pkout Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλημέρα έχω αυτή την μητρική asrock h110-g/m.2 και όταν συνδέω ένα wireless usb stick TP-LINK ARCHER T4U ενώ ανάβει το λαμπάκι του δεν λειτουργεί. Η κάνει συνδέσει και αποσύνδεση συνεχώς και ακούγεται και ο ήχος των windows. Η μητρική έχει συνολικά 6 θύρες 4xusb3 και 2xusb2 . Στις 2 usb3 έχω πληκτρολόγιο ποντίκι που λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα και στις άλλες 2 usb3 έχω το wireless stick και ένα usb hub. Δοκίμασα να συνδέσω το wireless stick στην usb2 και εκεί που δούλευε κανονικά ξαφνικά έκανε τι ίδιο πρόβλημα. Φταίει τροφοδοτικό , drivers η μητρική;;;
Leleouras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 δοκίμασε το σε ένα άλλο pc να καταλάβεις αμέσως πως να ψαχτείς
pkout Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Το δοκίμασα δουλεύει κανονικά. Σίγουρα κάτι με τις usb θύρες παίζει.
Aris_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 πήγαινε στο device manager και δες αν εχει θέμα και τι η συσκευη (αφου την συνδέσεις ) δες αν βλεπει σωστα τα usb επίσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα