osfp1978 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Η huawei εχει ηδη δημιουργησει το δικο της store και τα δικα της hms οποτε δεν εχει αναγκη την google...Πριν 1χρονο αγορασα το y6 prime το οποιο ειχε προεκατρστημενα και το play store και το app gallery,οποτε κανενα θεμα.Επισης το ιδιο συμβαινει και με τη συζυγο μου οπου στο honor 20 lite που πηρε πριν ενα μηνα υπαρχουν και τα δυο store.Το καλυτερο ειναι οτι μολις χθες το 20 lite πηρε και android 10/miui 10....Η huawei ειναι πρωτη παγκοσμιως στην αγορα των smartphone αυτη τη στιγμη και αυτο ενοχλει καποιους..... 1
nk9 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δεν είναι έτσι φίλε μου... Άλλο έχω και τα δύο stores και άλλο έχω μόνο της huawei. Άλλο έχω google services και άλλο δεν έχω πρόσβαση σε αυτά. Άλλο δουλεύουν όλα ρολόι και άλλο ψάχνω εγώ κάθε φορά να βρω τα updates των εφαρμογών. Και στα λέει αυτά κάτοχος Honor... 3
koutsis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, osfp1978 είπε Η huawei εχει ηδη δημιουργησει το δικο της store και τα δικα της hms οποτε δεν εχει αναγκη την google...Πριν 1χρονο αγορασα το y6 prime το οποιο ειχε προεκατρστημενα και το play store και το app gallery,οποτε κανενα θεμα.Επισης το ιδιο συμβαινει και με τη συζυγο μου οπου στο honor 20 lite που πηρε πριν ενα μηνα υπαρχουν και τα δυο store.Το καλυτερο ειναι οτι μολις χθες το 20 lite πηρε και android 10/miui 10....Η huawei ειναι πρωτη παγκοσμιως στην αγορα των smartphone αυτη τη στιγμη και αυτο ενοχλει καποιους..... Φίλε μου και τα δύο κινητά που έχεις είναι παλιά και έχουν Google services, για δοκίμασε κανένα καινούριο χωρίς services και έλα να μας πεις...
osfp1978 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Εχω και το p40 lite Ε λογω δουλειας.....οποτε υπεραμυνομε στα λεγομενα μου.......Οποιος φοβαται απλα προσπερναει.....απλα η google μπορει πανευκολα να παρακαμθει,εστω και χειροκινητα..... Στο χωριο μου λενε "δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω"!!!!!! 8 ώρες πριν, nk9 είπε Δεν είναι έτσι φίλε μου... Άλλο έχω και τα δύο stores και άλλο έχω μόνο της huawei. Άλλο έχω google services και άλλο δεν έχω πρόσβαση σε αυτά. Άλλο δουλεύουν όλα ρολόι και άλλο ψάχνω εγώ κάθε φορά να βρω τα updates των εφαρμογών. Και στα λέει αυτά κάτοχος Honor... Ποιο honor εχεις;
nk9 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εχω και το p40 lite Ε λογω δουλειας.....οποτε υπεραμυνομε στα λεγομενα μου.......Οποιος φοβαται απλα προσπερναει.....απλα η google μπορει πανευκολα να παρακαμθει,εστω και χειροκινητα..... Στο χωριο μου λενε "δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω"!!!!!! Ποιο honor εχεις; Το 8x. Στο είπα με το σκεπτικό ότι είμαι καταναλωτής που του αρέσουν τα προϊόντα του ομίλου. Αλλά δεν θα ρισκάρω θέματα ασφάλειας σε εφαρμογές π.χ. τραπεζών, επειδή ο όμιλος είναι σε ρήξη με την Google. Κακό για τον ανταγωνισμό τα ολιγοπώλια, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα η Huawei για να μπορέσει να σταθεί στα ίσα απέναντι στην ευκολία και την ασφάλεια των google services... Και μέχρι τότε θα προσπαθεί να πείσει τον μέσο χρήστη ότι όλα καλά, αλλά θα πρέπει να κάνει και ένα ταχύρυθμο σεμινάριο, για να μπορεί η συσκευή να δουλεύει. Και δεν νομίζω ότι ο μέσος χρήστης (το τονίζω το "μέσος") έχει όρεξη για τέτοιες δουλειές... Και μην ξεχνάς ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό, που να λύνεται με χειροκίνητες παρεμβάσεις... Μεγάλη ιστορία (τεχνικά) το θέμα του core του λειτουργικού... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από nk9 1
osfp1978 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιτα βασικα δεν χρησιμοποιω εφαρμογες τραπεζων στο κινητο μου.Ελεγχω τους λογαριασμους απο υπολογιστη..... Παντως μετα την Εθνικη τραπεζα στο app gallery μπηκε και η alpha bank....και λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλες..... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από osfp1978 1
alan boy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Θα ήθελα να έχω εφαρμογές τραπεζών στο κινητό. Πάντως καλό βλέπω και την περίπτωση του nova t5 στο πλαίσιο με επιστροφή eurobank βγαίνει 264 e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα