Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Το nova ομως δεν εχει 3,5 jack,δεν παιρνει καρτα μηνμης και εχει μικροτερη μπαταρια....Και φυσικα ειναι ακριβοτερο..... Δεν ειμαι υπερβολικος.....εχω huawei και τα βλεπω καθημερινα......Και οι τιμες ειναι λουκουμι αυτη τη στιγμη....το οτι δεν εχει google services ειναι μονο ψυχολογικο..... αυτο ακριβως, το οτι τα βρισκεις χωμα τιμες με ολα αυτα τα δωρα ειναι λογω του οτι δεν εχει google. αν ειχε δεν ξερουμε ποσο θα εκανε. οι κινεζοι κανουνε την αναγκη φιλοτιμια και δινουνε στον κοσμο <<τζαμπα>> κινητα.
SeNNinhA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Το nova ομως δεν εχει 3,5 jack,δεν παιρνει καρτα μηνμης,ουτε ραδιοφωνο και εχει μικροτερη μπαταρια....Και φυσικα ειναι ακριβοτερο...... Εχει ανταπτορα για τα ακουστικά ή αγοραζεις ενα με διπλη θυρα (ταυτοχρονη φορτιση & ακουστικα) με 5€. Αδιαφορο για εμενα θεμα. Τα 128gb ειναι αρκετα εκτος κι αν τραβας συνεχεια 4k και δεν κανεις ποτε download τα βιντεο. Ραδιοφωνο εχουν ελαχιστα και παντα η ληψη ειναι κακιστης ποιοτητας. Απορω που γενικα το ζηταει ο κοσμος. Δεν αναφερεται παντως σαν ζητουμενο απο τον ενδιαφερομενο. Η μπαταρια δεν ειναι τερας αλλα ειναι αρκετη και αντεχει ημερα ακομη και με βαρια χρηση (εχω ιδια γνωση απο τον πιτσιρικα μου που του το πηρα). Τα 3750 mAh στην πραξη ειναι σαν 4.000 mAh που ζητουνται. Ο επεξεργαστης του ομως ειναι μια κατηγορια καλυτερος απο τα υπολοιπα. Και οι καμερες αξιολογες. Τα 250€ τα αξιζει ξεκαθαρα παντως. 32 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Το nova ομως δεν εχει 3,5 jack,δεν παιρνει καρτα μηνμης,ουτε ραδιοφωνο και εχει μικροτερη μπαταρια....Και φυσικα ειναι ακριβοτερο..... Δεν ειμαι υπερβολικος.....εχω huawei και τα βλεπω καθημερινα......Και οι τιμες ειναι λουκουμι αυτη τη στιγμη....το οτι δεν εχει google services ειναι μονο ψυχολογικο..... Κι εγω το φοβομουν το huawei store αλλα βελτιωνεται. Επειδη ο μικρος ομως ηθελε πληρη συμβατοτητα δεν πηγα σε κατι χωρις gapps. Αλλα για οσους ασχολουνται με ελαχιστο σκαλισμα δεν θα ειναι προβλημα τα gapps. Αλλωστε εχω ακουσει τα καλυτερα για τις συσκευες χωρις αυτα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από SeNNinhA
osfp1978 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε αυτο ακριβως, το οτι τα βρισκεις χωμα τιμες με ολα αυτα τα δωρα ειναι λογω του οτι δεν εχει google. αν ειχε δεν ξερουμε ποσο θα εκανε. οι κινεζοι κανουνε την αναγκη φιλοτιμια και δινουνε στον κοσμο <<τζαμπα>> κινητα. Πολυ πιθανον.Το Y6p ειχε 180 ευρω ενω τωρα 110 (τυχαιο παραδειγμα).Στα ακριβοτερα μοντελα παρατηρω ομως οτι κρατανε τιμες προς το παρον τουλαχιστον. @SeNNinhA Συμφωνω σε αυτα που λες....το nova εχει επισης και το ατου οτι ειναι μαζεμενο σε διαστασεις..... Eπεξεργαστης ειναι καλυτερος αλλα ειναι στα 7mm οπως και στο p40 lite.Και ειναι και οι δυο 6/128GB. Η μπαταρια ειναι καλη αλλα τα 4200 του p40 lite ειναι ακομη καλυτερα. Το ραδιοφωνο το ζητουν πολλοι γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιεις δεδομενα,ενω φυσικα η ληψη εξαρταται απο τον σταθμο και το που βρισκεσαι εσυ,αν κινησαι κτλ.Εγω περισσοτερο χρησιμποιω το κανονικο ραδιοφωνο παρα το ιντερνετικο. Το app store εμπλουτιζεται συνεχως.Εχω το Υ6 prime και εχω και play store και app store προεγκατεστημενα.Εχω ηδη αρχισει και χρησιμποιω λιγοτερο το play store.Οι εφαρμογες μου ειναι οι περισσοτερες απο το app gallery. Δεν ηθελα να ξεφυγω απο το θεμα αλλα η κουβεντα το φερε και εκτροχιαστηκαμε!!!!!! Anyway και τα δυο huawei τα θεωρω αριστες επιλογες. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από osfp1978
AntiCambeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Στις 14/8/2020 στις 12:18 ΠΜ, alan boy είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200ευρω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; από Κίνα η σκρουτζ 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; από 6 και πανω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); nfc, 2 sim 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; εντάξει σε κανονικό βαθμό 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; τουλάχιστον 4000mAh 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) viber,Zoom, email. Όχι παιχνίδια Βασικά είμαι μεταξύ των Red mi note 8 pro και red mi note 9pro. Κάνω τη σκέψη ότι το 8αρι αν και παλιότερο είναι ένα τηλέφωνο που έχει διορθωσει τα λάθη του. Ενώ το 9αρι ολλο και κάτι θα βγάζει. το 8 pro 6/128 βγαίνει 172 ευρώ από banggood.com Ειναι δέλεαρ αυτή η τιμή. Μετά είδα στα 250 και το huawei nova 5t αλλά μου έρχονται πολλά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από stormrain Πάντως αν δώσεις πάνω απο 200€ εφόσον μπορείς, θα έχεις καλύτερο κινητό.Την βγάζεις άνετα 2 χρόνια, ακόμα και 3 αν δεν έχεις το μικρόβιο της αλλαγής. 2 καλές επιλογές που ήδη σου έχουν προτείνει είναι αυτές: https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10217&idPhone2=10183 Αν θες amoled, λίγο καλύτερο επεξεργαστή, λίγο μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, λίγο μικρότερο σε διαστάσεις και HDR 10, Xiaomi Mi Note 10 lite, όμως δεν παίρνει κάρτα μνήμης.Στα υπόλοιπα είναι τα ίδια. Το Nova 5T έχει καλή οθόνη αν και IPS, ίσως καλύτερη απο την IPS του Note 9 Pro αλλά έχει τις ελλείψεις που αναφέρθηκαν.Δεν έχει micro sd και θύρα ακουστικών.Επίσης αρκετά λιγότερα mAh μπαταρίας.Ομως έχει πολύ καλό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών επιπέδου ναυαρχίδας ακριβότερων κινητών, μάλλον καλύτερα απο τα Mi Note 10 lite και Note 9 Pro. https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_nova_5t-ampp-9803.php?espv=1 Προσωπικά αν ήταν να διαλέξω 1 απο αυτά, μάλλον θα επέλεγα το Mi note 10 lite. 1 1
alan boy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Πιο πολύ είμαι ανάμεσα στο xiaomi red mi note 9pro και στο mi note 10 light Αξίζει η διαφορά των 50 ευρώ;
AntiCambeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alan boy είπε Πιο πολύ είμαι ανάμεσα στο xiaomi red mi note 9pro και στο mi note 10 light Αξίζει η διαφορά των 50 ευρώ; Αν κυρίως θες οθόνη amoled ναι.Συν στα υπόλοιπα που υπερτερεί τα οποία γράφω πιο πάνω. Ψάξε το όμως γιατί διαβάζω πως δεν λειτουργεί σωστά ο proximity sensor και στα 2 κινητά ( αισθητήρας εγγύτητας) που χρησιμεύει να κλείνει η οθόνη όταν πλησιάζεις το κινητό στο αυτί για να μην πατιούνται κουμπιά. Στο Gsm Arena δεν γράφει πως δεν έχει καν proximity sensor το Mi Note 10 lite. Μπορεί να ήταν πρόβλημα που να έχει λυθεί με patch, το θέμα είναι να μην είναι πρόβλημα hardware που δεν λύνεται. Αυτά είναι τα άσχημα της Xiaomi, γιατί στα ίδια μοντέλα βάζει εξαρτήματα απο διάφορους προμηθευτές ενώ τα updates είναι τα ίδια με αποτέλεσμα να υπάρχουν κινητά ίδιο μοντέλο που άλλα να έχουν πρόβλημα και άλλα όχι. Για αυτό τον λόγο θα ήμουν επιφυλακτικός για αγορά Xiaomi.Σε Samsung αυτά δεν έχω διαβάσει να υπάρχουν. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR
alan boy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε ένα email από το πλαίσιο και βγαίνει το nova 5t στα 265 ευρώ με επιστροφή από eurobank Άρα ανάμεσα σε nova 5t και xiaomi mi note 10 lite τι λέτε; σε κάμερα πιο είναι καλύτερο; γιατί σε μπαταρία σίγουρα το xiaomi Εντωμεταξύ θα συνεχίσει η huawei να υποστηρίζει στο nova (και γενικά στις πιο παλιές συσκευές) τις εφαρμογές της Google; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από alan boy
vargas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, alan boy είπε Σήμερα μου ήρθε ένα email από το πλαίσιο και βγαίνει το nova 5t στα 265 ευρώ με επιστροφή από eurobank Άρα ανάμεσα σε nova 5t και xiaomi mi note 10 lite τι λέτε; σε κάμερα πιο είναι καλύτερο; γιατί σε μπαταρία σίγουρα το xiaomi Εντωμεταξύ θα συνεχίσει η huawei να υποστηρίζει στο nova (και γενικά στις πιο παλιές συσκευές) τις εφαρμογές της Google; https://www.techgear.gr/huawei-den-ananeonetai-i-prosorini-adeia-tis-kai-sfiggei-akomi-perissotero-o-kloios-27913 μας τελείωσε η huawei . Τα πράγματα είναι απλά ως 200 ευρώ το rn8 pro , από 200 κ πάνω mi note 10 lite
alan boy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πάνω που είχα ψηθεί για το nova 5t τώρα ξενέρωσα. Θα περιμένω λίγο να πάει 250 (από banggood.com η έκδοση 6/128) το xiaomi mi note 10 lite και θα πάω εκει Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από alan boy
kp1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, vargas είπε https://www.techgear.gr/huawei-den-ananeonetai-i-prosorini-adeia-tis-kai-sfiggei-akomi-perissotero-o-kloios-27913 μας τελείωσε η huawei . Τα πράγματα είναι απλά ως 200 ευρώ το rn8 pro , από 200 κ πάνω mi note 10 lite Έως 219€ θα έλεγα το note 9 pro καλύτερο από rn8.
alan boy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Πάντως εδω λέει αλλά. Κρατάει ακόμα η huawei https://techmaniacs.gr/i-huawei-to-epivevaionei-kanonika-oi-enimeroseis-sta-huawei-kai-honor-smartphones/ 1
vargas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, alan boy είπε Πάντως εδω λέει αλλά. Κρατάει ακόμα η huawei https://techmaniacs.gr/i-huawei-to-epivevaionei-kanonika-oi-enimeroseis-sta-huawei-kai-honor-smartphones/ Στην ίδια σελίδα όμως αναφέρεται αυτό : Από την μεριά του πάντως, εκπρόσωπος της Google,ο Jose Castaneda δίνει μια πιο δραματική ματιά τονίζοντας συγκεκριμένα: Η άδεια, ήταν αυτό που επέτρεπε στη Google να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και ενημερώσεις στα Google apps...σα να λέμε είναι κλινικά νεκρός ο ασθενής απλά δεν έχει τραβήξει κάποιος την πρίζα κ να φύγει 11 ώρες πριν, kp1 είπε Έως 219€ θα έλεγα το note 9 pro καλύτερο από rn8. Για κανένα λόγο , με χειροτερo soc κ χειρότερες νυχτερινές φωτογραφιες το rn9 pro είναι no-no
kp1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vargas είπε Στην ίδια σελίδα όμως αναφέρεται αυτό : Από την μεριά του πάντως, εκπρόσωπος της Google,ο Jose Castaneda δίνει μια πιο δραματική ματιά τονίζοντας συγκεκριμένα: Η άδεια, ήταν αυτό που επέτρεπε στη Google να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και ενημερώσεις στα Google apps...σα να λέμε είναι κλινικά νεκρός ο ασθενής απλά δεν έχει τραβήξει κάποιος την πρίζα κ να φύγει Για κανένα λόγο , με χειροτερo soc κ χειρότερες νυχτερινές φωτογραφιες το rn9 pro είναι no-no Δηλαδή το rn9 έχει χειρότερη φώτο από rn8 με gcam? Αφού το rn8 έχει διάφραγμα 1, 90 και το rn9 1, 89 κατά τα άλλα έχουν ίδια κάμερα.. Μόνο στην slefie είναι καλύτερο το rn8. Έχει χειρότερο soc αλλά το rn8 έχει mediatek που ζεσταίνεται φουλ και δεν δουλευουν καλά οι gcam Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από kp1
vargas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, kp1 είπε Δηλαδή το rn9 έχει χειρότερη φώτο από rn8 με gcam? Αφού το rn8 έχει διάφραγμα 1, 90 και το rn9 1, 89 κατά τα άλλα έχουν ίδια κάμερα.. Μόνο στην slefie είναι καλύτερο το rn8. Έχει χειρότερο soc αλλά το rn8 έχει mediatek που ζεσταίνεται φουλ και δεν δουλευουν καλά οι gcam Δες τα τεστ που έχουν γίνει μεταξύ τους . Τη νύχτα ειδικά δεν έχουν επαφή . Αυτό που ζεσταίνεται φουλ που το διάβασες ; Αρχικά έχει liquid cooling οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα overheating. Gcam έχει βγει μια καλή τώρα αλλά όντως πήρε καιρό λόγω mtk 1
nk9 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, alan boy είπε Πάντως εδω λέει αλλά. Κρατάει ακόμα η huawei https://techmaniacs.gr/i-huawei-to-epivevaionei-kanonika-oi-enimeroseis-sta-huawei-kai-honor-smartphones/ "οι χρήστες μας μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν software updates χάρη στη δύναμη της open source κοινότητας και των δικών μας προηγμένων δυνατοτήτων R&D" Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα