Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους είμαι σε έρευνα αγοράς ρομποτικής σούπας αλλά έχασα τον μπουσουλα με τα μοντέλα που κυκλοφορούν.  θέλω να κάνει χαρτογράφηση σε δύο ορόφους  να σφουγγαριζει και να έχει ευρωπαϊκούς σέρβερ , μπορώ να αγοράσω από εδώ η και από Κίνα χωρίς πρόβλημα  .

Το σπίτι είναι μεγάλο αλλά δεν έχω χαλιά ζώα κτλ .

Καμία πρόταση σε τιμή από 200 έως 400+ ευρώ;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Δεν υπάρχει καμία που να είναι έστω και 50% αποτελεσματική, πεταμένα λεφτά !!!

Αυτό μου είχε πει φίλος που έχει κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

44 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Ευχαριστώ φίλε μου,κάποιος άλλος με πρόταση;

Για ρίξε μια ματιά στο YouTube μερικά μοντέλα ελληνικής και ξένης αγοράς.

Τώρα τρέχει προσφορά στον Κωτσόβολο με τις irobot και 20.000/40.000 πόντους.

Η αλήθεια είναι ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν έχω καταλάβει πως αποφεύγει τα έπιπλα

Δημοσ.

Όταν μιλάμε για χαρτογράφηση δύο ορόφων τότε πάμε κατευθείαν σε σκούπες με λέιζερ ,ξέρετε το χαμηλότερο ύψος που πρέπει να έχει ένα έπιπλο για να περάσει από κάτω μια τέτοια σκούπα;.

Δημοσ.

Εδώ και 2 μήνες περίπου έχουμε πάρει την Viomi V2. Πειστήκαμε να πάρουμε σκούπα ρομπότ, όταν είδαμε την χρήση της στο σπίτι φίλης με σκύλο (έχει την Roborock). Η σκούπα κάνει τρομερή δουλειά και έχει μειωθεί τρομερά η σκόνη στο σπίτι. Δεν το σκέφτεσαι να την χρησιμοποιήσεις, πέφτουν ψίχουλα την βάζεις να σκουπίσει γύρω από το τραπέζι, θέλεις να καθαρίσεις ένα δωμάτιο το επιλέγεις και κάνει δουλειά, φεύγεις από το σπίτι επιλέγεις σκούπισμα, επιστρέφεις και είναι καθαρό. 

Συνεργάζεται άψογα με την εφαρμογή Mi Home. 

Την παρήγγειλα από το banggood.com με αποστολή από Ευρώπαϊκη αποθήκη. 

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη,μεταξύ της viomi ,της roborock και της mop pro που συζητάμε πιο πάνω ποια επιλέγουμε;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Είναι σίγουρο ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη,μεταξύ της viomi ,της roborock και της mop pro που συζητάμε πιο πάνω ποια επιλέγουμε;

Δες μερικά video στο YouTube, δες τι χώρο έχεις και κρίνε ανάλογα. Ότι και να σου πούμε τώρα λάθος θα είναι

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε cacofonix-3. με ενδιαφέρουν τα σχόλια όσων έχουν κάποια από αυτές έτσι ώστε να μάθω γιατί την αγόρασαν έναντι των υπολοίπων 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Σε ευχαριστώ φίλε cacofonix-3. με ενδιαφέρουν τα σχόλια όσων έχουν κάποια από αυτές έτσι ώστε να μάθω γιατί την αγόρασαν έναντι των υπολοίπων 

Δες στο Amazon τα reviews, και κυρίως δες τα αρνητικά σχόλια στο κάθε ένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχει μεγάλες διαφορές να πάω προς τα εκεί,έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

Αν δεν έχει μεγάλες διαφορές να πάω προς τα εκεί,έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή

και εχει και τη 2ετη εγγυηση της infoquest..που ειναι μεγαλο συν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα έχω διαβάσει όλα αυτά στο διπλανό ποστ ,τις διαφορές τους δεν έχω καταλάβει καθως και το και γιατί το ένα προϊόν στην Κίνα κάνει 400 ευρώ ενώ το άλλο στην Ελλάδα 280.

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

Ναι τα έχω διαβάσει όλα αυτά στο διπλανό ποστ ,τις διαφορές τους δεν έχω καταλάβει καθως και το και γιατί το ένα προϊόν στην Κίνα κάνει 400 ευρώ ενώ το άλλο στην Ελλάδα 280.

δεν ειναι ολες ιδιες.....ειναι διαφορα μοντελα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...