιστορία της id υπογεγραμμένο και αφιερωμένο σε μένα προσωπικά από τον ίδιο τον άρχοντα Romero.

τα εχει ακομη τα παιχνιδια στα cd τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gregory22 είπε

Τον υπεύθυνο marketing της Bethesda....τον πληρώνουν κιόλας?

Σε Δραχμες, Μαρκα, Λιρετες και Γαλλικα Φραγγα

κριμα ρε γμτ, ειχα μια crt στο παταρι και μια voodoo και τα πεταξα... που να σκεφτομουν οτι θα ξαναχρειαστουν?

Επεξ/σία από nick10000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την Bethesda περιμέναμε, θα τσιμπήσω όμως το digital γιατί το δισκάκι αποκτάει συλλεκτική άξια 

Επεξ/σία από Fil_X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε......το λιγουρευεστε το λιγουρευεστε;;;;;

Όσο το σκέφτεστε κάποιος άλλος κατεβάζει το δικό σας quake 

1 λεπτό πριν, hristos1975psi είπε

Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε......το λιγουρευεστε το λιγουρευεστε;;;;;

Όσο το σκέφτεστε κάποιος άλλος κατεβάζει το δικό σας quake 

Επεξ/σία από hristos1975psi
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σπίτι να το δω επιτόπου, κάπου έχω ένα πακέτο με τα 3 πρώτα, κάτι χρόνια ξεχασμένο σε ράφι.

Quake, unreal, alien arena Και half life 2 death match, λιωμένα.... Α! Και το wolfenstein!!!

Τι ζωή να έχει πλέον η 3αδα σε multi??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό πιθανόν να μην παίζει σε σύγχρονα συστήματα. Θα ψάχνει να βρει το directx 5. Aν δε το βάλει κάποιος σε μόνιτορ 2κ ή 4κ ή δεν θα βλέπει τίποτα ή θα πρέπει να παίζει σε παράθυρο μινιατούρα. Όταν έχεις παίξει pubg και far cry θα ασχοληθείς με το quake 2? Έλεος. Είπαμε καλή και η νοσταλγία αλλά αυτό καταντά μαζοχισμός. 

Επεξ/σία από gramacar
  • Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, KilliK είπε

τα εχει ακομη τα παιχνιδια στα cd τους;

δυστυχώς μόνο το Quake 1 έχω το CD. Και ο λόγος που το πρόσεξα τόσα χρόνια ήταν γιατί ήθελα να έχω και το soundtrack που είναι ενσωματωμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...